Re-integratie Zaltbommel

Als je na een langdurige uitval door ziekte of anderszins noodgedwongen verzuim terugkeert naar je werk, is dat meestal geen kwestie van ‘gewoon de draad weer oppakken’. Xynthesis’ 2e spoor Zaltbommel weet dat dat vaak nog een hele stap is. Een stap waar je weer voldoende (zelf)vertrouwen, motivatie, conditie en veerkracht voor nodig hebt. Waar sta je inmiddels, wat kun je aan en wat wil je weer graag inzetten? Kenmerkend voor een re-integratietraject Tweede Spoor is bovendien een nadrukkelijke accentverschuiving van beperkingen die in het eerste ziektejaar mogelijk zijn ontstaan, naar je huidige potentieel , je kansen en je perspectieven.

Naast aandacht voor je persoonlijke welzijn, verschuift de focus dus naar het voortbouwen op en uitbouwen van je mogelijkheden. Mogelijkheden in termen van een andere dan je vorige functie en doorgaans ook bij een andere werkgever. Het Tweede Spoor betreft om die reden dan ook altijd een uitgebreide heroriëntatie op werk; en om de stap naar werkhervatting succesvol te laten zijn is een doortastende begeleiding en ondersteuning van groot belang.

Waarom Xynthesis tweede spoor re-integratie?

Onze coaches in Zaltbommel staan voor een persoonlijke, zorgvuldige begeleiding en zijn bekend met de diversiteit van het bedrijfsleven. Ze werken nauw met je samen opdat je weer energiek en gemotiveerd aan de slag kunt gaan. Je hebt een vaste coach die tevens contactpersoon is voor betrokken partijen. Xynthesis Zaltbommel ondersteunt je resultaatgericht: naar de juiste baan, in de juiste omgeving en in de juiste balans.

Xynthesis heeft te bieden:

 • 45 senior coaches die kennis hebben van sectoren, bedrijven en functies.
 • We weten hoe je weer in je kracht komt en perspectieven creëert.
 • Onze professionals werken vanuit passie, gevoed door eigen ervaring en liefde voor het vak.
 • Trajecten zijn altijd op maat en te typeren als persoonlijk, resultaatgericht en intensief.
 • Inzet van zowel beproefde als innovatieve methoden.
 • Specialisme: Vitaliteit, Arbeidsmarketing, netwerken, persoonlijke profilering, mbo, hbo, wo.

Onze diensten betreffen diverse, unieke vormen van coaching en training die in de praktijk hun effectiviteit hebben bewezen. Zo kan je gebruik maken van onze online-instrumenten. Deze interactieve programma’s ondersteunen jou in het proces bij het vinden van een nieuwe baan. Dit door middel van testen en oefeningen ondersteund met praktijkvoorbeelden, inzichten van coaches en inspirerende filmpjes. Centraal staat het contact met je vaste coach. Dat blijft de basis en met hem of haar ga je de diepte in. De coach geeft direct feedback, denkt mee en adviseert.

 

Elementen van een tweede spoor re-integratietraject Zaltbommel Xynthesis

Om te komen tot een energieke, duurzame werkhervatting in een passende, nieuwe baan komen de volgende elementen aan bod:

 1. Aandacht voor zelfkennis, zelfvertrouwen en motivatie
 2. Inzicht in je aanbod: wat wil je, kun je, zijn je unieke talenten?
 3. Inzicht in de vraag: waar liggen kansen op de arbeidsmarkt en hoe deze te benaderen?
 4. Hoe en via welke zoekkanalen de markt te bewerken (o.m. jobhunten, netwerken)?
 5. Hoe solliciteer en presenteer je je in netwerken en bij werkgevers?

Meer informatie nodig over re-integratie tweede spoor Zaltbommel?

In een vrijblijvend telefoongesprek bespreken we je situatie, de herintredingsscenario’s die relevant zijn en welke coach het best bij je past. Met hem of haar kun je vervolgens kennismaken en nader ingaan op het programma.

De re-integratie coaches van Xynthesis werken ook in de regio van Zaltbommel: Bruchem, Haaften, Waardenburg, Rossum, Kerkdriel e.o.

tel: 088 00 41 717

contact

Onze coaches in overleg

Maak kennis met ze