Re-integratie Haarlem

Een terugkeer naar werk, na een langdurige uitval door ziekte of anderszins noodgedwongen verzuim, is meestal geen kwestie van ‘gewoon de draad weer oppakken’. Xynthesis 2e spoor re-integratie Haarlem weet uit ervaring dat het een stap is, waar je voldoende (zelf)vertrouwen en motivatie, conditie en veerkracht voor nodig hebt. Waar sta je inmiddels, wat kun je aan en wat wil je weer graag inzetten? Kenmerkend voor een re-integratietraject Tweede Spoor is bovendien een nadrukkelijke accentverschuiving van beperkingen die in het eerste ziektejaar mogelijk zijn ontstaan, naar je huidige potentieel, je kansen en je perspectieven.

Als het accent van eventuele beperking dus verschuift naar het voortbouwen op en uitbouwen van je mogelijkheden, hebben we het over: mogelijkheden in termen van een andere functie en doorgaans ook bij een andere werkgever. Het gaat in het Tweede Spoor om die reden dan ook altijd om een uitgebreide heroriëntatie op werk; en om de stap naar werkhervatting succesvol te laten zijn is een doortastende begeleiding en ondersteuning van groot belang.

Aspecten van een 2e spoor re-integratietraject Haarlem Xynthesis

Om te komen tot een energieke, duurzame werkhervatting in een passende, nieuwe baan komen de volgende elementen aan bod:

 1. Aandacht voor zelfkennis, zelfvertrouwen en motivatie
 2. Inzicht in je aanbod: wat wil je, kun je, zijn je unieke talenten?
 3. Inzicht in de vraag: waar liggen kansen op de arbeidsmarkt en hoe deze te benaderen?
 4. Hoe en via welke zoekkanalen de markt te bewerken (o.m. jobhunten, netwerken)?
 5. Hoe solliciteer en presenteer je je in netwerken en bij werkgevers?

Waarom Xynthesis re-integratie 2e spoor Haarlem?

Onze coaches in Haarlem staan voor een persoonlijke, zorgvuldige begeleiding en zijn bekend met de diversiteit van het bedrijfsleven. Ze werken nauw met je samen opdat je weer energiek en gemotiveerd aan de slag kunt gaan. Je hebt een vaste coach die tevens contactpersoon is voor betrokken partijen. Xynthesis Haarlem ondersteunt je resultaatgericht: naar de juiste baan, in de juiste omgeving en in de juiste balans.

Xynthesis heeft te bieden:

 • 35 senior coaches die kennis hebben van sectoren, bedrijven en functies.
 • We weten hoe je weer in je kracht komt en perspectieven creëert.
 • We werken vanuit passie, gevoed door eigen ervaring en liefde voor het vak.
 • Trajecten die altijd op maat zijn en te typeren als persoonlijk, resultaatgericht en intensief.
 • Inzet van zowel beproefde als innovatieve methoden.
 • Specialisme: Vitaliteit, Arbeidsmarketing, netwerken, persoonlijke profilering, mbo, hbo, wo.

Wij werken met unieke manieren van coaching die zeer efficiënt zijn gebleken. Behalve het contact met je vaste coach, dat bij ons altijd centraal staat, kun je gebruik maken van interactieve online-trainingen waar je in je eigen tijd aan kunt werken. De online-programma’s bestaan uit testen en oefeningen, ondersteund door praktijkvoorbeelden, inzichten van coaches en inspirerende filmpjes.

Heb je meer informatie nodig over spoor 2 re-integratie Haarlem?

Wij bespreken je situatie in een vrijblijvend telefoongesprek , ook komen de herintredingsscenario’s die relevant zijn aan bod en we kijken welke coach het best bij je past. Met hem of haar kun je vervolgens kennismaken en nader ingaan op het programma.

De re-integratie coaches van Xynthesis werken ook in de regio van Haarlem: Zandvoort, Heemstede, Aerdenhout, Bennebroek, Hoofddorp, Velzen, IJmuiden e.o.

tel: 088 00 41 717

contact

Onze coaches in overleg

Maak kennis met ze