088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Marijke:

“Ik moest van ver komen, naar met hernieuwde energie ben ik weer aan de slag en ontwikkel mij verder”

Praktijkverhalen

Annemiek, 36

Ik voelde mezelf machteloos..

Ik werkte voor de GGD in Haarlem en Bloemendaal. Het was een super leuke baan, veelzijdig, dynamisch echt waar ik van hou. Eerst werkte ik vier dagen in de week maar nadat …..

Lees het complete verhaal

Marian, 39

Het was mijn droom om weer te werken

In december 2013 heb ik een redelijk ernstig auto-ongeluk gekregen. Ik had toen een baan met een tijdelijk contract. De gevolgen van het ongeluk waren dusdanig….

Lees het complete verhaal

Monique, 49

Ik was al mijn vertrouwen kwijt

Ik had een burn-out en ben toen een tijdje thuis geweest. Het doel was dat ik weer in mijn oude werk terug zou komen maar de re-integratie ging op en af en wilde maar niet vlotten…..

Lees het complete verhaal

Pieter, 42

Na mijn vakantie stortte ik in elkaar!

Op de één of andere manier werd mij altijd van alles gevraagd. Toen ik vorig jaar terugkwam van vakantie had ik een soort Pavlov reactie. Ik kwam aan bij het gebouw waar……

Lees het complete verhaal

Suzanne 

Ik wilde mijn mogelijkheden onderzoeken

Toen Suzanne na haar zwangerschapsverlof, koffie ging drinken op haar werk en welkom terug werd geheten door haar collega’s, kreeg ze meteen de boodschap dat haar contract …..

Lees het complete verhaal

Anoniem

Waar voel ik mij thuis en in balans

Voordat ik bij Xynthesis belandde om een loopbaan- en coachingstraject te volgen was er al heel wat gebeurd. Ik ben een schoolverlater. Door problemen thuis heb ik op redelijk ….

Lees het complete verhaal

Outplacement is meer dan iemand aan een baan helpen!

Als je snel een nieuwe baan vindt lijkt dat een succesverhaal. Het bedrijf waar ik voor werkte stopte ermee na 25 jaar dus ik kwam opeens op straat te staan. We mochten begeleiding zoeken …

Lees het complete verhaal

Het was een zware tijd. Maar ik ben er beter uit gekomen.

Achteraf begrijp ik zelf ook niet hoe ik het allemaal volgehouden heb. Na mijn bedrijfsongeval was ik aan het re-integreren maar dat kon niet meer in mijn eigen werk. …..

Lees het complete verhaal

De alternatieven voor coaching in levenden lijve

In deze tijd van corona met de 1,5-meterregel en niet meer samen in een ruimte zitten is het belang van coaching des te groter. Een positief effect in deze nare tijd is dat we online-coaching verder kunnen uitrollen..

Lees het complete verhaal

 

Interventie in het eerste ziektejaar is effectief!

‘Hoi Yvonne, even tussen alle coronanieuwtjes door. Ik heb een nieuwe baan met ingang van 1 augustus. Super blij mee, mooie nieuwe uitdaging als bijna 60-jarige ;)’

Lees het complete verhaal

Re-integratie en corona

Ook bij re-integratiedossiers is er onduidelijkheid hoe nu om te gaan met de regelgeving rond de Wet verbetering poortwachter in tijden van corona. Eliane van Beukering (expert in verzuimdossiers) spreekt vanuit de praktijk.

Lees het complete verhaal

180 graden het roer om

Als je door fysieke omstandigheden vijftig procent gaat werken en je probeert daarin honderd procent van je werk te stoppen, gaat dat niet. Barbara probeerde data wel, belandde in een depressie en kreeg een burn-out.

Lees het complete verhaal

Je kan bij ons terecht voor vragen en advies.

Of wil je vrijblijvend gesprek met een van onze coaches.