088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Aarti:

“Goed inlevend vermogen, goede feedback en adviezen gebaseerd op theorie en ervaring, oprechte interesse en de wil om mij verder te helpen.”

Vitaliteit -herstel en -ontwikkelingsprogramma

 

Gebrek aan energie, stress, vermoeidheid, slecht slapen. Iedereen maakt periode mee waarin alles lijkt tegen te zitten. Zo een zware periode als gevolg van bijvoorbeeld ziekte, verlies of ontslag maakt je onzeker, gaat ten kosten van je conditie en zijn stressvol.

Het vitaliteitsprogramma I-am-Okay helpt met het verbeteren van je veerkracht. Wij weten hoe moeilijk het is om weer uit het dal te klimmen. Wij steunen je dagelijks stap voor stap fitter te worden, je beter te leren ontspannen en meer zelfververtrouwen te krijgen.

Het integrale vitaliseringsprogramma I-am-okay werkt aan de 4 belangrijkste mentale gezondheidspijlers om weer vitaal en energiek te worden:

  • Zelfvertrouwen (mentale weerbaarheid)
  • Ontspanning (emotionele stabiliteit)
  • Fitheid (lichamelijke conditie)
  • Sociale ondersteuning (een coach en vrienden)

Wat is het resultaat?

  • Een beter zelfbeeld, meer regie over je eigen leven en het maken van bewuste keuzes.
  • Een beter zicht op je eigen energiebalans en belastbaarheid.
  • Je eigen belemmeringen kennen en deze weten te hanteren.
  • Je bent weer fit om aan het werk te gaan.

Onze klanten beoordelen ons vitaliseringsprogramma op een 8,6.

Onderzoeksbureau Panteia

Voor wie?

Het I am Okay programma steunt mensen die na een zware periode weer in balans en vitaal willen worden. Bijvoorbeeld na een ziekteproces (kanker, burn-out, overspannen, long covid enz.), verlies, ontslag of het lang zonder werk thuis zitten. Het proces van herstel gaat sneller als je daar steun bij krijgt

 

Het aanbod

Je wordt ondersteund door een coach met je persoonlijke coachvraag en een vitaliteitsprogramma op een door ons zelf hiervoor speciaal ontwikkelde app, ‘I-am-Okay’. Het programma stimuleert en geeft je structuur om dagelijkse zowel fysieke als mentale en ontspannings oefeningen te doen. In dit proces krijg je begeleiding van een coach die jou steunt bij alles wat je tegenkomt.

Basis

In drie maanden begeleiden we je bij het aanleren van een gezonde leefstijl. Afhankelijk van jouw behoefte aan coaching kunnen we een vitaliteitstraject inzetten. Een basistraject van 3 maanden kost 550 euro. De begeleidende coaching(sessies) kunnen flexibel over de drie maanden worden ingezet.

Op basis van intake

Mocht er meer nodig zijn om de resultaten te halen dan kunnen we op basis van een intake bepalen wat je nodig hebt.

 

Contact

In een oriënterend telefonisch gesprek krijg je een professional aan de lijn, aan wie je jouw situatie kan voorleggen. Als het bevalt kunnen we een vrijblijvend gesprek met een van onze coaches regelen.

Je kan bij ons terecht voor vragen en advies.

Of wil je vrijblijvend gesprek met een van onze coaches.