Ilse

Door langdurige ziekte kwam ik in een 2e spoortraject terecht. Re-integratie naar eigen werk was niet meer mogelijk en toen ben ik bij Xynthesis beland.  Ik kreeg daar Mirjam als coach toegewezen.

Mirjam is een heel fijn mens; warm, empathisch, no-nonsense en ze denkt ‘out of the box’. Toen ik net binnenkwam was ik nog enorm aan het vechten met wat ik als mijn ideale carrièrepad zag. Ik heb doorgestudeerd en mijn masters behaald en vond dat ik op niveau moest blijven werken. Dat dat banen zijn waar vaak veel stress bij komt kijken probeerde ik weg te drukken.

Terugkijkend naar de arbeidsweg die ik tot op dat moment bewandeld had kwam ik er door gesprekken achter dat ik eigenlijk al heel lang aan het worstelen was. Ik was eigenlijk al jaren te veel van mezelf aan het vragen waardoor ik keer op keer weer door fysieke klachten uitviel.

Ik kreeg alle vrijheid en ruimte om verder te kijken. In de gesprekken kwam naar voren dat ik een langgekoesterde droom had om te gaan ondernemen. Maar waarin dan? Al snel kwam de schoonheidsbranche in mijn vizier. Na een aantal opties te hebben overwogen heb ik besloten om een opleiding te gaan volgen tot permanente make-up specialiste.

Inmiddels ben ik een jaar verder, en heb mijn opleiding tot PMU specialiste succesvol afgerond, ben ik mijn salon Natural PMU begonnen en ben ik gestart met een opleiding tot schoonheidsspecialiste.

Xynthesis en Mirjam, nogmaals bedankt voor de begeleiding tijdens deze lastige tijd. Ik ben geholpen om weer in mijn eigen kracht te staan zodat ik het pad durfde te bewandelen naar een nieuwe toekomst.

Ilse R

maart 2019

Onze coaches in overleg

Maak kennis met ze