088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Merel:

Een fijne, persoonlijke afstemming, deskundigheid, betrokken, warmte. Proces mag centraal staan. Kon mijzelf zijn en heb me daarin gezien gevoeld.

 

Re-integratie voor UWV als opdrachtgever

Mensen in hun kracht brengen en aan het werk helpen is onze specialisatie.

Ons uitgangspunt bij re-integratie, vitaliteits- en loopbaanvraagstukken is duurzaam, energiek en met plezier aan het werk kunnen in een functie en omgeving die bij je past.

Wanneer je voor Xynthesis kiest, kies je voor een persoonlijke en daadkrachtige benadering. Persoonlijk omdat ontslag meemaken en het zoeken naar een nieuwe baan persoonlijk ingrijpen en onze coaching expliciet werkt in contact, in veiligheid en vertrouwen.
Daadkrachtig omdat inzicht krijgen en doen, je moed geven te realiseren wat je wilt. Duurzaam, energiek en met plezier werken in een functie en omgeving die bij je past. Laat je door ons inspireren je wensen te formuleren en te bewegen naar jouw doel. Het gevoel krijgen dat je weer aantrekkelijk bent voor de arbeidsmarkt en het vinden van een leuke baan.

Ervaren re-integratie coaches

Xynthesis werkt met 45 door de wol geverfde senior coaches met passie voor het vak, die de arbeidsmarkt­­ door en door kennen en minimaal 15 jaar ervaring hebben in diverse vormen van coaching rond vitaliteit en arbeidsmobiliteit. Wij werken op zeer diverse terreinen, van zakelijke, financiële en maatschappelijke dienstverlening tot overheid en onderwijs.

 

Online-instrumenten

We werken met vaste coaches. Het een-op-een contact met de coaches blijft leidend, daarnaast hebben we online interactieve programma’s ontwikkeld. Het online-loopbaaninstrument is ontwikkeld door coaches en professionals vanuit de ervaringen die in het werkveld zijn opgedaan. De deelnemer krijgt iedere dag een opdracht en kan hier in de eigen tijd aan werken, hierdoor kan de coach meteen de diepte ingaan en kan die tijd intensiever gebruikt worden. De coach geeft direct feedback, denkt mee en adviseert.

Om een indruk te krijgen van een online training klik hier .

 

WERKFIT MAKEN

 • Verbeteren van de persoonlijke effectiviteit

Na een lange ziekteperiode is de mentale en fysieke conditie aangetast. Vitalisering speelt dan ook een grote rol binnen het hele traject. Wij werken aan bewustwording, inzicht in het eigen functioneren, het opnieuw krijgen van zelfvertrouwen en zelfrespect, grenzen en prioriteiten stellen, het nemen van verantwoordelijkheid en keuzes maken, met als resultaat een weerbaar persoon die de arbeidsmarkt durft te benaderen.

 • Arbeidsmarktpositie in beeld brengen

Er wordt gekeken naar passies, drijfveren, kwaliteiten, waarden, behoeften, persoonlijkheid, interesses, capaciteiten en competenties en hoe deze in te kunnen zetten in verband met werk. Het resultaat voor de deelnemer is een loopbaanprofiel met alle kwaliteiten, een elevator pitch en een actueel cv.

 • Loopbaanprofiel/Personal branding.
  Dit vormt de basis om naar de mogelijkheden van de arbeidsmarkt te kijken.
 • Arbeidsmarktverkenning

 

NAAR WERK

In deze fase is het loopbaanprofiel en de persoonlijke arbeidsmarkt bekend. Het gaat nu vooral over het vinden van werk.

 • Jobhunting en netwerken
  Alle kanalen leren kennen waar vacatures te vinden zijn en hoe je te presenteren in netwerken.
 • Sollicitatie en presentatie
  Het je uniek leren presenteren op de arbeidsmarkt en van je persoon een succes te maken.

Zie meer over coaching en modulen bij Xynthesis.

Gerenommeerd en Innovatief re-integratiebureau

Wij streven ernaar een kwalitatieve speler in ons vakgebied te blijven. Hiervoor laten wij ons bureau continu beoordelen door cliënten en opdrachtgevers. Wij zijn CEDEO gecertificeerd en hebben een keurmerk Blik op Werk, met een tevredenheidsscore van 8,8 voor UWV trajecten en kwaliteitsscore bij CEDEO: Uitmuntend!

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat voor uw cliënt de beste oplossing zou kunnen zijn. U krijgt altijd een professional aan de telefoon.

Wil jij persoonlijk gecoacht worden in een één op één gesprek?

Ontmoet één van onze 45 coaches!