088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Re-integratie tweede spoor Rotterdam

Bij het re-integratietraject tweede spoor in Rotterdam gaan we de aandacht verplaatsen, Verplaatsen van je beperkingen naar jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Samen met je vaste coach ga je werken aan het vergroten van je zelfvertrouwen en het hervinden van je kwaliteiten en energiebalans. Het doel is om weer vitaal en met plezier aan het werk kunnen gaan.

Toekomst met zelfvertrouwen

Wij zien het bij Xynthesis re-integratie Rotterdam als een uitdaging om samen met jou te gaan onderzoeken wat voor werk er het beste binnen jouw huidige mogelijkheden past. We vinden het belangrijk dat dat werk is waar je plezier en voldoening uit kunt halen en waar je dus energie van zult krijgen. Stap voor stap kijken we naar verschillende facetten zoals: je vaardigheden, kennis, behoeften, waarden, interesses, drijfveren, jouw teamrol enz. Zo creëren we een passend loopbaanprofiel. Dit geeft houvast om keuzes te maken en perspectief te creëren.

Coaches re-integratie 2e spoor Rotterdam

Persoonlijke coach voor persoonlijke overwegingen

Onze coaching is een combinatie van online training en persoonlijke aandacht van een vaste coach. Veel praktische zaken doe je online zodat je meer aandacht krijgt voor de zaken die voor jou belangrijk zijn. Je gaat met hem of haar de diepte in en bespreken jouw persoonlijke overwegingen.

 

  • 45 senior re-integratie coaches met kennis van sectoren, bedrijven en functies.
  • Coaches die weten hoe je weer in je kracht komt en perspectieven creëert.
  • Coaches die werken vanuit passie, gevoed door eigen ervaring en liefde voor het vak.
  • Re-integratie trajecten op maat, te typeren als persoonlijk en resultaatgericht.
  • Interactieve online tools die kennis en inzichten bieden met de coach kan je de diepte in.
  • Een breed specialisme in vitaliteit, arbeidsmarketing, netwerken en persoonlijke profilering.
  • Hoogwaardige re-integratie begeleiding voor mbo-, hbo-, en wo-niveau.

Ondersteuning met online programma’s

We werken met interactieve online programma’s waar je in je eigen tijd aan kunt werken. De re-integratie 2e spoor programma’s bestaan uit testen en oefeningen, ondersteund door praktijkvoorbeelden, inzichten van coaches en inspirerende filmpjes. Maar centraal staat bij ons altijd het contact met je vaste coach. Met hem of haar ga je de diepte in. De coach geeft direct feedback, denkt mee en adviseert.
We werken naar een energieke, duurzame werkhervatting en een bij jou passende, nieuwe baan via de volgende modulen, ondersteund door ons online trainingspakket:

1. Aandacht voor zelfkennis, zelfvertrouwen en motivatie
2. Inzicht in je aanbod: Wat wil en kun je, wat zijn je unieke talenten?
3. Inzicht in de vraag: Waar liggen kansen op de arbeidsmarkt en hoe deze te benaderen?
4. Hoe en via welke zoekkanalen onderzoek je de markt (jobhunten, netwerken etc.)?
5. Hoe solliciteer en presenteer je je in netwerken en bij werkgevers?

Wil je meer informatie of advies over re-integratie Rotterdam 2e spoor?

Bel ons, en in een vrijblijvend telefonisch gesprek bespreken we je situatie, de mogelijke herintredingsscenario’s en doen we een voorstel voor een coach waarvan wij denken dat die goed bij je zal passen. Met hem of haar kun je vervolgens vrijblijvend kennismaken en nader ingaan op het traject.

De re-integratiecoaches van Xynthesis werken ook in de regio van Rotterdam: Bleiswijk, Schiedam, Vlaardingen, Capelle a/d/ IJssel, Barendrecht, Ridderkerk e.o.
tel: 088 00 41 717

Ik ben enorm blij met de begeleiding die ik heb gehad. Na langdurig thuiszitten en de keuze voor een gedwongen carrièreswitch, wist ik niet waar te beginnen. Mijn coach wist precies de juiste feedback te geven waardoor ik welgeteld binnen vier weken na het starten van zoeken, een ideale baan vond.

Wil