088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Robert:

“Ik wist dat ik heel ander werk moest gaan doen. Die online trainingen gaven inzicht, de coach gaf verdieping. Het is gelukt hoor!”

Loopbaanontwikkeling en Persoonlijke effectiviteit

Zit je niet zo lekker in je werk/vel en kun je je vinger er niet op leggen hoe dit komt?

De oorzaak kan liggen in de taken en werkzaamheden maar ook in het persoonlijk functioneren of in de werksituatie. We hebben een programma ontwikkeld waarbij zowel loopbaanvragen als persoonlijke effectiviteitsvragen worden behandeld.

Loopbaanontwikkeling

Van een grote beroepsmatige wending tot aan een bescheidener heroriëntatie of bezinning. Het is altijd van wezenlijk belang opnieuw en onbevangen te kijken naar wat voor soort werkzaamheden passend zijn, of inmiddels beter bij je passen. We onderzoeken samen met jou je talenten, drijfveren, kwaliteiten, waarden, behoeften, persoonlijkheid, interesses, capaciteiten en competenties en werken toe naar een gedegen loopbaanprofiel. Dit profiel leggen we naast je huidige functie om te zien waar het, en in welke mate het uiteenloopt. Vervolgens kijken we naar mogelijkheden binnen jouw functie: Welke taken passen (nog) bij je, welke ambieer
je en wat zou je kunnen en willen ontwikkelen?

Persoonlijk effectiviteit

De manier waarop je naar jezelf en je omgeving kijkt is van grote invloed op je sociaal functioneren. Aan de hand van tests kijken we naar overtuigingen, principes, gedragingen en opvattingen. Daarbij wordt onderscheid gemaakt tussen doeltreffende en ondoeltreffende denkpatronen of ‘denkstijlen’. We kijken zowel naar sterke punten als naar contraproductief gedrag. De focus ligt op de praktijksituatie en we besteden veel aandacht aan de dingen waar jij tegenaan loopt.

De coaching is praktisch en geeft inzicht. Het bevat een weloverwogen mix van diverse methodieken en het aanleren van nieuw gedrag.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • omgaan met spanning en blokkerende gedachten
  • beïnvloeden van interactie met anderen
  • de invloed van non-verbaal gedrag
  • feedback geven en ontvangen
  • grenzen stellen, ‘nee’ zeggen en opkomen voor jezelf
  • omgaan met lastig gedrag en conflicten
  • ingezette koers vasthouden en verder gaan

    De coaching persoonlijke effectiviteit bestaat uit verschillende fases. In eerst instantie gaat het om inzichten. Vervolgens werken we eraan deze te integreren en toe te passen in houding en gedrag.

 Contact

Voordat je met een training begint, willen wij je graag vrijblijvend van advies voorzien en met jou bepalen welke begeleiding in jouw situatie het beste resultaat oplevert. We kijken dan ook welke coach het beste bij je past.

Bel mij terug of Stel je vragen

 

Je kan bij ons terecht voor vragen en advies.

Of wil je vrijblijvend gesprek met een van onze coaches.