088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Robert:

“Ik wist dat ik heel ander werk moest gaan doen. Die online trainingen gaven inzicht, de coach gaf verdieping. Het is gelukt hoor!”

Loopbaanscan

De loopbaanscan is een inhoudelijk programma waarin kort alle thema’s rond werk de revue passeren. De meeste organisaties zijn continu in verandering. Als een organisatie verandert, veranderen functies mee. Daarnaast ontwikkel je jezelf niet alleen als werknemer maar ook als mens, doe je nieuwe ervaringen op, maak je levensfasen door. Het is daarom van belang regelmatig goed naar je kwaliteiten te kijken en te blijven afstemmen op een veranderde organisatie, levensfase of privésituatie.

De loopbaan scan wordt afgesloten met een actieplan en concrete afspraken over je volgende stap. De loopbaanscan motiveert je, helpt je jouw loopbaan in eigen hand te nemen en te blijven ontwikkelen.

Resultaat loopbaanscan

Voor het opstellen van een degelijk loopbaan plan maak je allereerst een goede zelfanalyse. Het gaat hier om een proces waarin dit plan zich stap voor stap ontwikkelt.

Thema’s die aan bod komen:

  • wat maakt jou bijzonder: inzicht in je drijfveren, kwaliteiten en mogelijkheden
  • verkennen en ontdekken wat voor jou echt belangrijk is in werk
  • kiezen voor wat je echt wilt in jouw werk, loopbaan en het leven
  • ontdekken waar je plezier in hebt, wat je gemakkelijk af gaat en wat je wenst te onwikkelen
  • loopbaan actieplan dat je helpt stappen te zetten.

Van een grote beroepsmatige wending tot aan een bescheidener heroriëntatie of bezinning, het is altijd van wezenlijk belang opnieuw en onbevangen te kijken naar wat voor soort werkzaamheden passend zijn, of inmiddels (beter) passen. We onderzoeken met jou in ons programma van vier weken, jouw passie, drijfveren, kwaliteiten, waarden, behoeften, persoonlijkheid, interesses, capaciteiten en competenties en werken toe naar een gedegen loopbaan profiel en plan.

Een loopbaanplan met concrete acties geeft je richting en houvast voor de komende periode.

Kosten: 310 euro

 

Loopbaanscan: Coaching ondersteund door online training

Loopbaan coaching bij Xynthesis is een combinatie van persoonlijke gesprekken met een professionele senior coach en ondersteuning door een online training van 4 weken. In deze online training krijg je dagelijks een opdracht die je zelfstandig kunt doorlopen. Stap voor stap komen alle overwegingen en aspecten (inspirerende filmpjes (link naar filmpje), praktijkvoorbeelden, tests, inzichten van coaches) die in werk van belang zijn aan de orde. Onderwerpen die vragen oproepen kunnen direct met de coach worden besproken. De coach heeft bij deze loopbaan scan 2 uren voor jou beschikbaar en geeft daarin direct feedback, denkt mee en adviseert. De combinatie van persoonlijke coaching en online instrumenten blijkt een effectieve manier om te komen tot kennis, inzichten en concrete resultaten. Deelnemers ervaren het als een ontdekkingsreis.


 

Contact

Voordat je met een training begint, willen wij je graag vrijblijvend van advies voorzien en met jou bepalen welke begeleiding in jouw situatie het beste resultaat oplevert, en welke coach het beste bij je past.

Wil jij persoonlijk gecoacht worden in een één op één gesprek?

Ontmoet één van onze 45 coaches!