Kosten re- integratie 2e spoor

Het kosten aspect voor re-integratie 2e spoor heeft meerdere facetten. Het gaat over voldoende inspanning in het kader van wet Verbetering Poortwachter. UWV kijkt naar het hele proces vanaf de eerste ziektedag. Mocht er na het oordeel van de arbeidsdeskundige van de arbodienstverlener nog te weinig zijn gedaan, is het verstandig meer in te zetten op het 2e spoor traject. De kosten worden ook bepaald door hetgeen de werkgever er voor over heeft, wat de medewerker nodig heeft en de kans dat er gezien de arbeidsmarkt spoedig ander werk gevonden kan worden. Daarnaast worden de kosten ook nog eens bepaald door een degelijke rapportage. Dit omhelst een offerte, en een plan van aanpak waarin duidelijk de te behalen doelstellingen en rapportage-momenten staan beschrijven. Meer lezen over re-integratie 2e spoor.

Wat kost re-integratie 2e spoor?

Bij ieder traject worden alle aspecten van re-integratie aangeboden, onafhankelijk van de kosten. De zwaarte van de verschillende onderdelen zijn weer afhankelijk van wat de betreffende persoon al dan niet in huis heeft. Het gaat over in je kracht komen na een lange perioden van teleurstellingen. Het opnieuw in kaart brengen van je kwaliteiten door het ontwikkelen van een loopbaanprofiel (personal branding). Vervolgens het  onderzoeken waar er functies bij bedrijven zijn die bij het profiel passen (arbeidsmarkt actieplan). Het verbeteren van sollicitatie en presentatie vaardigheden en het jobhunting c.q. netwerken.

We gaan voor de nieuwe baan. Maar indien dit niet mocht lukken, dan  is de medewerker wel goed voorbereid op een nieuwe toekomst. De gebruikelijke kosten voor een re-integratie 2e spoor traject liggen tussen de 2000 en 5000 euro. Xynthesis levert een gedegen kwaliteit (Cedeo gecertificeerd en keurmerk: Blik op werk) en begeeft zich qua tarifering midden in de markt.

Informatie over re-integratie 2e spoor

Klik op het contactformulier rechts van dit scherm. Of neem rechtstreeks contact op via 088 00 41 717 of stuur een mail. We nemen dan binnen 24 uur contact op om de mogelijkheden te bespreken of een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.

Onze coaches in overleg

Maak kennis met ze