088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Marijke:

“Ik moest van ver komen, naar met hernieuwde energie ben ik weer aan de slag en ontwikkel mij verder”

Wat zeggen andere over ons?

Ivo

Ik wil Karin bedanken voor alle input en gesprekken. Het heeft zeker geholpen. Het goede nieuws is dat ik recentelijk in een nieuwe baan ben gestart en alles erg goed gaat. Ik sta met veel meer balans in het leven en haal weer plezier uit wat ik doe op mijn werk. Uiteindelijk heb ik dus het idee dat veel nu weer de goede kant op beweegt.

Asha 

De begeleiding was adequaat, precies wat ik nodig had op dat moment.

Eddy 

Wat een uitstekende betrokken persoonlijke begeleiding door Maaike van Son. Echt een fijn vertrouwenspersoon.

Linda 

Blij met de het programma, het online programma en de coach. Ik had graag gewild dat het langer had geduurd maar dat kon niet door het UWV.

Gjalt 

Er zijn me mogelijkheden aangereikt waar ik zelf nooit opgekomen was. Ik ben erg te spreken over het geheel, meedenken, persoonlijke aandacht, flexibiliteit. Mijn coach was geweldig, we hadden een goede klik. Ik ben met een hoop meer zelfvertrouwen nu.

Martine 

Ik ben erg tevreden over de gebruikte methodieken, de prettige en veilige sfeer en de flexibiliteit om methodieken af te stemmen op de hulpvraag.

Renée 

Goede begeleiding, persoonlijk. Open gesprekken. Hulp waar nodig. En altijd bereikbaar.

Anne-Jet

Tijdens het traject is er maatwerk geleverd. Ik ben goed begeleid bij de stappen op het moment dat ik eraan toe was.

Micha 

De begeleider voelde mij goed aan en sloot daarbij aan.  Ik voelde mij vrij om te vragen en zeggen wat ik wilde.  Ook wist hij mij te stimuleren zodat ik ‘de kantjes’ er niet vanaf kon lopen. Prettige persoonlijkheid. Koos zorgvuldig zijn woorden en straalde rust uit.

Monique 

Een fijne, persoonlijke afstemming * Een veilige setting  * Deskundigheid * Betrokkenheid, Warmte * Proces mag centraal staan * Kon mijzelf zijn en heb me daarin gezien gevoeld.

Martijn 

Fijne coach. Luistert goed, toont interesse, geeft me de juiste opdrachten, goede feedback. Veel van geleerd.

Anne 

Goed inlevend vormogen, goede feedback en adviezen gebaseerd op theorie en ervaring, oprechte interesse en de wil om mij verder te helpen.

Andrea 

Goede begeleiding van de coach. Goede online-testen, heeft me veel inzicht gegeven.

Sep 

Omdat mijn coach me veel heeft geleerd, me motiveerde wanneer ik de moed even was verloren en me ontzettend heeft gesteund.

Wil 

Persoonlijke aandacht, een coach die bij mijn situatie past, voldoende uitdaging maar ook voldoende uitleg, goede mix van vaste methodes en afwijken op maat.

Henny 

Professionele coach met veel ervaring en deskundigheid die uitstekend kon luisteren en afstemmen op de verschillende ondersteuningsvragen binnen beide trajecten.

Josien

Met mijn eerste coach boekte ik geen vooruitgang, maar toen ik dat aangaf bij Xynthesis kreeg ik direct een andere coach wier werkwijze beter was voor mij.

Arend 

Fijn dat er aan het begin van het traject een coach wordt gezocht op basis van je vraag/situatie.

Anoniem 

Ik heb een heel fijn coachingstraject doorlopen met Roos Kiers in Zwolle, en ben haar dankbaar voor de goede afstemming en haar warme, betrokken en deskundige begeleiding! Het heeft me gesteund en handvaten gegeven om mijn weg op een mooie, goede en vooral ook eigen manier te kunnen vervolgen.

Astrid 

Ik wil Xynthesis hartelijk bedanken voor hun aanbod. Het heeft me veel goeds gebracht, ook de prijs en wat je ervoor krijgt is prima.

John 

Maaike van Son is een fantastische coach!!

Maria

Xynthesis heeft mij goed geholpen.

Walter 

Tevreden over resultaat!

Floor

Top! Zeer tevreden, ga zo door.

Bart

Coach sluit ontzettend goed aan op mijn achtergrond, situatie waarin ik me bevind, persoonlijke competenties en het proces wat van binnen gebeurt in relatie tot de arbeidsmarkt. Goede reflecties en het loopbaantraject zit meer dan compleet in elkaar en biedt echt maatwerk!

Barbara 

Sonja Dippel is een bijzonder mens. Natuurlijk bekwaam, maar vooral warm, wijs, persoonlijk en iemand die álles inzet om jou stappen te laten zetten in je proces. Een uitstekend facilitator.

Claudio 

Ik ben zeer tevreden omdat er de juiste aandacht op de juiste manier aan mij geschonken word. Ik hoef weinig moeite te doen om uit te leggen wie ik ben en wat ik wil. De ondersteuning is   helder en compleet.

Ilse

Door langdurige ziekte kwam ik in een 2e spoortraject terecht. Re-integratie naar eigen werk was niet meer mogelijk en toen ben ik bij Xynthesis beland.  Ik kreeg daar Mirjam als coach toegewezen.

Mirjam is een heel fijn mens; warm, empathisch, no-nonsense en ze denkt ‘out of the box’. Toen ik net binnenkwam was ik nog enorm aan het vechten met wat ik als mijn ideale carrièrepad zag. Ik heb doorgestudeerd en mijn masters behaald en vond dat ik op niveau moest blijven werken. Dat dat banen zijn waar vaak veel stress bij komt kijken probeerde ik weg te drukken.

Terugkijkend naar de arbeidsweg die ik tot op dat moment bewandeld had kwam ik er door gesprekken achter dat ik eigenlijk al heel lang aan het worstelen was. Ik was eigenlijk al jaren te veel van mezelf aan het vragen waardoor ik keer op keer weer door fysieke klachten uitviel.

Ik kreeg alle vrijheid en ruimte om verder te kijken. In de gesprekken kwam naar voren dat ik een langgekoesterde droom had om te gaan ondernemen. Maar waarin dan? Al snel kwam de schoonheidsbranche in mijn vizier. Na een aantal opties te hebben overwogen heb ik besloten om een opleiding te gaan volgen tot permanente make-up specialiste.

Inmiddels ben ik een jaar verder, en heb mijn opleiding tot PMU specialiste succesvol afgerond, ben ik mijn salon Natural PMU begonnen en ben ik gestart met een opleiding tot schoonheidsspecialiste.

Xynthesis en Mirjam, nogmaals bedankt voor de begeleiding tijdens deze lastige tijd. Ik ben geholpen om weer in mijn eigen kracht te staan zodat ik het pad durfde te bewandelen naar een nieuwe toekomst.

Ilse R

maart 2019

Chris

Werken met Xynthesis betekent ook letterlijk dat je aan het werk gaat. En bij werk gaat het uiteindelijk om een beloning. In mijn geval was die beloning een nieuwe baan na een periode thuis te hebben gezeten. Vanaf het eerste gesprek met Ingrid (coach Xynthesis) ging het niet meer om ‘een nieuwe baan’ maar om ‘een nieuwe baan in een organisatie die bij me past en waar ik me goed bij voel’. Daarmee raak ik de kern van het werken met Xynthesis. Namelijk, wat je zelf aan ambitie en werklust meebrengt zal Ingrid meer dan verdubbelen. Ze zal je uitdagen ambitieuzer te zijn, je doelen duidelijker te stellen maar bovenal zal ze je richten op het ondernemen van acties om jezelf kansrijker te maken om gestelde doelen te behalen. Ik kijk terug op zeer intensieve en indringende gesprekken waarin een enorm hoog tempo werd gecombineerd met heel veel diepgang en uiteindelijk een fantastisch resultaat. Ingrid schakelt snel en maakt gebruik van alle methoden en technieken die haar ter beschikking staan. Bijzonder was voor mij om te zien hoe leergierig ze zelf is. Dat werkt, in ieder geval bij mij, zeer aanstekelijk. Ze geeft echte aandacht en is persoonlijk betrokken. Daardoor stimuleert ze enorm maar zal ze met name ook de juiste (en vaak ook ‘moeilijke’) vragen blijven stellen. Ik denk nog vaak terug aan onze gesprekken en ondanks dat ze niet altijd ‘leuk en gezellig’ zijn geweest waren ze op z’n minst bijzonder waardevol en relevant.

Maurice 

Dick merkte dat ik geparkeerd stond op dat moment en we zijn rustig begonnen met de vragentest om de situatie beter in kaart te krijgen.Hij haalde de tijdsdruk die ik voelde eraf zodat ik eerst eens tot rust kon komen, dat was precies wat ik op dat moment nodig had.

Naarmate we meer aan elkaar gewend waren geraakt werden de gesprekken intenser en werd het steeds duidelijker dat ik meer tijd nodig had om uit te vinden wat ik nou precies wou. Soms was het meer mentale coaching wat ik nodig had en soms had ik een schop onder mijn kont nodig, Dick voelde dat perfect aan zonder dat dat vervelend aanvoelde voor mij.

Uiteindelijk kwam dan de perfecte vacature voorbij en hebben we het sollicitatiegesprek tot in detail voorbereid en heb ik het beste sollicitatiegesprek uit mijn leven gehad met als resultaat dat ik alle concurrentie achter me heb gelaten en nu de baan heb die helemaal voldoet aan mijn wensen.

Ik ben Dick dankbaar voor de leuke samenwerking, hij was altijd bereikbaar en keek altijd uit naar onze afspraak.

Dick nogmaals heel erg bedankt, je bent echt een TOPPER!

Vriendelijke groet van een heel tevreden klant.