Re-integratie Utrecht

Als je na een langdurige uitval door ziekte of anderszins noodgedwongen verzuim terugkeert naar werk, is dat meestal geen kwestie van ‘gewoon de draad weer oppakken’. Werk hervatten is dan vaak nog een hele stap. Een stap waar voldoende conditie en veerkracht, (zelf)vertrouwen en motivatie voor nodig is. Hoe sta je ervoor, wat kun je aan en wat wil je weer gaan inzetten? Kenmerkend voor een re-integratietraject Utrecht 2e spoor is bovendien een nadrukkelijke accentverschuiving van beperkingen die in het eerste ziektejaar mogelijk zijn ontstaan, naar je huidige potentieel, je kansen en je perspectieven.

Nieuwe mogelijkheden

Naast je persoonlijke welzijn, verschuift het accent dus ook naar het voortbouwen op en uitbouwen van mogelijkheden. In het Tweede Spoor gaat het om die reden altijd om een uitgebreide heroriëntatie op werk, en om de stap naar werkhervatting succesvol te laten zijn, is een doortastende begeleiding en ondersteuning van belang.

Kennis maken met onze coaches? Klik op de foto

Waarom Xynthesis re-integratie Utrecht?

Onze coaches in Utrecht staan voor een persoonlijke, zorgvuldige begeleiding. De senior coaches kennen het bedrijfsproces door en door en hebben minimaal 15 jaar ervaring in coaching en het vakgebied mobiliteit. Xynthesis Utrecht ondersteunt je resultaatgericht naar de juiste baan, in de juiste omgeving en in de juiste balans.

Interactieve online tools bieden kennis en inzichten

Behalve het contact met je vaste coach, dat bij ons altijd centraal staat, kun je gebruik maken van interactieve online-trainingen waar je in je eigen tijd aan kunt werken. De online-programma’s bestaan uit testen en oefeningen, ondersteund door praktijkvoorbeelden, inzichten van coaches en inspirerende filmpjes.

Elementen van een re-integratietraject 2e spoor Utrecht Xynthesis

Via de volgende onderdelen werken we naar een energieke, duurzame werkhervatting bij een bij jou passende, nieuwe baan:

  1. Aandacht voor zelfkennis, zelfvertrouwen en motivatie
  2. Inzicht in je aanbod: wat wil je, kun je, zijn je unieke talenten?
  3. Inzicht in de vraag: waar liggen kansen op de arbeidsmarkt en hoe die te benaderen?
  4. Hoe en via welke zoekkanalen de markt te bewerken (o.a. jobhunten, netwerken)?
  5. Hoe solliciteer en presenteer je je in netwerken en bij werkgevers?

Wil je meer informatie of advies over re-integratie Utrecht tweede spoor?

In een vrijblijvend telefonisch gesprek bespreken we je situatie. We bezien de herintredingsscenario’s en welke coach het best bij je past. Met hem of haar kun je vervolgens kennismaken en nader ingaan op het programma.

De re-integratiecoaches van Xynthesis werken ook in de regio van Utrecht: Zeist, Maarssen, de Bilt, Vleuten, Nieuwegein, Bunnik, Houten, Breukelen, Bilthoven en omstreken.

tel: 088 00 41 717

contact

Claudio: “Ik ben zeer tevreden omdat de juiste aandacht op de juiste manier aan mij geschonken werd. Ik hoefde weinig moeite te doen om uit te leggen wie ik ben en wat ik wil. De ondersteuning was helder en compleet.”

Onze coaches in overleg

Maak kennis met ze