088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Robert:

“Ik wist dat ik heel ander werk moest gaan doen. Die online trainingen gaven inzicht, de coach gaf verdieping. Het is gelukt hoor!”

Loopbaanadvies

Heb je behoefte om uitgebreid stil te staan bij jouw loopbaan? Wil je nader onderzoeken wat inmiddels bij jouw persoonlijkheid, vaardigheden, ervaring en doelen in het leven past? Om je een goed loopbaanadvies te kunnen geven doorloop je een programma waarin alle aspecten van werk de revue passeren. We onderzoeken je passies, drijfveren, kwaliteiten, waarden, behoeften, persoonlijkheid, interesses, capaciteiten, competenties en kijken met jou hoe je deze in kunt zetten. Het ontdekken van je kwaliteiten in relatie tot werk dat bij je past is een proces van inzicht krijgen en zelfreflectie. Als je zicht op jezelf hebt kun je ook goed kijken naar jouw inzetbaarheid, of het nu binnen je eigen organisatie is of elders op de arbeidsmarkt. De Loopbaancoach van Xynthesis begeleidt je in dit proces en adviseert je bij de ontwikkeling van je loopbaanprofiel en actieplan. Als je weet wat je wilt is het zaak stappen te zetten om je wensen te realiseren. Je coach ondersteunt en adviseert je hierin.

Resultaat loopbaanadvies

Het resultaat is tweeledig: een persoonlijk profiel en een actieplan. Beiden bieden houvast en samen leveren ze de basis voor het persoonlijke loopbaanadvies voor de toekomst. In het profiel worden de volgende onderwerpen beschreven:
  • welke beroepsterreinen het best bij je passen
  • passies, drijfveren, kwaliteiten, waarden, behoeften, persoonlijkheid, interesses, capaciteiten, competenties
  • in welke werkomgeving je het beste tot je recht komt
  • de elementen die benoemen wat je echt wil in jouw werk, loopbaan en het leven
  • een loopbaanactieplan dat je helpt stappen te zetten.

Loopbaancoaches bij Xynthesis

Om jouw loopbaantraject zo goed mogelijk te laten verlopen is het voor ons van belang te weten waar je tegenaan loopt en wat wij voor jou in het traject kunnen betekenen. Wat wil je uiteindelijk met het loopbaanadvies gaan doen? Loopbaancoaching bij Xynthesis is maatwerk en een combinatie van gesprekken met een professionele coach, ondersteund door online-tools. Met de online tools kan je je rond loopbaanthema’s inlezen en testen. Stap voor stap komen alle overwegingen en aspecten die van belang zijn aan de orde. Met de coach kan je de diepte in. Je coach denkt mee en adviseert. Deelnemers ervaren de loopbaancoaching als een ontdekkingsreis naar zichzelf in relatie tot werk.

Contact

Voordat je met een training begint, willen wij je graag vrijblijvend van advies voorzien en met jou bepalen welke begeleiding in jouw situatie het beste resultaat oplevert, en welke coach het beste bij je past. Vraag nu loopbaanadvies aan.    

Je kan bij ons terecht voor vragen en advies.

Of wil je vrijblijvend gesprek met een van onze coaches.