088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Merel:

Een fijne, persoonlijke afstemming, deskundigheid, betrokken, warmte. Proces mag centraal staan. Kon mijzelf zijn en heb me daarin gezien gevoeld.

 

Re-integratie Breda

Op zoek naar re-integratie in Breda? Als je na een langdurige uitval door ziekte of anderszins noodgedwongen verzuim terugkeert naar werk, is dat meestal geen kwestie van ‘gewoon de draad weer oppakken’. Werk hervatten is dan vaak nog een hele stap. Een stap waar voldoende conditie en veerkracht, (zelf)vertrouwen en motivatie voor nodig is. Hoe sta je ervoor, wat kun je aan en wat wil je weer gaan inzetten? Kenmerkend voor een re-integratie traject Breda 2e spoor is bovendien een nadrukkelijke accentverschuiving van beperkingen die in het eerste ziektejaar mogelijk zijn ontstaan, naar je huidige potentieel, je kansen en je perspectieven. Xynthesis re-integratie gaat je helpen!

Waarom Xynthesis re-integratie Breda

Onze re integratie coaches in Breda staan voor een persoonlijke, zorgvuldige begeleiding. De senior coaches kennen het bedrijfsproces door en door en hebben minimaal 15 jaar ervaring in coaching en het vakgebied mobiliteit. Xynthesis re integratie Breda ondersteunt je resultaatgericht naar de juiste baan, in de juiste omgeving en in de juiste balans.

Naast je persoonlijke welzijn, verschuift het accent dus ook naar het voortbouwen op en uitbouwen van mogelijkheden. In het Tweede Spoor gaat het om die reden altijd om een uitgebreide heroriëntatie op werk, en om de stap naar werkhervatting succesvol te laten zijn, is een doortastende begeleiding en ondersteuning van belang.

Kennis maken met onze coaches? Klik op de foto

 

Interactieve online tools bieden kennis en inzichten

Behalve het contact met je vaste re-integratie coach, dat bij ons altijd centraal staat, kun je gebruik maken van interactieve online-trainingen waar je in je eigen tijd aan kunt werken. De online-programma’s bestaan uit testen en oefeningen, ondersteund door praktijkvoorbeelden, inzichten van coaches en inspirerende filmpjes.

Elementen van een re-integratietraject 2e spoor Breda Xynthesis

Via de volgende onderdelen werken we naar een energieke, duurzame werkhervatting bij een bij jou passende, nieuwe baan:

  1. Aandacht voor zelfkennis, zelfvertrouwen en motivatie
  2. Inzicht in je aanbod: wat wil je, kun je, zijn je unieke talenten?
  3. Inzicht in de vraag: waar liggen kansen op de arbeidsmarkt en hoe die te benaderen?
  4. Hoe en via welke zoekkanalen de markt te bewerken (o.a. jobhunten, netwerken)?
  5. Hoe solliciteer en presenteer je je in netwerken en bij werkgevers?

Wil je meer informatie of advies over re-integratie Breda tweede spoor

In een vrijblijvend telefonisch gesprek bespreken we je situatie. We bezien de herintredingsscenario’s en welke coach het best bij je past. Met hem of haar kun je vervolgens kennismaken en nader ingaan op het programma.

De re-integratiecoaches van Xynthesis in Breda werken ook in de regio van Breda: Etten-Leur, Prinsenbeek, Oosterhout, Molenschot, Chaam, Strijbeek, Galder en omstreken.

Tel: 088 00 41 717

contact met Xynthesis opnemen

Sep: “Ik ben echt heel erg tevreden omdat mijn coach me veel heeft geleerd, me motiveerde wanneer ik de moed even was verloren en me ontzettend heeft gesteund.”

Je kan bij ons terecht voor vragen en advies.

Of wil je vrijblijvend gesprek met een van onze coaches.