088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Truus Kartsen van Mourik

Truus richt zich in haar coaching vooral op de authenticiteit van de mens, de innerlijke wijsheid, potentie en kernkwaliteiten. Haar uitgangspunt is: versterken wat al krachtig is en helen wat de mens in zijn functioneren belemmert. Ze is ervan overtuigd dat ieder mens alle antwoorden en krachtbronnen al in zich heeft. Bewustwording hiervan staat centraal, evenals de eigen verantwoordelijkheid om nieuwe keuzes te kunnen maken. Gezamenlijk gaat ze met jou op zoek naar jouw passie en talenten en zal ze je begeleiden in het bereiken van je doelstellingen met als resultaat, zicht op een passende baan.

“In mijn rol als HR Manager heb ik veel re-integratietrajecten begeleid, waardoor ik me goed kan inleven in de positie van zowel de werkgever als de werknemer. Ieder traject is voor mij maatwerk omdat nu eenmaal geen mens of situatie hetzelfde is. Mijn aanpak is pragmatisch, doelgericht, betrokken en sensitief. Ik daag je uit om in beweging te komen door je te inspireren, confronteren en aan te moedigen. Dit alles gebeurt in een sfeer van wederzijds vertrouwen, gelijkwaardigheid en respect.

Door mijn ervaring aan de andere kant van de tafel, weet ik waar een werkgever op let bij het aannemen van personeel. In de huidige tijd is solliciteren met een goed uitziend cv en sollicitatiebrief niet meer genoeg. Meer dan ooit is het belangrijk om in contact te komen met een werkgever voordat een vacature wordt uitgezet. Door onder andere handig gebruik te maken van LinkedIn leer ik je effectief te netwerken zodat je je onderscheidend zult kunnen presenteren.”

Truus maakt gebruik van uiteenlopende technieken waaronder NLP, RET, Crucial Conversations (effectief communiceren), Kernkwadranten, Transactionele Analyse en Mindfulness.

Truus heeft haar kennis en kunde die ze in het bedrijfsleven heeft opgedaan ingezet als coach met als specialisaties outplacement, burn-out, re-integratie en loopbaantrajecten.  Ze heeft al veel mensen naar een goede baan begeleid.

In haar rol als HR Manager en MT-lid  bij internationale bedrijven heeft ze zich breed ontwikkeld, met als focus de juiste persoon op de juiste plaats en de ontwikkeling van het aanwezige talent binnen de organisatie. Haar grootste plezier en voldoening haalde ze uit het persoonlijk begeleiden en coachen van mensen. Door het volgen van communicatie-, NLP- en coach opleidingen heeft ze haar eigen bewustwording en intuïtie hierin steeds verder ontwikkeld.

Truus is pragmatisch, doelgericht, betrokken en sensitief. Ze daagt je uit om in beweging te komen door je te inspireren, confronteren en aan te moedigen. Ze is een gedreven coach die met haar heldere manier van communiceren al veel mensen weer op de juiste weg heeft geholpen.

Wil jij persoonlijk gecoacht worden in een één op één gesprek?

Ontmoet één van onze 45 coaches!