088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Ons cadeau!

 

Xynthesis leert door

Het zijn vreemde en onzekere tijden, voor iedereen maar zeker ook voor ondernemers en organisaties. Wat gaat de economie doen in 2021, hoe wordt onze organisatie geraakt, hoe houd ik mijn personeel positief en in beweging nu ze (deels) vanuit huis werken en hoe kan ik daar het best op handelen?

Niet iedereen heeft gebruik kunnen maken van de gratis ontwikkeladvies NLleert door. Daarom bieden wij, voor de mensen die hier toch nog gebruik van willen maken, eenmalig onze online training Persoonlijke Profilering (PP) gratis aan.

Daarnaast geven wij u de mogelijkheid meer online trajecten van ons af te nemen voor 135,– per traject. Tevens is er de mogelijkheid om het PP traject te laten vervolgen met 2 coachings-gesprekken voor 250 euro.

U wordt binnenkort gebeld door worden door David Veenma of Dick Wassenberg om te overleggen of vragen te stellen. Uiteraard mag u ons ook bellen. 088 0041717.

Wat is de training persoonlijke Profilering?

Ongeveer 12 jaar geleden hebben we aan ons 1 op 1 coaching aanbod een nieuwe dimensie toegevoegd, namelijk: de Xynthesis online training. Dit online trainingspakket is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen digitale begeleidingstool die ingezet wordt ter ondersteuning van onze coaching trajecten. Het programma is ontwikkeld om geheel zelfstandig te kunnen doorlopen. Zodat mensen thuis of op kantoor, vanachter hun computer, een volwassen loopbaancoaching kunnen volgen zonder de kosten en (reis)tijd van een coach.

Xyntesis leert door.

Heeft u medewerkers die:

  • Wellicht niet goed op hun plek zitten
  • In beweging moeten komen want de toekomst is onzeker
  • Zich niet gezien voelen vanwege de thuiswerk situatie
  • Vragen stellen aan u over begeleiding bij een andere werkinvulling
  • als gevolg van ziekte zich willen heroriënteren
  • of gaat u als organisatie reorganiseren binnen afzienbare tijd,

dan kan onze online tool ‘Persoonlijke Profilering’ (PP) uitkomst beiden!

Gedurende 17 dagen ontvangt uw medewerker opdrachten, tests en oefeningen, praktijkvoorbeelden en inspirerende filmpjes.

Wat levert het op?

De werknemer ontwikkelt zelfstandig dmv interactie met het programma een beschrijving van zichzelf rond passend werk, een resume en een Elivator Pitch.

  • Het resume is een samenvatting van alle thema’s die aan de orde zijn geweest.
  • De Pitch geeft een korte samenvatting van wat men kan en wat men wilt.

 

Wij wensen u een gezond en positief 2021!