088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Aarti:

“Goed inlevend vermogen, goede feedback en adviezen gebaseerd op theorie en ervaring, oprechte interesse en de wil om mij verder te helpen.”

Vitaliteitsprogramma

 

Je voelt je niet goed in je vel: onrust, vermoeidheid, slecht slapen, je hebt het gevoel je grip kwijt te raken. Het vitaliteitsprogramma van Xynthesis geeft jou inzicht in wat je nodig hebt om hier uit te komen. We gaan concreet aan de slag met die zaken waarop jij invloed hebt. We werken samen met jou aan jouw vitaliteit en veerkracht. Voor meer plezier, ontwikkeling en perspectief in werk.

De situatie waarin je bent beland kan verschillende oorzaken hebben: Een hoge werkdruk, organisatieveranderingen, problemen in de thuissituatie, maar ook agressief gedrag van klanten, pesterijen van collega’s, conflicten of weinig controlemogelijkheden in het eigen werk, kunnen ertoe leiden dat je verhoogde druk en/of stress ervaart en minder functioneert.

Om een goed inzicht te krijgen in je situatie geloven wij dat het meten hiervan essentieel is.

Een meting geeft aan waar de belangrijkste knelpunten zitten, zodat de interventies daar ingezet kunnen worden waar het grootste effect behaald kan worden. Het Vitaliteitsprogramma starten we dan ook met een vitaliteitsscan.

Ieder heeft zijn eigen proces om weer vitaal en veerkrachtig te worden. Voor sommigen is een scan met enkel gesprekken voldoende voor anderen is er meer nodig. Xynthesis kan jou praktisch en gericht ondersteunen in de verandering van je leef- en werkpatronen.

Het vitaliteitsprogramma bestaat uit verschillende modulen die afhankelijk van de uitslag van de test en waar je aan wilt werken ingezet kan worden.

Modules die wij aanbieden zijn:

-word stress de baas;

-piekeren/relativeren;

-positief denken (denken in mogelijkheden);

-slapen;

-acceptatie (verliesverwerking);

-bewegen;

-persoonlijke effectiviteit;

-sociale steun;

-loopbaancoaching;

-maatwerk.

Wat levert het op?

Wij vinden het belangrijk dat je de regie over je eigen leven neemt of kunt nemen.

Als je zelf je eigen gedachten, emoties en gedrag kunt besturen, word je weer vitaal en veerkrachtig waardoor je tegenslagen gemakkelijker incasseert, open staat voor verandering en problemen actief aanpakt.

Vitale mensen zitten beter in hun vel, zijn zowel fysiek als mentaal als emotioneel in balans, zijn sociaal, presteren meer en kunnen beter met veranderingen omgaan.

Contact

Voordat je met een Vitaliteitsprogramma begint, willen wij je graag vrijblijvend van advies voorzien en samen bepalen welke begeleiding en welke coach in jouw situatie het beste bij je past.

Wil jij persoonlijk gecoacht worden in een één op één gesprek?

Ontmoet één van onze 45 coaches!