088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Re-integratie tweede spoor Den Bosch

Vitaal en met plezier aan het werk

We gaan samen met jou verkennen wat voor werk en op dit moment van je leven goed bij je past. Je re-integratiecoach tweede spoor Den Bosch ondersteunt je bij het vinden van een juiste baan, in een voor jou goede omgeving. We werken aan het herstel van je zelfvertrouwen en van je energiebalans en het leren zien van je kwaliteiten. Het doel is om weer vitaal en met plezier in de juiste balans aan het werk te kunnen gaan.

 

Werk dat nu past

We beginnen een traject met het ontwikkelen van een passend loopbaanprofiel. Dit geeft je houvast om keuzes te maken en voor jezelf nieuw perspectief te creëren.

Van daaruit komt de focus op werk te liggen waarbij we het belangrijk vinden dat dat werk is dat je voldoening geeft en waarin je je thuis voelt.

 

Toekomst met zelfvertrouwen

Veel mensen die in een re-integratie tweede spoortraject zijn beland hebben een flinke deuk in hun zelfvertrouwen opgelopen. Het is vaak een pijnlijk proces geweest om doorheen te gaan. Wij weten door ervaring wat dat betekent en zijn dan ook in staat de juiste ondersteuning te bieden. Je zult zien dat er veel meer mogelijkheden voor je zijn dan je nu misschien denkt.

Coaches re-integratie 2e spoor Den Bosch

Persoonlijke coach voor persoonlijke overwegingen

Wij werken met een combinatie van online-trainingen en persoonlijke gesprekken met een vaste coach. Veel praktische zaken doe je online zodat en meer tijd overblijft voor de persoonlijke coaching. Zo kun je snel de diepte in met de coach en is er ruimschoots tijd en aandacht voor jouw persoonlijke situatie en overwegingen.

Xynthesis:

 • Persoonlijke en daadkrachtige coaching voor vitaliteit en perspectief in werk.
 • Ervaren gecertificeerde coaches geven direct feedback, denken mee en adviseren.
 • Kennispartner in wetgeving re-integratie tweede spoor
 • Trajecten op maat, te typeren als persoonlijk, resultaatgericht en intensief.
 • Interactieve online tools die kennis en inzicht bieden, een coach om de diepte in te gaan.
 • Een goede match tussen jou en de coach, voor echt contact, veiligheid en vertrouwen.
 • Hoogwaardige begeleiding voor mbo-, hbo-, en wo-niveau.

Online-programma’s: leuker en duidelijker

Zoals gezegd staat bij ons het contact met je coach altijd centraal. De Re-integratie coach Den Bosch geeft feedback, denkt mee en adviseert. Aan de interactieve online-programma’s kun je in je eigen tijd werken. Deze programma’s bestaan uit testen en oefeningen, ondersteund door praktijkvoorbeelden, inzichten van coaches en inspirerende filmpjes.

Samen met onze coaches uit Den Bosch doorloop je het online-trainingspakket met de volgende modulen:

 • Aandacht voor zelfkennis, zelfvertrouwen en motivatie
 • Inzicht in je aanbod: Wat wil en kun je, wat zijn je unieke talenten?
 • Inzicht in de vraag: Waar liggen kansen op de arbeidsmarkt en hoe deze te benaderen?
 • Hoe en via welke zoekkanalen onderzoek je de markt (jobhunten, netwerken etc.)?
 • Hoe solliciteer en presenteer je je in netwerken en bij werkgevers?

 

Wil je meer informatie of advies over re-integratie Den Bosch 2e spoor?

Bel ons, en in een vrijblijvend telefonisch gesprek bespreken we je situatie, de mogelijke herintredingsscenario’s en doen we een voorstel voor een coach waarvan wij denken dat die goed bij je zal passen. Met hem of haar kun je vervolgens vrijblijvend kennismaken en nader ingaan op het traject.

De re-integratiecoaches van Xynthesis in den Bosch werken ook in de regio Den Bosch. Onder andere in Vught, Sint -Michielsgestel, Geffen, Oss, Kerkdriel, Rossum.


tel: 088 00 41 717

Ik ben erg goed geholpen door mijn coach. Er was veel ruimte voor flexibiliteit. Onverwachts kwam er een sollicitatiegesprek aan. Het programma werd opzijgezet om daarvoor te oefenen. Tijdens het hele traject stond centraal wat ik belangrijk vond en waar ik op dat moment tegenaan liep. De coach luistert goed, toont interesse, geeft me de juiste opdrachten en goede feedback. Dat heb ik als zeer prettig ervaren. “

Martijn