088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Merel:

Een fijne, persoonlijke afstemming, deskundigheid, betrokken, warmte. Proces mag centraal staan. Kon mijzelf zijn en heb me daarin gezien gevoeld.

 

Re-integratie tweede spoor 

 

Re-integratie tweede spoor (spoor 2) van Xynthesis ondersteunt je bij het (her)vinden van je energiebalans en het vergroten van je zelfvertrouwen, zodat je op den duur weer vitaal en met plezier aan het werk kunt. Er is een hele periode geweest waarin je voornamelijk bezig bent geweest met beperkingen. Bij ons gaan we juist kijken naar mogelijkheden, mogelijkheden die bij je huidige kennis, kwaliteiten, vaardigheden en drijfveren passen.

Wij ontwikkelen met jou een loopbaanprofiel dat houvast biedt om voor jezelf perspectieven te creëren. Perspectieven in werk waar je plezier en voldoening van krijgt, waarin jij je gewaardeerd voelt. Hierbij verliezen we de beperkingen die zijn ontstaan niet uit het oog. De instrumenten die Xynthesis daarvoor inzet vergroten je inzichten en kansen voor de toekomst aanzienlijk en zijn op de persoon afgestemd.

De rol van Xynthesis bij een re-integratie tweede spoor 

Onze re-integratie coaches staan voor een persoonlijke, zorgvuldige en inspirerende begeleiding. Bovendien kennen ze het bedrijfsleven en de diversiteit daarvan. Je werkt nauw samen met dezelfde vaste coach teneinde weer energiek en gemotiveerd aan de slag te kunnen gaan. Deze coach is ook de contactpersoon voor de betrokken partijen.

Kennis maken met onze re-integratie coaches? Klik op de foto

Wat doen we in re-integratie tweede spoor?

In een re-integratietraject tweede spoor word je bij ons onder begeleiding van een vaste coach door middel van gesprekken en ondersteunende online modules naar een passende baan ondersteund.

Aan de orde komt:

 • Aandacht voor zelfkennis, zelfvertrouwen en motivatie
 • Inzicht in je aanbod: Wat zijn je capaciteiten en de unieke talenten?
 • Inzicht in de vraag: Waar liggen kansen op de arbeidsmarkt en hoe deze te benaderen?
 • Hoe en via welke zoekkanalen kan de markt onderzocht worden?
 • Solliciteren en hoe je te presenteren in netwerken en bij werkgevers.

Wat heeft Xynthesis te bieden

 • 45 senior re-integratie coaches met kennis van sectoren, bedrijven en functies.
 • Coaches die weten hoe je weer in je kracht komt en perspectieven creëert.
 • Coaches die werken vanuit passie, gevoed door eigen ervaring en liefde voor het vak.
 • Trajecten op maat, te typeren als persoonlijk, resultaatgericht en intensief.
 • Werken met beproefde alsook met innovatieve methoden.
 • Een breed specialisme in vitaliteit, arbeidsmarketing, netwerken en persoonlijke profilering.
 • Hoogwaardige begeleiding voor mbo-, hbo-, en wo-niveau.

Wij werken met een unieke vorm van coaching en training die in de praktijk haar effectiviteit heeft bewezen. Centraal staat het contact met je vaste coach. Dat blijft de basis en met hem of haar ga je de diepte in. Daarnaast kan je gebruik maken van interactieve online-programma’s die je ondersteunen in je proces bij het vinden van een nieuwe baan. De programma’s bestaan uit testen en oefeningen, ondersteund door praktijkvoorbeelden, inzichten van coaches en inspirerende filmpjes. De coach geeft direct feedback, denkt mee en adviseert.

Meer informatie of advies over re-integratie tweede spoor

In een vrijblijvend telefonisch gesprek bespreken we je situatie, de mogelijke herintredingsscenario’s en doen we een voorstel voor een coach waarvan wij denken dat die goed bij je past. Met hem of haar kun je vervolgens vrijblijvend kennismaken en nader ingaan op het traject.

tel: 088 00 41 717

Neem contact met ons op

Caroline: “Ik heb een heel fijn coachingstraject doorlopen en ben mijn coach dankbaar voor de goede afstemming en haar warme, betrokken en deskundige begeleiding. Het heeft me gesteund en handvaten gegeven om mijn weg op een mooie, goede en vooral ook eigen manier te kunnen vervolgen.”

Wil jij persoonlijk gecoacht worden in een één op één gesprek?

Ontmoet één van onze 45 coaches!