088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Re-integratie Deventer

Vitaliteit & Arbeidsmobiliteit

Bij Xynthesis re-integratie Deventer coachen wij mensen die zijn uitgevallen door ziekte, of andere omstandigheden of die zoeken naar een nieuwe richting in hun werk. Onze senior coaches in Deventer helpen je graag! De coaches van Xynthesis Vitaliteit & Arbeidsmobiliteit steunen jou bij het weer in je kracht komen en het vinden van werk wat past bij jouw kwaliteiten en mogelijkheden.

Werk is een belangrijk deel van het leven. Werk zorgt voor plezier, levensvervulling, structuur, en het gevoel mee te tellen. Xynthesis steunt werknemers, werkgevers en werkzoekende rond arbeidsmobiliteit en vitaliteit. Wij denken mee om gezond en energiek aan de slag te gaan en te blijven in passend werk.

het werk

Bij het re-integratietraject tweede spoor in Utrecht gaan we de aandacht verplaatsen, Verplaatsen van je beperkingen naar jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Samen met je vaste coach ga je werken aan het vergroten van je zelfvertrouwen en het hervinden van je kwaliteiten en energiebalans. Het doel is om weer vitaal en met plezier aan het werk kunnen gaan.

Werk wat nu past

Het is voor ons een uitdaging om samen met jou uit te gaan vinden wat voor werk er binnen jouw huidige mogelijkheden past. We vinden het belangrijk dat dat werk is waar je plezier en voldoening uit krijgt, werk waarin jij je gewaardeerd voelt en langer vol houdt.

We beginnen een traject met het ontwikkelen van een passend loopbaanprofiel. Dit geeft je houvast om keuzes te maken en voor jezelf weer nieuw perspectief te creëren.

Xynthesis Deventer biedt coaching bij vragen over re-integratie, loopbaan, en stress/burn-out/vitaliteit.

Re-integratie

Jij wilt graag weer aan het werk na een moeilijke periode. Wij ondersteunen jou bij het opnieuw bepalen van jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt. We kijken samen naar kansen en zoeken samen met jou de passende baan! Wij doen re-integratie 1e en 2e spoor trajecten, Werkfit en Naarwerk trajecten voor het UWV.

Loopbaan

Je vraagt je af: zit ik nog op de juiste plek? Wat wil ik echt? Waar heb ik plezier in? In welke omgeving voel ik mij thuis? Samen met jou kijken we naar jouw drijfveren en waarden, jouw ambities, maar ook naar de je wensen ten aanzien van zekerheid en inkomen. Wat is dan de logische volgende stap.

Werkdruk en vitaliteit

Je merkt dat werk je meer energie kost dan oplevert, dat je slecht slaapt, en dat je steeds minder goed kunt omgaan met de werkdruk. Je zelfvertrouwen neemt af en je verliest de regie over je leven. Wij kijken samen hoe jij de regie terugkrijgt en weer vitaal naar je werk gaat.

De coaches in Deventer

Xynthesis werkt met gecertificeerde senior coaches. Bij ieder traject wordt er gekeken naar jou als persoon en je specifieke vraag. Cliënten waarderen ons onder andere om de kwaliteit van de coaches, de persoonlijke aandacht en aanpak, de betrokkenheid, flexibiliteit en de goede resultaten

Xynthesis staat voor:

  • Persoonlijke en daadkrachtige coaching voor vitaliteit en perspectief in werk.
  • Ervaren gecertificeerde coaches geven direct feedback, denkt mee en adviseren.
  • Kennispartner wetgeving re-integratie tweede spoor
  • Trajecten op maat, te typeren als persoonlijk en resultaatgericht en intensief.
  • Interactieve online tools bieden jou kennis en inzichten met de coach ga je de diepte in.
  • Een goede match tussen jou en de coach. Voor echt contact, veiligheid en vertrouwen.
  • Hoogwaardige begeleiding voor mbo-, hbo-, en wo-niveau.
  • 100% sluitend dossier

Wil je meer informatie of advies over re-integratie en vitaliteit Deventer?

Twijfel je of wij iets voor jou kunnen betekenen? Je kunt ons altijd bellen. We bespreken de welke vraag je hebt en welke coach in jouw regio het beste bij je past. Met hem of haar kun je vervolgens kennismaken en nader ingaan op het programma. 

De re-integratiecoaches van Xynthesis zijn gevestigd in Deventer en omgeving, zij werken ook in Diepenveen, Twello, Gorssel, Bathem en Zutphen.

Tel: 088 00 41 717

“Ik heb de coaching als zeer positief ervaren. Goede begeleiding met een persoonlijke aanpak en goed gericht op mijn situatie. Ik heb de juiste ondersteuning en voldoende informatie gekregen. Ik kan weer verder.”

Claudia