088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Re-integratie 2e spoor Amstelveen

 Vitaal en met plezier aan het werk

Bij het re-integratietraject tweede spoor in de regio Amstelveen gaan we de aandacht verplaatsen van je beperkingen naar jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Samen met je vaste re-integratiecoach ga je werken aan het hervinden van je zelfvertrouwen, het je bewust worden van je kwaliteiten en het herstellen van je energiebalans. Het doel is om weer vitaal en met plezier aan het werk te kunnen gaan.

Werk dat nu past

Het is voor ons een uitdaging om samen met jou uit te gaan vinden wat voor werk er binnen jouw huidige mogelijkheden past. We vinden het belangrijk dat dat werk is waar je voldoening uit krijgt en waarin jij je gewaardeerd voelt zodat je het lang vol kunt houden.

We beginnen een traject met het ontwikkelen van een passend loopbaanprofiel. Dit geeft je houvast om keuzes te maken en voor jezelf weer nieuw perspectief te creëren.

 Toekomst met zelfvertrouwen

De meeste mensen die in een re-integratie tweede spoortraject zijn beland hebben een flinke deuk in hun zelfvertrouwen opgelopen. Ziek zijn en vervolgens niet meer naar je oude werk terug kunnen maakt onzeker. Wij bieden de juiste ondersteuning bij het proces om weer met vertrouwen naar voren te kunnen kijken.  Je zult zien dat er veel meer mogelijkheden zijn dan je nu misschien denkt.

Re-integratie coaches Amstelveen

Persoonlijke coach voor persoonlijke overwegingen

Onze coaching is een combinatie van online-training en persoonlijke begeleiding van een vaste coach. Veel praktische zaken doe je online zodat er meer tijd overblijft om met je coach de diepte in te gaan en jouw persoonlijke overwegingen te bespreken.  We vinden het belangrijk om genoeg aandacht te kunnen besteden aan de zaken die voor jou belangrijk zijn.

Wij bieden:

 • 50 senior coaches, door het hele land, met kennis van sectoren, bedrijven en functies.
 • coaches die weten hoe je weer in je kracht komt en perspectieven creëert.
 • coaches die werken vanuit passie, gevoed door eigen ervaring en liefde voor het vak.
 • trajecten op maat, te typeren als persoonlijk, intensief en resultaatgericht.
 • interactieve online-tools die kennis en inzichten bieden in combinatie met persoonlijke coaching.
 • specialisme in vitaliteit, arbeidsmarketing, netwerken en persoonlijke profilering.
 • hoogwaardige begeleiding voor mbo-, hbo-, en wo-niveau.

Online-programma’s: leuker en duidelijker

De interactieve programma’s bestaan uit testen en oefeningen, ondersteund door praktijkvoorbeelden, inzichten van coaches en inspirerende filmpjes.

Samen met onze coaches uit Amstelveen doorloop je het online-trainingspakket met de volgende modulen:

 1. Aandacht voor zelfkennis, zelfvertrouwen en motivatie
 2. Inzicht in je aanbod: Wat wil en kun je, wat zijn je unieke talenten?
 3. Inzicht in de vraag: Waar liggen kansen op de arbeidsmarkt en hoe benader je ze?
 4. Hoe en via welke zoekkanalen onderzoek je de markt (jobhunten, netwerken etc.)?
 5. Hoe solliciteer en presenteer jij je in netwerken en bij werkgevers?

Meer informatie en advies over re-integratie 2e spoor Amstelveen

In een vrijblijvend telefonisch gesprek bespreken we je situatie, de mogelijke herintredingsscenario’s en doen we een voorstel voor een coach die goed bij je past. Met hem of haar kun je vervolgens vrijblijvend kennismaken en nader ingaan op het traject. Klik hier voor het contactformulier.

De re-integratie coaches van Xynthesis Amstelveen werken ook in de regio, zoals onder andere, Mijdrecht, Uithoorn, Vinkeveen, Meerwijk, Aalsmeer.

Tel: 088 00 41 717

“Ik heb een heel fijn coachingstraject doorlopen en ben mijn coach dankbaar voor de goede afstemming en haar warme, betrokken en deskundige begeleiding. Het heeft me gesteund en handvaten gegeven om mijn weg op een mooie, goede en vooral ook eigen manier te kunnen vervolgen.”

Caroline