088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Robert:

“Ik wist dat ik heel ander werk moest gaan doen. Die online trainingen gaven inzicht, de coach gaf verdieping. Het is gelukt hoor!”

Wat voor loopbaancoaching past bij mij?

 

Loopbaancoaching in brede zin is een proces waarbij je jezelf leert begrijpen in relatie tot werk. Je komt erachter welk werk bij je past. We spreken over passend werk als het werk is waar je plezier in hebt, dat je gemakkelijk afgaat en waarin je die ontwikkeling kunt maken die je wenst. In een loopbaancoaching traject breng je stap voor stap je persoonlijkheid, kwaliteiten, vaardigheden en de doelen voor je toekomst in kaart.

Wat en in welke mate je loopbaancoaching nodig hebt scheelt per persoon en de actuele situatie. Loopbaanprofessionals adviseren om iedere zeven jaar te checken of je nog wel op het goede spoor zit.

Wij bieden:

Loopbaanadvies als je uitgebreid stil wil staan bij je loopbaan

Loopbaanscan als je wil checken of je nog op het juiste spoor zit.

Loopbaancoaching en persoonlijke effectiviteit. Als en meer is dan een loopbaanvraag.

Re-integratie Als je weer opnieuw werk zoekt.

Coaches bij Xynthesis

Loopbaancoaching bij Xynthesis is een combinatie van persoonlijke gesprekken met een professionele senior coach en ondersteuning door online-tools. Met behulp van online-tools kan je in alle rust thuis aan de slag met alle aspecten die in werk van belang zijn. Zo heb je al meer kennis en inzicht en kan je bij het gesprek met de coach direct de diepte in.


Loopbaanadvies

Heb je behoefte om uitgebreid stil te staan bij jouw loopbaan? Wil je nader onderzoeken wat op dit moment bij jou en je doelen in het leven past?

In een loopbaanadviestraject bij Xynthesis staan we uitgebreid stil bij alle aspecten van werk die van invloed zijn op hoe jij je voelt in dat werk. Het is een proces van het komen tot nieuwe inzichten en zelfreflectie. We onderzoeken je persoonlijkheid, je teamrol, drijfveren, kwaliteiten, waarden, behoeften, interesses, capaciteiten, competenties en hoe je deze in wil zetten.

De loopbaancoach van Xynthesis begeleidt je in dit proces en adviseert je bij de ontwikkeling van je loopbaanprofiel en actieplan. Als je weet wat je wil is het zaak stappen te zetten om je wensen te realiseren. De coach ondersteunt je hierin.

Loopbaanscan

Wil je kijken of je nog op de goede weg zit met je loopbaan of dat je misschien toch nog wat dingen over het hoofd ziet?

De meeste organisaties zijn continu in verandering. Als een organisatie verandert, veranderen functies mee. Daarnaast ontwikkel je jezelf niet alleen als werknemer maar ook als mens. Je doet nieuwe ervaringen op en maakt levensfasen door. Het is daarom van belang regelmatig goed naar je kwaliteiten te kijken en te blijven afstemmen op een veranderde organisatie, levensfase of privésituatie.

De loopbaanscan is een verkorte versie van het loopbaanadvies. Soms zijn enkele gesprekken  -ondersteund door online tools- voldoende om voor nu beslissingen betreffende je loopbaan te nemen. Het programma vergroot je zelfinzicht ten opzichte van werk en geeft antwoord op de vraag of je nog op het goede spoor zit.

Loopbaanontwikkeling en persoonlijke effectiviteit

Zit je niet zo lekker in je werk/vel en kun je je vinger er niet op leggen hoe dit komt?

De oorzaak kan liggen in de taken en werkzaamheden maar ook in het persoonlijk functioneren of in de werksituatie. We hebben een programma ontwikkeld waarbij zowel loopbaanvragen als persoonlijke effectiviteitsvragen worden behandeld.

Voordat je met een coaching begint, willen wij je graag vrijblijvend van advies voorzien en met jou bepalen welke begeleiding in jouw situatie het beste resultaat oplevert.

 

Wij kijken dan ook naar welke coach het beste bij je past.