088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Robert:

“Ik wist dat ik heel ander werk moest gaan doen. Die online trainingen gaven inzicht, de coach gaf verdieping. Het is gelukt hoor!”

Loopbaan Advies

Heb je behoefte om uitgebreid stil te staan bij jouw loopbaan? Wil je nader onderzoeken wat inmiddels bij jouw persoonlijkheid, vaardigheden, ervaring en doelen in het leven past?

Voordat wij een goed loopbaan advies kunnen geven doorloop je een programma waarin alle aspecten van een functie of beroep de revue passeren. We onderzoeken je passies, drijfveren, kwaliteiten, waarden, behoeften, persoonlijkheid, interesses, capaciteiten, competenties en hoe wil je deze wilt inzetten.

Het ontdekken van je kwaliteiten in relatie tot werk dat bij je past is een proces van inzichten en zelfreflectie. Als je zicht op jezelf hebt kun je ook goed kijken naar jouw inzetbaarheid, zowel binnen je eigen organisatie als ook op de arbeidsmarkt.

De Loopbaan coach van Xynthesis begeleidt je in dit proces en adviseert je bij de ontwikkeling van je loopbaan profiel en actieplan. Als je weet wat je wilt is het zaak stappen te zetten om je wensen te realiseren. De coach ondersteunt en adviseert je hierin.

Resultaat loopbaan advies

Loopbaan coaching bij Xynthesis is een combinatie van het zelf ontdekken (d.m.v . online oefeningen, testen en schrijfopdrachten) en de diepte in gaan met een professionele loopbaan coach. Stap voor stap komen alle overwegingen en vragen die van belang zijn aan de orde. De coach geeft direct feedback, denkt mee en adviseert.

Het resultaat is tweeledig: een persoonlijk profiel (personal Branding) en een actieplan. Beide bieden houvast en samen leveren ze de basis van het persoonlijke loopbaan advies voor de toekomst.

In het profiel worden de volgende onderwerpen beschreven:

  • welke beroepsterreinen het best passen
  • passies, drijfveren, kwaliteiten, waarden, behoeften, persoonlijkheid, interesses, capaciteiten, competenties
  • in welke werkomgeving je het beste tot je recht komt
  • die elementen die benoemen wat je echt wil in jouw werk, loopbaan en het leven
  • een loopbaanactieplan dat je helpt stappen te zetten.

Loopbaan advies bij Xynthesis

Loopbaan Coaching bij Xynthesis is een combinatie van een professionele coach, ondersteund door een online training van 4 weken. De online training krijgt men dagelijks een opdracht die zelfstandig kan worden doorlopen. Stap voor stap komen alle overwegingen en aspecten (inspirerende filmpjes), praktijkvoorbeelden, tests, inzichten van coaches) die van belang zijn aan de orde. Over zaken die vragen oproepen kunnen direct met de coach besproken worden. Met de coach kan je de diepte in kan. De coach die bij deze loopbaanscan 6 uren voor jou beschikbaar is, geeft direct feedback, denkt mee en adviseert. De combinatie van coach en online instrumenten is een effectieve manier gebleken om mensen kennis en inzichten bij te brengen. Deelnemers ervaren het als een ontdekkingsreis.

Contact

Voordat je met een training begint, willen wij je graag vrijblijvend van advies voorzien en met jou bepalen welke begeleiding in jouw situatie het beste resultaat oplevert, en welke coach het beste bij je past. Vraag nu loopbaan advies aan.

Wil jij persoonlijk gecoacht worden in een één op één gesprek?

Ontmoet één van onze 45 coaches!