088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Re-integratie Maastricht

Vitaliteit & Arbeidsmobiliteit

Bij Xynthesis re-integratie Maastricht coachen wij mensen die zijn uitgevallen door ziekte, of andere omstandigheden of die zoeken naar een nieuwe richting in hun werk. Onze senior coaches helpen je graag!. De coaches  van Xynthesis Vitaliteit & Arbeidsmobiliteit steunen jou bij het weer in je kracht komen en het vinden van werk wat past bij jouw talenten en mogelijkheden.

Werk is een belangrijk deel van het leven. Werk zorgt voor levensvervulling, structuur, plezier en het gevoel mee te tellen. Xynthesis steunt werknemers, werkgevers en werkzoekende rond arbeidsmobiliteit en vitaliteit. Wij denken mee om gezond en energiek aan de slag te gaan en te blijven in passend werk.

Xynthesis Maastricht biedt coaching bij vragen over
re-integratie, loopbaan, en stress/vitaliteit

Re-integratie

Jij wilt graag weer aan het werk na een moeilijke periode. Wij ondersteunen jou bij het opnieuw bepalen van jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt. We kijken samen naar kansen en zoeken samen met jou de passende baan! Wij doen re-integratie 2e spoor trajecten, Werkfit en Naarwerk trajecten voor het UWV.

Loopbaan

Je vraagt je af: zit ik nog op de juiste plek? Wat wil ik echt? Waar heb ik plezier in? In welke omgeving voel ik mij thuis? Samen met jou kijken we naar jouw drijfveren en waarden, jouw ambities, maar ook naar de je wensen ten aanzien van zekerheid en inkomen. Wat is dan de logische volgende stap.

Stress en vitaliteit

Je merkt dat werk je meer energie kost dan oplevert, dat je slecht slaapt, en dat je steeds minder goed kunt omgaan met de werkdruk. Je zelfvertrouwen neemt af en je verliest de regie over je leven. Wij kijken samen hoe jij de regie terugkrijgt en weer vitaal naar je werk gaat.

De coaches in Maastricht

Xynthesis werkt met gecertificeerde senior coaches. Bij ieder traject wordt er gekeken naar jou als persoon en je specifieke vraag. Cliënten waarderen ons onder andere om de kwaliteit van de coaches, de persoonlijke aandacht en aanpak, de betrokkenheid, flexibiliteit en de goede resultaten 

Xynthesis:

  • Persoonlijke en daadkrachtige coaching voor vitaliteit en perspectief in werk.
  • Ervaren gecertificeerde coaches geven direct feedback, denkt mee en adviseren.
  • Kennispartner wetgeving re-integratie tweede spoor
  • Trajecten op maat, te typeren als persoonlijk en resultaatgericht en intensief.
  • Interactieve online tools bieden jou kennis en inzichten met de coach ga je de diepte in.
  • Een goede match tussen jou en de coach. Voor echt contact, veiligheid en vertrouwen.
  • Hoogwaardige begeleiding voor mbo-, hbo-, en wo-niveau.

Suzanne Dear

Ik ben Suzanne Dear, psychosomatisch fysiotherapeut, gecertificeerd mindfulness trainer, ACT trainer, slaap- en leefstijlcoach en yin-yoga-docent.  Deze vormen het fundament van mijn werkzaamheden als vitaltieits coach en reintegratie begeleider bij Xynthesis. Ik heb jarenlange ervaring op het gebied van chronische stress en burn-out, slaapproblemen, chronische pijnklachten, SOLK.  Ik ben gespecialiseerd in het snijvlak tussen lichaam en geest. Want deze zijn nu eenmaal niet los van elkaar te zien. Ik doe dit met een portie nuchterheid en op basis van de laatst wetenschappelijke inzichten op dit gebied.

Ik heb me gespecialiseerd in wat je kunt doen om je draagkracht zowel op lichamelijk als op mentaal vlak te verbeteren. Als je ervoor open staat om veranderingen aan te brengen in je manier van leven leidt dit gegarandeerd tot minder klachten en meer vitaliteit. Leefstijl speelt een belangrijke rol in mijn begeleiding. Voldoende slaap, beweging, bewuste ontspanning, voeding en zingeving zijn van essentieel belang voor je welzijn. Als deze elementen uit balans zijn kunnen ze een rol spelen in het ontstaan (en in stand houden) van klachten, zowel fysiek als mentaal.

Mijn manier van werken kenmerkt zich door een mix van inzicht geven en bewust worden, educatie rondom aanwezige gezondheidsproblemen en praktisch oefenen van diverse manieren om de gevolgen van stress op lichaam en geest te verminderen. Ik neem het totale plaatje (body & mind) mee in mijn benadering en dat werkt krachtig in het vinden van balans.
Wat voorop staat in de aanpak is jouw bereidheid om een verandering aan te brengen in de gewoontes die je persoonlijke herstel tegenwerken. Je bent zelf degene die verandering in gang gaat zetten. Jouw motivatie en mijn expertise worden dan samen een succesvolle stap vooruit!

Want: ‘ als je niks verandert, dan verandert er niks’

Vivian van Bergen

Ik ben geboren in Maastricht en na mijn studie bedrijfskunde en werkervaring als coach/trainer voor een groot trainingsbureau, weer teruggekeerd naar het Zuiden. Ik begeleid al vele jaren teams en medewerkers om op een gezonde manier en met plezier samen hun werk te doen. Mijn leidraad is dat ik mensen regie over hun eigen leven wil geven, en stimuleer daar ook verantwoordelijkheid voor te nemen.

Dat geldt voor ieder die voelt dat hij niet meer op zijn plek zit, en zich afvraagt welke stappen hij zou kunnen zetten om zijn loopbaan zelf richting te geven. Niet blijven klagen maar zelf actie nemen.

Soms is het roer je echter uit handen geslagen door onverwachte levensgebeurtenissen. Dan is het niet eenvoudig om op eigen kracht die regie weer terug te nemen. Dan is het fijn als er iemand naast je staat die helpt om weer in beweging te komen.

Ik kijk altijd vanuit een positieve mindset, wat zou je willen, wat vind je belangrijk, wat zijn je mogelijkheden en welke beperkingen zijn er, of leg je jezelf op. Ik help je bewust te worden van wat je kunt en ook te accepteren van wat misschien niet meer kan of past.

Het weer kunnen vertrouwen op jezelf, de eerste stappen terug op de arbeidsmarkt zijn heel belangrijk. Ik ondersteun bij het zetten van die eerste stappen, jezelf presenteren en uiteindelijk bij het vinden van leuk passend werk!

Wil je meer informatie of advies over re-integratie en vitaliteit Maastricht

Twijfel je of wij iets voor jou kunnen betekenen? Je kunt ons altijd bellen. We bespreken de welke vraag je hebt en welke coach in jouw regio het beste bij je past. Met hem of haar kun je vervolgens kennismaken en nader ingaan op het programma. 

De re-integratiecoaches van Xynthesis zijn gevestigd in Maastricht, maar werken in heel Zuid en Midden-Limburg

Tel: 088 00 41 717