Re-integratie Zoetermeer

Als je terugkeert naar werk na een langdurige afwezigheid door ziekte of ander noodgedwongen verzuim, is je werk hervatten dan vaak nog een hele stap. Behalve voldoende (zelf)vertrouwen en motivatie, heb je daar ook conditie en veerkracht voor nodig. Binnen ons re-integratietraject ontdek je waar je inmiddels staat, wat je aankunt en waar je je weer voor wilt gaan inzetten. Bij het tweede spoor re-integratie Zoetermeer verschuift het accent van eventuele beperkingen, die in het eerste ziektejaar mogelijk zijn ontstaan, naar je huidige potentieel, kansen en perspectieven.

Behalve aandacht voor je persoonlijke welzijn, wordt er ook de nodige aandacht besteed aan het voortbouwen op en uitbouwen van je mogelijkheden. We onderzoeken samen welke nieuwe functie(s) en welke (andere) werkgever(s) passen bij je huidige situatie. In het tweede spoor gaat het dan ook altijd om een uitgebreide heroriëntatie op werk en om de stap naar werkhervatting succesvol te laten verlopen. Daar is een doortastende begeleiding en ondersteuning voor nodig die wij je zullen bieden.

Waarom Xynthesis tweede spoor re-integratie Zoetermeer?

Onze coaches in Zoetermeer zijn bekend met de diversiteit van het bedrijfsleven en staan voor een persoonlijke en zorgvuldige begeleiding. Ze werken nauw met je samen zodat je weer energiek en gemotiveerd aan het werk kunt gaan. Je werkt met een vaste coach die tevens contactpersoon is voor betrokken partijen. Xynthesis Zoetermeer ondersteunt je resultaatgericht naar de juiste baan, in de juiste omgeving en in de juiste balans.

Xynthesis heeft te bieden:

 • 45 senior coaches met een brede kennis van sectoren, bedrijven en functies.
 • Coaches die weten hoe jij weer sterk wordt en perspectieven creëert.
 • Coaches die werken vanuit passie, gevoed door eigen ervaring en liefde voor het vak.
 • Trajecten op maat, te typeren als persoonlijk, resultaatgericht en intensief.
 • Het gebruik van zowel beproefde als innovatieve methoden.
 • Diverse specialismen: vitaliteit, arbeidsmarketing, netwerken, persoonlijke profilering, mbo, hbo, wo.

Wij werken met een unieke vorm van coaching en training die in de praktijk haar effectiviteit heeft bewezen. Centraal staat het contact met je vaste coach. Dat blijft de basis en met hem of haar ga je de diepte in. Daarnaast kan je gebruik maken van interactieve online-programma’s die je ondersteunen in je proces bij het vinden van een nieuwe baan. De programma’s bestaan uit testen en oefeningen, ondersteund door praktijkvoorbeelden, inzichten van coaches en inspirerende filmpjes. De coach geeft direct feedback, denkt mee en adviseert.

Onderdelen van een tweede spoor re-integratietraject Zoetermeer Xynthesis

Via de volgende onderdelen werken we naar een energieke, duurzame werkhervatting en een bij jou passende, nieuwe baan:

 1. Aandacht voor zelfkennis, zelfvertrouwen en motivatie
 2. Inzicht in je aanbod: wat kun en wil je graag, wat zijn jouw unieke talenten?
 3. Antwoord op de vraag waar jouw kansen liggen en hoe de arbeidsmarkt te benaderen.
 4. Weten hoe en via welke zoekkanalen je de arbeidsmarkt benadert (bv jobhunten, netwerken).
 5. Hoe solliciteer en presenteer je je in netwerken en bij werkgevers?

Wil je meer informatie over re-integratie 2e spoor Zoetermeer?

Bel ons en we bespreken vrijblijvend je situatie, de mogelijke herintredingsscenario’s en welke coach het best bij je past. Met hem of haar kun je vervolgens kennismaken en nader ingaan op het programma.

De re-integratiecoaches van Xynthesis werken ook in de regio van Zoetermeer: Stompwijk, Voorschoten, Hazerwoude, Benthuizen, Voorburg, Pijnacker, Den Haag, Leiden en omstreken.

tel: 088 00 41 717

contact

Onze coaches in overleg

Maak kennis met ze