Reviews

Asha – juli 2019

De begeleiding was adequaat, precies wat ik nodig had op dat moment.

Eddy – juli 2019

Wat een uitstekende betrokken persoonlijke begeleiding door Maaike van Son. Echt een fijn vertrouwenspersoon.

Linda – juli 2019

Blij met de het programma, het online programma en de coach. Ik had graag gewild dat het langer had geduurd maar dat kon niet door het UWV.

Gjalt – juni 2019

Er zijn me mogelijkheden aangereikt waar ik zelf nooit opgekomen was. Ik ben erg te spreken over het geheel, meedenken, persoonlijke aandacht, flexibiliteit. Mijn coach was geweldig, we hadden een goede klik. Ik ben met een hoop meer zelfvertrouwen nu.

Martine – juni 2019

Ik ben erg tevreden over de gebruikte methodieken, de prettige en veilige sfeer en de flexibiliteit om methodieken af te stemmen op de hulpvraag.

Renée – mei 2019

Goede begeleiding, persoonlijk. Open gesprekken. Hulp waar nodig. En altijd bereikbaar.

Maurice – mei 2019

Dan komt het moment dat je lamgeslagen thuiszit en even niet weet hoe het nu verder moet. Mijn enige houvast was dat ik een coach uit mocht zoeken bij Xynthesis outplacement.

Na een kort telefoongesprek was er al gauw een afspraak gemaakt dat er een coach langs zou komen bij mij thuis voor een eerste ontmoeting in mijn eigen vertrouwde omgeving. Dick Wassenberg stond voor de deur en vanaf het eerste moment merkte ik dat hij mij, en de situatie waar ik in verkeerde, goed aanvoelde waardoor de keuze voor mij al snel was gemaakt. Lees verder…>

Anne-Jet – april 2019

Tijdens het traject is er maatwerk geleverd. Ik ben goed begeleid bij de stappen op het moment dat ik eraan toe was.

Micha – april 2019

De begeleider voelde mij goed aan en sloot daarbij aan.  Ik voelde mij vrij om te vragen en zeggen wat ik wilde.  Ook wist hij mij te stimuleren zodat ik ‘de kantjes’ er niet vanaf kon lopen. Prettige persoonlijkheid. Koos zorgvuldig zijn woorden en straalde rust uit.

Ilse – maart 2019

Door langdurige ziekte kwam ik in een 2e spoortraject terecht. Re-integratie naar eigen werk was niet meer mogelijk en toen ben ik bij Xynthesis beland.  Ik kreeg daar Mirjam als coach toegewezen.

Mirjam is een heel fijn mens; warm, empathisch, no-nonsense en ze denkt ‘out of the box’. Toen ik net binnenkwam was ik nog enorm aan het vechten met wat ik als mijn ideale carrièrepad zag. Ik heb doorgestudeerd en mijn masters behaald en vond dat ik op niveau moest blijven werken. Dat dat banen zijn waar vaak veel stress bij komt kijken probeerde ik weg te drukken.

Lees verder…>

Marika – januari 2019

Ik kan alleen maar zeggen dat mijn ervaring met het Xynthesis-traject met Ingrid Rademakers (coach Xynthesis) uiterst positief is. Ik ben goed begeleid, met name met de opdrachten die je krijgt via de site om jezelf te leren kennen, wat je wilt en het maken van je cv.

Daarnaast ook de gesprekken, advies in een fijne rustgevende omgeving.

Wat ik heel fijn vond is de persoonlijke begeleiding van Ingrid, open persoon die zeer behulpzaam is en advies geeft op alle fronten zoals, waar vind ik een baan die bij mij past, hoe maak je een goed cv, waar moet je aan denken in een sollicitatiegesprek etc. Altijd bereikbaar en een helpende “hand” of “oor”.

Mede door deze begeleiding heb ik mezelf en mijn zelfvertrouwen teruggevonden.  Ik stuurde mijn eerste motivatie- en sollicitatiebrief en ik ben aangenomen.

Monique – december 2018

Een fijne, persoonlijke afstemming * Een veilige setting  * Deskundigheid * Betrokkenheid, Warmte * Proces mag centraal staan * Kon mijzelf zijn en heb me daarin gezien gevoeld.

Martijn – november 2018

Fijne coach. Luistert goed, toont interesse, geeft me de juiste opdrachten, goede feedback. Veel van geleerd.

Anne – november 2018

Goed inlevend vormogen, goede feedback en adviezen gebaseerd op theorie en ervaring, oprechte interesse en de wil om mij verder te helpen.

Andrea – november 2018

Goede begeleiding van de coach. Goede online-testen, heeft me veel inzicht gegeven.

Sep – november 2018

Omdat mijn coach me veel heeft geleerd, me motiveerde wanneer ik de moed even was verloren en me ontzettend heeft gesteund.

Wil -november 2018

Persoonlijke aandacht, een coach die bij mijn situatie past, voldoende uitdaging maar ook voldoende uitleg, goede mix van vaste methodes en afwijken op maat.

Henny – oktober 2018

Professionele coach met veel ervaring en deskundigheid die uitstekend kon luisteren en afstemmen op de verschillende ondersteuningsvragen binnen beide trajecten.

Josien – oktober 2018

Met mijn eerste coach boekte ik geen vooruitgang, maar toen ik dat aangaf bij Xynthesis kreeg ik direct een andere coach wier werkwijze beter was voor mij.

Arend – oktober 2018

Fijn dat er aan het begin van het traject een coach wordt gezocht op basis van je vraag/situatie.

Anoniem – oktober 2018

Ik heb een heel fijn coachingstraject doorlopen met Roos Kiers in Zwolle, en ben haar dankbaar voor de goede afstemming en haar warme, betrokken en deskundige begeleiding! Het heeft me gesteund en handvaten gegeven om mijn weg op een mooie, goede en vooral ook eigen manier te kunnen vervolgen.

Astrid – oktober 2018

Ik wil Xynthesis hartelijk bedanken voor hun aanbod. Het heeft me veel goeds gebracht, ook de prijs en wat je ervoor krijgt is prima.

John – september 2018

Maaike van Son is een fantastische coach!!

Maria – september 2018

Xynthesis heeft mij goed geholpen.

Walter – september 2018

Tevreden over resultaat!

Floor – september 2018

Top! Zeer tevreden, ga zo door.

Bart – augustus 2018

Coach sluit ontzettend goed aan op mijn achtergrond, situatie waarin ik me bevind, persoonlijke competenties en het proces wat van binnen gebeurt in relatie tot de arbeidsmarkt. Goede reflecties en het loopbaantraject zit meer dan compleet in elkaar en biedt echt maatwerk!

Barbara – juli 2018

Sonja Dippel is een bijzonder mens. Natuurlijk bekwaam, maar vooral warm, wijs, persoonlijk en iemand die álles inzet om jou stappen te laten zetten in je proces. Een uitstekend facilitator.

Claudio – juli 2018

Ik ben zeer tevreden omdat er de juiste aandacht op de juiste manier aan mij geschonken word. Ik hoef weinig moeite te doen om uit te leggen wie ik ben en wat ik wil. De ondersteuning is   helder en compleet.

Onze coaches in overleg

Maak kennis met ze