Re-integratie Zwolle

Wij bij Xynthesis tweede spoor re-integratie Zwolle weten dat na een langdurige uitval door ziekte of anderszins noodgedwongen verzuim, terugkeer naar werk,  meestal geen kwestie van ‘gewoon de draad weer oppakken’ is. Het is een stap waar je weer voldoende (zelf)vertrouwen en motivatie, conditie en veerkracht voor nodig hebt. Waar sta je inmiddels, wat kun je aan en wat wil je weer graag inzetten? Kenmerkend voor een re-integratietraject tweede spoor is bovendien een nadrukkelijke accentverschuiving van beperkingen die in het eerste ziektejaar mogelijk zijn ontstaan, naar je huidige potentieel , je kansen en je perspectieven.
Naast aandacht voor je persoonlijke welzijn, verschuift de focus  naar het voortbouwen op en uitbouwen van je mogelijkheden. Dan hebben we het over: mogelijkheden van een andere dan je vorige functie en doorgaans ook bij een andere werkgever. Het Tweede Spoor betreft om die reden dan ook altijd een uitgebreide heroriëntatie op werk; en om de stap naar werkhervatting succesvol te laten zijn is een doortastende begeleiding en ondersteuning van groot belang.

Waarom Xynthesis re-integratie tweede spoor Zwolle?

Onze coaches in Zwolle staan voor een persoonlijke, zorgvuldige begeleiding en zijn bekend met de diversiteit van het bedrijfsleven. Ze werken nauw met je samen opdat je weer energiek en gemotiveerd aan de slag kunt gaan. Je hebt een vaste coach die tevens contactpersoon is voor betrokken partijen. Xynthesis Zwolle ondersteunt je resultaatgericht: naar de juiste baan, in de juiste omgeving en in de juiste balans.

Xynthesis heeft te bieden:

 • 45 senior coaches die kennis hebben van sectoren, bedrijven en functies.
 • We weten hoe je weer in je kracht komt en perspectieven creëert.
 • Onze professionals werken vanuit passie, gevoed door eigen ervaring en liefde voor het vak.
 • Trajecten zijn altijd op maat en te typeren als persoonlijk, resultaatgericht en intensief.
 • Inzet van zowel beproefde als innovatieve methoden.
 • Specialisme: Vitaliteit, Arbeidsmarketing, netwerken, persoonlijke profilering, mbo, hbo, wo.

Onze diensten betreffen diverse, unieke vormen van coaching en training die erg goed blijken te werken. Het contact met je vaste coach staat bij ons altijd centraal. Met hem of haar ga je de diepte in. De coach geeft direct feedback, denkt mee en adviseert. Daarnaast werken we met interactieve online-programma’s waar je in je eigen tijd aan kunt werken. De programma’s bestaan uit testen en oefeningen, ondersteund door praktijkvoorbeelden, inzichten van coaches en inspirerende filmpjes.

Elementen van een tweede re-integratietraject Zwolle Xynthesis

Om te komen tot een energieke, duurzame werkhervatting in een passende, nieuwe baan komen de volgende elementen aan bod:

 1. Aandacht voor zelfkennis, zelfvertrouwen en motivatie
 2. Inzicht in je aanbod: wat wil je, kun je, zijn je unieke talenten?
 3. Inzicht in de vraag: waar liggen kansen op de arbeidsmarkt en hoe deze te benaderen?
 4. Hoe en via welke zoekkanalen de markt te bewerken (o.m. jobhunten, netwerken)?
 5. Hoe solliciteer en presenteer je je in netwerken en bij werkgevers?

Wil je meer weten over re-integratie tweede spoor Zwolle?

In een vrijblijvend telefonisch gesprek bespreken we je situatie, de herintredingsscenario’s die relevant zijn en welke coach het best bij je past. Met hem of haar kun je vervolgens kennismaken en nader ingaan op het programma.

De re-integratie coaches van Xynthesis werken ook in de regio van Zwolle: Kampen, Hattum, Dalfsen, Hasselt, Genemuiden, Staphorst, Wezep, Elburg, Ommen, Dedemsvaart e.o.

tel: 088 00 41 717

contact

Onze coaches in overleg

Maak kennis met ze