088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Merel:

Een fijne, persoonlijke afstemming, deskundigheid, betrokken, warmte. Proces mag centraal staan. Kon mijzelf zijn en heb me daarin gezien gevoeld.

 

Re-integratie 2e spoor

Bij re-integratie 2e spoor gaan we op zoek naar werk dat past bij je huidige situatie. In het proces van de terugkeer naar werk moet er in eerste instantie aandacht besteed worden aan energiebalans en het vergroten van je zelfvertrouwen, zodat je op den duur weer vitaal en met plezier aan het werk kunt. Tot nu toe is de aandacht vaak vooral uitgegaan naar beperkingen. Wij buigen dit om door de aandacht juist te gaan richten op mogelijkheden en nieuwe kansen. Stap voor stap kijken we naar vaardigheden, kennis, behoeften, waarden, interesses, drijfveren, jouw teamrol et cetera, zodat er een passend loopbaanprofiel ontstaat. Dit geeft houvast om keuzes te maken en perspectief te creëren. Re-integratie 2e spoor begint bij Xynthesis.

Wat doen onze re-integratie 2spoor coaches voor jou?

Onze senior coaches staan voor een persoonlijke, zorgvuldige en daadkrachtige begeleiding. Wij willen dat mensen weer gezond en met plezier aan het werk gaan. Onze coaches kennen het bedrijfsleven en de diversiteit daarvan. Je werkt nauw samen met dezelfde vaste coach teneinde weer energiek en gemotiveerd aan de slag te kunnen gaan. Deze coach is ook de contactpersoon voor de betrokken partijen. Xynthesis ondersteunt je resultaatgericht naar een voor jou geschikte baan, in een omgeving waarin je je thuis kunt voelen en met plezier, duurzaam aan het werk kunt gaan.

Kennis maken met onze coaches? Klik op de foto

Wat doen we in re-integratie 2e spoor?

In een re-integratietraject 2e spoor word je bij ons onder begeleiding van een vaste coach door middel van gesprekken en ondersteunende online modules naar een passende baan toegewerkt.

Aan de orde komt:

 1. Aandacht voor zelfkennis, zelfvertrouwen en motivatie
 2. Inzicht in je aanbod: Wat zijn je capaciteiten en de unieke talenten?
 3. Inzicht in de vraag: Waar liggen kansen op de arbeidsmarkt en hoe deze te benaderen?
 4. Hoe en via welke zoekkanalen kan de markt onderzocht worden?
 5. Solliciteren en hoe je te presenteren in netwerken en bij werkgevers.

Wat heeft Xynthesis te bieden?

 • 45 senior coaches met kennis van sectoren, bedrijven en functies.
 • Coaches die weten hoe je weer in je kracht komt en perspectieven creëert.
 • Coaches die werken vanuit passie, gevoed door eigen ervaring en liefde voor het vak.
 • Trajecten op maat, te typeren als persoonlijk, resultaatgericht en intensief.
 • Werken met beproefde alsook met innovatieve methoden.
 • Een breed specialisme in vitaliteit, arbeidsmarketing, netwerken en persoonlijke profilering.
 • Hoogwaardige begeleiding voor mbo-, hbo-, en wo-niveau.

Centraal staat bij ons altijd het contact met je vaste coach. Dat blijft de basis en met hem of haar ga je de diepte in. Daarnaast kan je gebruik maken van interactieve online-programma’s die je ondersteunen in je proces bij het vinden van een nieuwe baan. De programma’s bestaan uit testen en oefeningen, ondersteund door praktijkvoorbeelden, inzichten van coaches en inspirerende filmpjes. De coach geeft direct feedback, denkt mee en adviseert.

Meer informatie over re-integratie 2e spoor?

In een vrijblijvend telefonisch gesprek bespreken we je situatie, de mogelijke herintredingsscenario’s en doen we een voorstel voor een coach waarvan wij denken dat die goed bij je past. Met hem of haar kun je vervolgens vrijblijvend kennismaken en nader ingaan op het traject.

tel: 088 00 41 717

contact

Joost:  In het eerste gesprek was er meteen een klik en ik had altijd zin om naar mijn coach toe te gaan. Vaak ging het wel over dingen die zwaar zijn waardoor ik me achteraf moe voelde maar ze heeft me heel goed geholpen. Door de gesprekken met haar ben ik tot belangrijke nieuwe inzichten gekomen.”

Wil jij persoonlijk gecoacht worden in een één op één gesprek?

Ontmoet één van onze 45 coaches!