088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Merel:

Een fijne, persoonlijke afstemming, deskundigheid, betrokken, warmte. Proces mag centraal staan. Kon mijzelf zijn en heb me daarin gezien gevoeld.

 

Re-integratie 2e spoor in Amersfoort

Onze re-integratie coaches in Amersfoort zijn bekend met de diversiteit van het bedrijfsleven en staan voor een persoonlijke, zorgvuldige begeleiding. Ze werken nauw met je samen opdat je weer energiek en gemotiveerd aan de slag kunt gaan. Je hebt een vaste coach die tevens contactpersoon is voor betrokken partijen. Xynthesis re-integratie Amersfoort ondersteunt je resultaatgericht: naar de juiste baan, in de juiste omgeving en in de juiste balans.

Als je na een langdurige afwezigheid door ziekte of ander noodgedwongen verzuim, terugkeert naar je werkplek is dat meestal geen kwestie van ‘gewoon de draad weer oppakken’. Werk hervatten is dan vaak nog een hele stap. Een stap waar je allereerst voldoende(zelf)vertrouwen en motivatie, naast conditie en veerkracht voor nodig hebt. Waar sta je inmiddels, wat kun je aan en waar wil je je weer voor gaan inzetten? Kenmerkend voor een re-integratie traject Amersfoort tweede spoor is bovendien dat het accent nadrukkelijk verschuift van beperkingen die in het eerste ziektejaar mogelijk zijn ontstaan, naar je huidige potentieel , je kansen en je perspectieven.

Behalve aandacht voor je persoonlijke welzijn, verschuift het accent dus (ook) naar het voortbouwen op en uitbouwen van je mogelijkheden. Mogelijkheden in termen van: een andere dan je vorige functie en doorgaans ook bij een andere werkgever. In het Tweede Spoor gaat het om die reden altijd om een uitgebreide heroriëntatie op werk; en om de stap naar werkhervatting succesvol te laten zijn, is een doortastende begeleiding en ondersteuning van belang.

Kennis maken met onze coaches? Klik op de foto

 

Xynthesis re-integratie Amersfoort heeft te bieden:

 • 45 senior coaches met kennis van sectoren, bedrijven en functies.
 • Re-integratie coaches die weten hoe je weer in je kracht komt en weer perspectieven creëert.
 • Re-integratie coaches die werken vanuit passie, gevoed door eigen ervaring en liefde voor het vak.
 • Trajecten op maat, te typeren als persoonlijk, resultaatgericht en intensief.
 • Inzet van zowel beproefde als innovatieve Re-integratie methoden.
 • Specialisme in: Vitaliteit, Arbeidsmarketing, netwerken, persoonlijke profilering, mbo, hbo, wo.

Bij ons staat het contact met je vaste Re-integratie coach altijd centraal. Met hem of haar ga je de diepte in. De Re-integratie coach geeft direct feedback, denkt mee en adviseert. Daarnaast werken we met interactieve online-programma’s waar je in je eigen tijd aan kunt werken. De programma’s bestaan uit testen en oefeningen, ondersteund door praktijkvoorbeelden, inzichten van coaches en inspirerende filmpjes.

Onderdelen van een 2e spoor re-integratietraject Xynthesis

Via de volgende onderdelen werken we naar een energieke, duurzame werkhervatting en een bij jou passende, nieuwe baan:

 1. Aandacht voor zelfkennis, zelfvertrouwen en motivatie
 2. Inzicht in je aanbod: wat wil en kun je, wat zijn je unieke talenten?
 3. Inzicht in de vraag: waar liggen kansen op de arbeidsmarkt en hoe deze te benaderen?
 4. Hoe en via welke zoekkanalen bewerk je de markt (o.m. jobhunten, netwerken)?
 5. Hoe solliciteer en presenteer je je in netwerken en bij werkgevers?

Wil je meer weten of advies krijgen over re-integratie Amersfoort 2e spoor?

In een vrijblijvend telefonisch gesprek bespreken we je situatie, de mogelijke herintredingsscenario’s en welke coach het best bij je past. Met hem of haar kun je vervolgens kennismaken en nader ingaan op het programma. De re-integratiecoaches van Xynthesis werken ook in de regio van Amersfoort: Leusden, Soest, Baarn, Nijkerk, Hilversum, Barneveld, Maarsbergen e.o.

Tel: 088 00 41 717

Neem contact met ons op

Claudio: “Ik ben zeer tevreden omdat er de juiste aandacht op de juiste manier aan mij geschonken word. Ik hoef weinig moeite te doen om uit te leggen wie ik ben en wat ik wil. De ondersteuning is  helder en compleet.”

Je kan bij ons terecht voor vragen en advies.

Of wil je vrijblijvend gesprek met een van onze coaches.