Reviews

Ik kan alleen maar zeggen dat mijn ervaring met het Xynthesis-traject met Ingrid Rademakers uiterst positief is. Ik ben goed begeleid, met name met de opdrachten die je krijgt via de site om jezelf te leren kennen, wat je wilt en het maken van je cv.

Daarnaast ook de gesprekken, advies in een fijne rustgevende omgeving.

Wat ik heel fijn vond is de persoonlijke begeleiding van Ingrid, open persoon die zeer behulpzaam is en advies geeft op alle fronten zoals, waar vind ik een baan die bij mij past, hoe maak je een goed cv, waar moet je aan denken in een sollicitatiegesprek etc. Altijd bereikbaar en een helpende “hand” of “oor”.

Mede door deze begeleiding heb ik mezelf en mijn zelfvertrouwen teruggevonden.  Ik stuurde mijn eerste motivatie- en sollicitatiebrief en ik ben aangenomen.

Marika V

Januari 2019

 

 

Een fijne, persoonlijke afstemming * Een veilige setting  * Deskundigheid * Betrokkenheid, Warmte * Proces mag centraal staan * Kon mijzelf zijn en heb me daarin gezien gevoeld.

Monique M.  Den Haag

December 2018

 

Fijne coach. Luistert goed, toont interesse, geeft me de juiste opdrachten, goede feedback. Veel van geleerd.

Martijn de V.  Amstelveen

November 2018

 

Goed inlevend vormogen, goede feedback en adviezen gebaseerd op theorie en ervaring, oprechte interesse en de wil om mij verder te helpen.

Anne B. Amsterdam

November 2018

 

Goede begeleiding van de coach. Goede online-testen, heeft me veel inzicht gegeven.

Andrea van D.  Kaatsheuvel

November 2018

 

Omdat mijn coach me veel heeft geleerd, me motiveerde wanneer ik de moed even was verloren en me ontzettend heeft gesteund.

Sep de V.  Arnhem

November 2018

 

Persoonlijke aandacht, een coach die bij mijn situatie past, voldoende uitdaging maar ook voldoende uitleg, goede mix van vaste methodes en afwijken op maat.

Wil V. Amsterdam

November 2018

 

Professionele coach met veel ervaring en deskundigheid die uitstekend kon luisteren en afstemmen op de verschillende ondersteuningsvragen binnen beide trajecten.

Henny K.  Schiedam

Oktober 2018

 

Met mijn eerste coach boekte ik geen vooruitgang, maar toen ik dat aangaf bij Xynthesis kreeg ik direct een andere coach wier werkwijze beter was voor mij.

Josien K. Achterveld

Oktober 2018

 

Fijn dat er aan het begin van het traject een coach wordt gezocht op basis van je vraag/situatie.

Arend W. Hilversum

Oktober 2018

 

Ik heb een heel fijn coachingstraject doorlopen met Roos Kiers in Zwolle, en ben haar dankbaar voor de goede afstemming en haar warme, betrokken en deskundige begeleiding! Het heeft me gesteund en handvaten gegeven om mijn weg op een mooie, goede en vooral ook eigen manier te kunnen vervolgen.

Anoniem  Zwolle

Oktober 2018

 

Ik wil Xynthesis hartelijk bedanken voor hun aanbod. Het heeft me veel goeds gebracht, ook de prijs en wat je ervoor krijgt is prima.

Astrid R. Oegstgeest

Oktober 2018

 

Maaike van Son is een fantastische coach!!

John de M  Amsterdam

September 2018

 

Xynthesis heeft mij goed geholpen.

Maria M  Delft

September 2018

 

Tevreden over resultaat!

Walter P.  Meppel

September 2018

 

Top! Zeer tevreden, ga zo door.

Floor R Monnickendam

September 2018

 

Coach sluit ontzettend goed aan op mijn achtergrond, situatie waarin ik me bevind, persoonlijke competenties en het proces wat van binnen gebeurt in relatie tot de arbeidsmarkt. Goede reflecties en het loopbaantraject zit meer dan compleet in elkaar en biedt echt maatwerk!

Bart M  Voorschoten

Augustus 2018

 

Sonja Dippel is een bijzonder mens. Natuurlijk bekwaam, maar vooral warm, wijs, persoonlijk en iemand die álles inzet om jou stappen te laten zetten in je proces. Een uitstekend facilitator.

Barbara M. Heemstede

Juli 2018

 

Ik ben zeer tevreden omdat er de juiste aandacht op de juiste manier aan mij geschonken word. Ik hoef weinig moeite te doen om uit te leggen wie ik ben en wat ik wil. De ondersteuning is   helder en compleet.

Claudio G  Gouda

Juli 2018

 

Onze coaches in overleg

Maak kennis met ze