088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Re-integratie tweede spoor Hilversum

Vitaal en met plezier aan het werk.

We gaan samen met jou verkennen wat voor werk er op dit moment van je leven goed bij je past. Je re-integratiecoach tweede spoor Hilversum ondersteunt je bij het vinden van een juiste baan, in een voor jou goede omgeving. We werken aan het herstel van je zelfvertrouwen en van je energiebalans en het leren zien van je kwaliteiten. Het doel is om weer vitaal en met plezier, in de juiste balans aan het werk te kunnen gaan.

 

Werk dat nu past

We beginnen een traject met het ontwikkelen van een passend loopbaanprofiel. Dit geeft je houvast om keuzes te maken en voor jezelf nieuw perspectief te creëren.

Van daaruit komt de focus op werk te liggen waarbij we het belangrijk vinden dat dat werk is dat je voldoening geeft en waarin je je thuis voelt.

Toekomst met zelfvertrouwen

Veel mensen die in een re-integratie tweede spoortraject zijn beland hebben een flinke deuk in hun zelfvertrouwen opgelopen. Het is vaak een pijnlijk proces geweest om doorheen te gaan. Wij weten door ervaring wat dit betekent en zijn dan ook in staat de juiste ondersteuning te bieden. Je zult zien dat er veel meer mogelijkheden voor je zijn dan je nu misschien denkt.

Coaches re-integratie 2e spoor Hilversum

Xynthesis re-integratie Hilversum ondersteunt je naar de juiste baan, in de juiste omgeving en in de juiste balans. Je hebt een vaste coach die tevens contactpersoon is voor betrokken partijen. Onze coaches in Hilversum zijn bekend met de diversiteit van het bedrijfsleven en staan voor een persoonlijke, zorgvuldige begeleiding. Ze werken resultaatgericht en nauw met je samen opdat je weer energiek en gemotiveerd aan de slag kunt gaan.

Xynthesis:

 • Persoonlijke en daadkrachtige coaching voor vitaliteit en perspectief in werk.
 • Ervaren gecertificeerde coaches geven direct feedback, denken mee en adviseren.
 • Kennispartner in wetgeving re-integratie tweede spoor.
 • Trajecten op maat, te typeren als persoonlijk, resultaatgericht en intensief.
 • Interactieve online tools bieden jou kennis en inzicht, met de coach ga je de diepte in.
 • Een goede match tussen jou en de coach. Voor echt contact, veiligheid en vertrouwen.
 • Hoogwaardige begeleiding voor mbo-, hbo-, en wo-niveau.

 Online-programma’s: leuker en duidelijker

De programma’s bestaan uit testen en oefeningen, ondersteund door praktijkvoorbeelden, inzichten van coaches en inspirerende filmpjes. Centraal staat bij ons altijd het contact met je vaste coach. Met hem of haar ga je de diepte in. De coach geeft direct feedback, denkt mee en adviseert.

Onderdelen van een 2e spoor re-integratietraject Hilversum

We werken naar een energieke, duurzame werkhervatting en een bij jou passende, nieuwe baan via de volgende onderdelen:

 • Vitalisering: Aandacht voor zelfvertrouwen, energiebalans, motivatiee n maken van keuzes.
 • Loopbaanprofiel: Inzicht in jouw aanbod: wie je bent, wat je drijft, wat je kunt en wat je wilt.
 • Inzicht in de vraag: Waar liggen kansen op de arbeidsmarkt en hoe deze te benaderen?
 • Jobhunting en netwerken: Hoe en via welke zoekkanalen onderzoek je de markt.)?
 • Hoe solliciteer en presenteer je je in netwerken en bij werkgevers?

Wil je meer informatie of advies over re-integratie 2e spoor in Hilversum?

In een vrijblijvend telefonisch gesprek bespreken we je situatie en bezien we de herintredingsscenario’s en welke coach het best bij je past. Met hem of haar kun je vervolgens kennismaken en nader op het re-integratieprogramma ingaan.

De re-integratiecoaches van Xynthesis werken ook in de regio Hilversum: o.a. Naarden, Bussum, Laren, Soest, Huizen, Blaricum, Baarn en Loosdrecht

tel: 088 00 41 717

“ Mijn beginsituatie ten opzichte van waar ik naartoe moest groeien was enigszins duidelijk voor mij, maar de weg er naartoe niet. Door mijn coach is daar duidelijkheid en structuur in gekomen. Ik kreeg overzicht in welke stappen te ondernemen, en ook vooral in welke volgorde ik dat moest doen. Dat had ik zelf niet kunnen bedenken. Mijn zelfvertrouwen is weer gegroeid en ik ben uitgekomen waar ik vooraf op gehoopt had.

Andre