Re-integratie Apeldoorn

Als je na een langdurige afwezigheid door ziekte of ander noodgedwongen verzuim, terugkeert naar je werkplek is dat meestal geen kwestie van ‘gewoon de draad weer oppakken’. Werk hervatten is dan nogal eens een hele stap. Een stap waar je allereerst voldoende conditie en veerkracht, (zelf)vertrouwen en motivatie voor nodig hebt. Hoe sta je ervoor, wat kun je aan en waar wil je je weer voor gaan inzetten? Kenmerkend voor een re-integratietraject tweede spoor Apeldoorn is dat het accent nadrukkelijk verschuift van beperkingen die in het eerste ziektejaar mogelijk zijn ontstaan, naar je huidige potentieel, je kansen en je perspectieven.

Naast aandacht voor je persoonlijke welzijn, verschuift het accent dus (ook) naar het voortbouwen op en uitbouwen van je mogelijkheden. Mogelijkheden in termen van: een andere dan je vorige functie en doorgaans ook bij een andere werkgever. Om die reden gaat het in het Tweede Spoor altijd om een uitgebreide heroriëntatie op werk; en om de stap naar werkhervatting succesvol te laten zijn, is een doortastende begeleiding en ondersteuning van belang.

Waarom Xynthesis re-integratie Apeldoorn?

Onze coaches in Apeldoorn zijn bekend met de diversiteit van het bedrijfsleven en staan voor een persoonlijke, zorgvuldige begeleiding. Ze werken nauw met je samen opdat je weer energiek en gemotiveerd aan de slag kunt gaan. Je hebt een vaste coach die tevens contactpersoon is voor betrokken partijen. Xynthesis Apeldoorn ondersteunt je resultaatgericht: naar de juiste baan, in de juiste omgeving en in de juiste balans.

Xynthesis heeft te bieden:

 • 45 senior coaches met kennis van sectoren, bedrijven en functies.
 • Professionals die weten hoe je weer in je kracht komt en weer perspectieven creëert.
 • Professionals die werken vanuit passie, gevoed door eigen ervaring en liefde voor het vak.
 • Trajecten op maat, te typeren als persoonlijk, resultaatgericht en intensief.
 • Inzet van zowel beproefde als innovatieve methoden.
 • Specialisme op het gebied van: Vitaliteit, Arbeidsmarketing, netwerken, persoonlijke profilering, mbo, hbo, wo.

Onze diensten betreffen diverse, unieke vormen van coaching en training die in de praktijk hun effectiviteit hebben bewezen. Zo kan je gebruik maken van onze online-instrumenten. Deze interactieve programma’s ondersteunen jou in het proces bij het vinden van een nieuwe baan. Dit door middel van testen en oefeningen ondersteund met praktijkvoorbeelden, inzichten van coaches en inspirerende filmpjes. Centraal staat het contact met je vaste coach. Dat blijft de basis en met hem of haar ga je de diepte in. De coach geeft direct feedback, denkt mee en adviseert.

 

Elementen van een re-integratietraject 2e spoor re-integratie Apeldoorn Xynthesis

Via de volgende elementen werken we naar een energieke, duurzame werkhervatting en een bij jou passende, nieuwe baan:

 1. Aandacht voor zelfkennis, zelfvertrouwen en motivatie
 2. Inzicht in je aanbod: wat wil en kun je, wat zijn je unieke talenten?
 3. Inzicht in de vraag: waar liggen kansen en hoe de arbeidsmarkt te benaderen?
 4. Hoe en via welke zoekkanalen bewerk je de markt (o.m. jobhunten, netwerken)?
 5. Hoe solliciteer en presenteer je je in netwerken en bij werkgevers?

Meer informatie over 2e spoor re-integratie Apeldoorn?

In een vrijblijvend telefonisch gesprek bespreken we je situatie, de mogelijke herintredingsscenario’s en welke coach het best bij je past. Met hem of haar kun je vervolgens kennismaken en nader ingaan op het re-integratie programma. De re-integratie coaches van Xynthesis werken ook in de regio van Apeldoorn: Ugchelen, Beekbergen, Klarenbeek, Twello, Vaassen.

Bel 088 00 41 717 en je krijgt gelijk een adviseur aan de telefoon.

contact

Onze coaches in overleg

Maak kennis met ze