088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Re-integratie tweede spoor Delft

Vitaal en met plezier aan het werk

Bij het re-integratietraject tweede spoor in Delft verschuift het accent van je beperkingen naar je huidige potentieel, je kansen en perspectieven.

Bij terugkeer naar werk, na een langdurige afwezigheid door ziekte of ander noodgedwongen verzuim, is het meestal geen kwestie van de draad gewoon weer oppakken. Werk hervatten is dan vaak nog een hele stap. Daar heb je voldoende (zelf)vertrouwen en motivatie plus conditie en veerkracht voor nodig. Waar sta je inmiddels, wat kun je aan en waar wil je je weer voor gaan inzetten?

Werk dat nu past

Het is voor ons een uitdaging om samen met jou uit te gaan vinden wat voor werk er binnen jouw huidige mogelijkheden past. We vinden het belangrijk dat dat werk is waar je plezier en voldoening uit haalt, werk waarin jij je gewaardeerd voelt. Als dat het geval is hou je het automatisch langer vol.

We beginnen aan het traject met het ontwikkelen van een passend loopbaanprofiel. Dit geeft je houvast om keuzes te maken en voor jezelf weer nieuw perspectief te creëren.

Coaches re-integratie tweede spoor Delft

De coaches van Xynthesis re-integratie Delft ondersteunen je naar de juiste baan, in de juiste omgeving en in de juiste balans. Je hebt een vaste coach die tevens contactpersoon is voor betrokken partijen. Onze coaches in Delft zijn bekend met de diversiteit van het bedrijfsleven en staan voor een persoonlijke, zorgvuldige begeleiding. Ze werken en nauw met je samen en zijn resultaatgericht zodat je op termijn weer energiek en gemotiveerd aan de slag kunt gaan.

 

Wat heeft Xynthesis Re-integratie tweede spoor te bieden:

 • Persoonlijke en daadkrachtige coaching voor vitaliteit en perspectief in werk.
 • Ervaren gecertificeerde coaches geven direct feedback, denkt mee en adviseren.
 • Kennispartner wetgeving re-integratie tweede spoor
 • Trajecten op maat, te typeren als persoonlijk en resultaatgericht en intensief.
 • Interactieve online tools bieden jou kennis en inzichten met de coach ga je de diepte in.
 • Een goede match tussen jou en de coach. Voor echt contact, veiligheid en vertrouwen.
 • Hoogwaardige begeleiding voor mbo-, hbo-, en wo-niveau.

Online-programma’s: leuker en duidelijker

De interactieve programma’s bestaan uit testen en oefeningen, ondersteund door praktijkvoorbeelden, inzichten van coaches en inspirerende filmpjes. Samen met onze coaches uit Delft doorloop je het online-trainingspakket met de volgende modulen:

 1. Aandacht voor zelfkennis, zelfvertrouwen en motivatie.
 2. Inzicht in je aanbod: wat wil en kun je, wat zijn je unieke talenten?
 3. Inzicht in de vraag: Waar liggen kansen en hoe de arbeidsmarkt te benaderen?
 4. Hoe bewerk je de markt en via welke zoekkanalen (bv jobhunten, netwerken)?
 5. Hoe solliciteer en presenteer je je in netwerken en bij werkgevers?

Meer informatie over 2de spoor re-integratie Delft

In een vrijblijvend telefonisch gesprek bekijken we je situatie en de herintredingsscenario’s. We brengen je in contact met een coach die het best bij je past. Met hem of haar kun je vervolgens kennismaken en nader op het re-integratieprogramma ingaan.

De re-integratiecoaches van Xynthesis werken ook in regio Delft: Nootdorp, Berkel en Rodenrijs, Pijnacker, Bergschenhoek, De Lier, Den Hoorn, Schipluiden, Maasdijk, Bleiswijk e.o.

Tel: 088 00 41 717

“Mijn beginsituatie ten opzichte van waar ik naartoe moest groeien was enigszins duidelijk voor mij, maar de weg er naartoe niet. Door mijn coach is daar duidelijkheid en structuur in gekomen. Ik kreeg overzicht in welke stappen te ondernemen, en ook vooral in welke volgorde ik dat moest doen. Dat had ik zelf niet kunnen bedenken. Mijn zelfvertrouwen is weer gegroeid en ik ben uitgekomen waar ik vooraf op gehoopt had.”.

Andrea