088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Robert:

“Ik wist dat ik heel ander werk moest gaan doen. Die online trainingen gaven inzicht, de coach gaf verdieping. Het is gelukt hoor!”

Loopbaanscan

Een check! Ben ik nog goed bezig? De meeste organisaties zijn continu in verandering. Als een organisatie verandert, veranderen functies mee. Daarnaast ontwikkel je jezelf niet alleen als werknemer maar ook als mens. Je doet nieuwe ervaringen op en maakt levensfasen door. Het is daarom van belang regelmatig goed naar je kwaliteiten te kijken en te blijven afstemmen op een veranderde organisatie, levensfase of privésituatie.

Soms zijn enkele gesprekken -ondersteund door online-tools- voldoende om voor nu beslissingen in je loopbaan te nemen. Loopbaanscan geeft je zicht op of je nog op het goede spoor zit. Bovendien vergroot het je zelfinzicht ten opzichte van werk. Loopbaanscan is een verkorte versie van het Loopbaanadvies.

Resultaat loopbaanscan

De loopbaanscan geeft een basis voor een goede zelfanalyse. Thema’s die aan bod komen:

wat jou bijzonder maakt: inzicht in je drijfveren, kwaliteiten en mogelijkheden
verkennen en ontdekken wat voor jou echt belangrijk is in werk
kiezen voor wat je echt wil in jouw werk, loopbaan en het leven
ontdekken waar je plezier in hebt, wat je gemakkelijk af gaat en wat je wenst te ontwikkelen
loopbaanactieplan dat je helpt stappen te zetten.

Van een grote beroepsmatige wending tot aan een bescheidener heroriëntatie of bezinning, het is altijd van wezenlijk belang opnieuw en onbevangen te kijken naar wat voor soort werkzaamheden passend zijn of inmiddels (beter) passen. We onderzoeken in ons programma samen met jou; jouw drijfveren, kwaliteiten, waarden, behoeften, persoonlijkheid, interesses, capaciteiten en competenties.

Een loopbaanscan geeft je richting en houvast voor de komende periode.

Loopbaanscan: Coaching ondersteund door online-training

Loopbaancoaching bij Xynthesis is maatwerk, een combinatie van een professionele coach, ondersteund door online-tools. Met de online-tools kan je je rond loopbaanthema’s inlezen en testen. Stap voor stap komen alle overwegingen en aspecten die van belang zijn aan de orde. Je coach denkt mee en adviseert. Door het online-programma is er ruimte om bij de gesprekken meteen de diepte in te gaan. Deelnemers ervaren de loopbaanscan als een ontdekkingsreis naar zichzelf in relatie tot werk.

Contact

Voordat je met een training begint, willen wij je graag vrijblijvend van advies voorzien en met jou bepalen welke begeleiding in jouw situatie het beste resultaat oplevert. We kijken ook naar welke coach het beste bij je past.

Je kan bij ons terecht voor vragen en advies.

Of wil je vrijblijvend gesprek met een van onze coaches.