088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Missie

Onze missie is simpel: de juiste persoon duurzaam en energiek op de juiste plaats in het arbeidsproces terugbrengen. Wij zijn erin gespecialiseerd mensen aan het werk te houden en te helpen. Wij werken aan betrokkenheid, vitaliteit en zicht op kwaliteiten.

Het is voor ons een uitdaging onze dienstverlening zo precies mogelijk af te stemmen op de behoeften en vragen van bedrijven, instellingen en hun medewerkers. Het doel is een oplossing te bereiken, die past bij de medewerker en die tevens voor het bedrijf de meest effectieve oplossing is. Wederzijdse stimulans geeft voor beiden immers het beste resultaat.

Werk en persoon

Plezier in het werk is belangrijk. Werk moet bij iemands persoonlijke kwaliteiten passen, bij wat men belangrijk vindt en wat men in het leven wil realiseren. Vaak hebben mensen een opeenvolging van functies gehad zonder zich echt af te vragen of deze wel bij hen passen. Het is voor ons een uitdaging om samen met medewerkers via het herontdekken van passies, drijfveren, motivatie, werkstijl en kernkwaliteiten, te komen tot die ingrediënten van een functie die bij henzelf als persoon passen.

Betrokkenheid & gezondheid

Werken is gezond, houdt ons betrokken en actief. In beweging zijn, omgang met mensen, resultaat zien van je acties en regelmaat zijn gezond, dat weten we inmiddels wel. Maar werk kan ook ongezond zijn. Werk dat niet bij iemand past en/of werken onder te hoge druk vanuit de omgeving of de persoon zelf, kunnen op de lange termijn allerlei klachten veroorzaken.

Het is voor ons een uitdaging onze cliënten inzicht te geven in hun fysieke, emotionele en mentale en sociale kwaliteiten en de interactie daartussen. Wij kunnen er van genieten wanneer we mensen in hun kracht zien groeien en zij zich weer betrokken voelen bij hun werk en werkomgeving.

Kwaliteit

Bij het werken voor en met mensen zijn wij continu op zoek naar nieuwe en effectievere methodes die zich in de praktijk hebben bewezen. Wij ontwikkelen bij voortduring het aanbod aan onze cliënten en opdrachtgevers, de kennis en vaardigheden van onszelf, en de professionaliteit van Xynthesis. Wij streven er naar een kwalitatieve speler in ons vakgebied te blijven.

Bekijk ook eens:

Je kan bij ons terecht voor vragen en advies.

Of wil je vrijblijvend gesprek met een van onze coaches.