088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Merel: 'Een fijne persoonlijke afstemming,
    deskundigheid, betrokken, warmte. 
    Proces mag centraal staan. Kon 
    mijzelf zijn en heb me daarin 
    gezien gevoeld.'

Loopbaan coaching

Wat voor loopbaan coaching past bij mij?

Loopbaan coaching in bredere zin is een proces waarbij je jezelf leert begrijpen in relatie tot werk dat bij je past. Passend betekent dat je plezier hebt in wat je doet, dat het werk je gemakkelijk af gaat en dat je die ontwikkeling kunt maken die je wenst. In een loopbaan coaching traject breng je stap voor stap je persoonlijkheid, kwaliteiten, vaardigheden en wat je in de toekomst wil bereiken in kaart.

Wat en in welke mate je loopbaan coaching nodig hebt verschilt per persoon en actuele situatie

Loopbaan coaching bij Xynthesis is een combinatie van persoonlijke gesprekken met een professionele senior coach en ondersteuning door online tools. Online krijg je dagelijks een thema in beeld, praktijkvoorbeelden, tests, inzichten van coaches) ter overdenking en ga je aan de slag met alle aspecten die in werk van belang zijn. Met de coach kan je direct de diepte in.

 1. Loopbaan scan: zit ik nog op het juiste spoor?

De loopbaanscan is een inhoudelijk programma waarin kort alle thema’s rond werk de revue passeren. De meeste organisaties zijn continu in verandering. Als een organisatie verandert, veranderen functies mee. Daarnaast ontwikkel je jezelf niet alleen als werknemer maar ook als mens, doe je nieuwe ervaringen op, maak je levensfasen door. Het is daarom van belang regelmatig goed naar je kwaliteiten te kijken en te blijven afstemmen op een veranderde organisatie, levensfase of privésituatie.

De loopbaanscan wordt afgesloten met een actieplan en concrete afspraken over je volgende stap. De loopbaanscan motiveert je, helpt je jouw loopbaan in eigen hand te nemen en te blijven ontwikkelen.

Kosten 300 euro

Meer informatie over de loopbaan scan

 1. Loopbaan advies

Wat zijn je passies, drijfveren, kwaliteiten, waarden, behoeften, persoonlijkheid, interesses, capaciteiten, competenties en hoe wil je deze inzetten?

Ben je het zicht op je kwaliteiten kwijtgeraakt, dien of wens je jezelf te profileren voor nieuw werk? Dan is een intensiever loopbaantraject noodzakelijk. Het ontdekken van je kwaliteiten in relatie tot werk dat bij je past is een proces van inzichten en zelfreflectie. Als je zicht op jezelf hebt kun je ook goed kijken naar jouw inzetbaarheid, zowel binnen je eigen organisatie als ook op de arbeidsmarkt.

De loopbaan-coach van Xynthesis begeleid je in dit proces en adviseert je bij de ontwikkeling van je loopbaanprofiel en actieplan. Als je weet wat je wilt is het zaak stappen te zetten om je wensen te realiseren. De coach ondersteunt je hierin.

Kosten 800 euro

Meer informatie over loopbaan advies

 1. Loopbaan en persoonlijke ontwikkeling

Als je in je werk dreigt vast te lopen of inmiddels bent gestrand heb je vaak meer dan enkel een loopbaanvraag. Waar loop je tegen aan, hoe kun je dat veranderen, wat wil je daartoe ontwikkelen, wat betekent dat voor je werk? Hier gaat het niet alleen over je functiegerelateerde kwaliteiten en vaardigheden, maar is er nadrukkelijker ook meer aandacht voor je persoonlijk en sociaal functioneren. We beschouwen zowel je sterke punten als gedragingen die contraproductief uitpakken. Met als doel te behouden cq versterken wat goed gaat en effectieve mogelijkheden aan te reiken voor dat wat niet soepel verloopt. Sleutelwoorden hierbij zijn: bewustwording, inzicht in eigen functioneren, zelfvertrouwen en –respect, grenzen en prioriteiten stellen, nemen van verantwoordelijkheid en keuzes maken in gewenste richting.

Kosten op aanvraag en/of na intake.

Meer informatie over loopbaan en advies

Contact

Voordat je met een training begint, willen wij je graag vrijblijvend van advies voorzien en met jou bepalen welke begeleiding in jouw situatie het beste resultaat oplevert, en welke coach het beste bij je past. Neem contact op.

Je kan bij ons terecht voor vragen en advies.

Of wil je vrijblijvend gesprek met een van onze coaches.