088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Merel:

Een fijne, persoonlijke afstemming, deskundigheid, betrokken, warmte. Proces mag centraal staan. Kon mijzelf zijn en heb me daarin gezien gevoeld.

 

Modulen Re-integratie

Iedere situatie is uniek en daarom biedt Xynthesis altijd individuele aandacht en maatwerk. Dat betekent dat we samen met jou en je werknemer kijken naar de modulen die het best passen bij je huidige situatie, behoefte, achtergrond, wensen en de concrete mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Samen met je coach werk je aan de kortste weg naar werk. Aan de hand daarvan worden er activiteiten ingezet.

Coaching ondersteund door online training

Een re-integratietraject bij Xynthesis is een combinatie van coaching door een professionele re-integratiecoach ondersteund door een online training. De online training kan zelfstandig worden doorlopen. De oefeningen en testen worden ondersteund met praktijkvoorbeelden, inzichten van coaches en inspirerende filmpjes. Centraal staat het contact met je vaste coach. Dat blijft de basis en met hem/haar ga je de diepte in. De coach geeft je feedback, denkt mee en adviseert.

Ervaring deelnemers

De mensen die het online programma doorlopen hebben, ervaren het als een ontdekkingsreis waarbij ze telkens weer verrast worden over hoe zij zich verhouden tot werk. Het helpt ze zichzelf (opnieuw) te ontdekken. Middels de coaching wordt er actief vorm aan jouw ontwikkeling gegeven en worden jouw behoeften en wensen centraal gesteld.

Modulen:

 

Wil jij persoonlijk gecoacht worden in een één op één gesprek?

Ontmoet één van onze 45 coaches!