Re-integratie Arnhem

Als je terugkeert naar werk na een langdurige afwezigheid door ziekte of ander noodgedwongen verzuim is het vaak nog een hele stap om je werk weer te hervatten. Je hebt daar behalve (zelf)vertrouwen en motivatie, ook conditie en veerkracht voor nodig. Binnen een re-integratietraject ontdek je waar je op dit moment staat, wat je aankunt en waar je je weer voor wilt gaan inzetten. Bij het tweede spoor re-integratie Arnhem verschuift het accent van beperkingen, die in het eerste ziektejaar mogelijk zijn ontstaan, naar je huidige potentieel, kansen en perspectieven.

Behalve aandacht voor je persoonlijke welzijn, komt de focus ook te liggen op het voortbouwen op en uitbouwen van je mogelijkheden. We onderzoeken diverse mogelijkheden als: welke nieuwe functie(s) en welke (andere) werkgever(s) passen bij je huidige situatie. In het tweede spoor gaat het om die reden dan ook altijd om een uitgebreide heroriëntatie op werk en om de stap naar werkhervatting succesvol te laten zijn. Daar is een doortastende begeleiding en ondersteuning voor nodig, die kunnen wij je bieden.

Waarom Xynthesis re-integratie Arnhem?

Onze coaches in Arnhem zijn bekend met de diversiteit van het bedrijfsleven. Hun werkwijze is te typeren als doelgericht en daadkrachtig. Ze staan voor een persoonlijke, zorgvuldige begeleiding en werken nauw met je samen opdat je weer energiek en gemotiveerd aan de slag kunt gaan. Je hebt een vaste coach die ook contactpersoon is voor betrokken partijen. Xynthesis Arnhem ondersteunt je resultaatgericht naar de juiste baan, in de juiste omgeving en in de juiste balans.

Xynthesis heeft te bieden:

 • 45 senior coaches met een brede kennis van sectoren, bedrijven en functies.
 • Coaches die weten hoe je weer perspectieven creëert en hoe je weer in je kracht komt.
 • Coaches die werken vanuit passie, gevoed door hun eigen ervaring en liefde voor het vak.
 • Trajecten op maat, te typeren als persoonlijk, resultaatgericht en intensief.
 • Het gebruik van zowel beproefde als innovatieve methoden.
 • Diverse specialismen: vitaliteit, arbeidsmarketing, netwerken, persoonlijke profilering,
 • mbo, hbo, wo- niveau.

Wij werken met een unieke vorm van coaching en training die in de praktijk haar effectiviteit heeft bewezen. Centraal staat het contact met je vaste coach. Dat blijft de basis en met hem of haar ga je de diepte in. Daarnaast kan je gebruik maken van interactieve online-programma’s die je ondersteunen in je proces bij het vinden van een nieuwe baan. De programma’s bestaan uit testen en oefeningen, ondersteund door praktijkvoorbeelden, inzichten van coaches en inspirerende filmpjes. De coach geeft direct feedback, denkt mee en adviseert.

 

Onderdelen van een tweede spoor re-integratietraject Arnhem Xynthesis

Via de volgende onderdelen werken we naar een energieke, duurzame werkhervatting en een bij jou passende, nieuwe baan:

 1. Aandacht voor zelfkennis, zelfvertrouwen en motivatie
 2. Inzicht in wat je te bieden hebt: wat kun en wil je, wat zijn jouw unieke talenten?
 3. Antwoord op de vraag waar de kansen liggen en hoe de arbeidsmarkt te benaderen.
 4. Hoe en via welke zoekkanalen kun je de markt benaderen (bv jobhunten, netwerken)?
 5. Hoe solliciteer je en presenteer je je in netwerken en bij werkgevers?

Wil je meer informatie over tweede spoor re-integratie Arnhem?

In een vrijblijvend telefoongesprek bespreken we je situatie, de mogelijke herintredingsscenario’s en welke coach het best bij je past. Met hem of haar kun je vervolgens kennismaken en nader ingaan op het programma.

De re-integratiecoaches van Xynthesis werken ook in de regio van Arnhem: Otterlo, Hoenderloo, Beekbergen, Dieren, Rheden, Velp, Doetinchem,  Didam, Bemmel, Wageningen, Nijmegen en omstreken.

Tel: 088 00 41 717

contact

 

Onze coaches in overleg

Maak kennis met ze