088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Merel:

Een fijne, persoonlijke afstemming, deskundigheid, betrokken, warmte. Proces mag centraal staan. Kon mijzelf zijn en heb me daarin gezien gevoeld.

 

 

 

Re-integratie onderwijs

De coaches van Xynthesis kennen de onderwijssector en de mensen die daar werken goed en weten als geen ander hoe je na een zware periode weer je weg naar (nieuw) werk kan hernemen. Het belangrijkste bij re-integratie is dat je weer in je kracht komt en werk vindt dat bij je past. Wij zoeken naar de kwaliteiten waar je weer in wilt en kan groeien en naar de omgeving waar je die mogelijkheid kunt benutten.

Toekomst met zelfvertrouwen

Als je na een langdurige uitval door ziekte, of anderszins noodgedwongen verzuim, terugkeert naar de werkvloer, is dat meestal geen kwestie van ‘gewoon de draad weer oppakken’. Werk hervatten kan dan een hele stap zijn. Een stap waar in de eerste plaats voldoende conditie en veerkracht, (zelf)vertrouwen en motivatie voor nodig is: Hoe sta je ervoor? Wat kun je aan? Wil je je weer gaan inzetten?

Werk wat nu past

Het is voor ons een uitdaging om samen met jou uit te gaan vinden wat voor werk er binnen jouw huidige mogelijkheden past. We vinden het belangrijk dat dat werk is waar je plezier en voldoening uit krijgt, werk waarin jij je gewaardeerd voelt en langer vol houdt.

We beginnen een traject met het ontwikkelen van een passend loopbaanprofiel. Dit geeft je houvast om keuzes te maken en voor jezelf weer nieuw perspectief te creëren.

 

Re-integratie Coaches van Xynthesis

De coaches van Xynthesis komen uit diverse sectoren en hebben daardoor een brede kijk/ervaring op de arbeidsmarkt. Door de vele trajecten die wij voor het onderwijsveld hebben gedaan begrijpen we goed in wat voor situatie jij zit èn weten we welke stappen je kan gaan maken binnen of buiten het onderwijs.

Persoonlijke coach voor persoonlijke overwegingen

Onze re-integratie coaches staan voor een persoonlijke en inspirerende begeleiding. De coaching is een combinatie van online-training en persoonlijke aandacht van een vaste coach. Veel praktische zaken doe je online zodat je tijdens de coaching meer aandacht krijgt voor de zaken die voor jou belangrijk zijn. In de ontmoetingen met je coach ga je de diepte in en worden jouw persoonlijke overwegingen besproken.

 

 

Xynthesis:

 • 100% Sluitend dossier
 • Persoonlijke en daadkrachtige coaching voor vitaliteit en perspectief in werk.
 • Ervaren gecertificeerde coaches geven feedback, denken mee en adviseren.
 • Aandacht voor verlies, Energiebalans, zelfvertrouwen, zelfkennis en motivatie.
 • Kennispartner wetgeving re-integratie tweede spoor
 • Trajecten op maat, te typeren als persoonlijk en resultaatgericht.
 • Interactieve online-tools bieden je kennis en inzicht, met de coach ga je de diepte in.
 • Een goede match tussen jou en de coach, voor echt contact, veiligheid en vertrouwen.
 • Hoogwaardige begeleiding voor mbo-, hbo-, en wo-niveau.

Wij hebben circa 35 locaties verspreid over Nederland

 

Re-integratie Onderwijs is maatwerk

Samen met onze coach kijk je wat nodig en/of noodzakelijk is. Samen doorloop je de volgende modulen:

 1. Aandacht voor zelfkennis, zelfvertrouwen en motivatie
 2. Heroriëntatie op werk: Wat wil en kun je, wat zijn je unieke talenten?
 3. Inzicht in de vraag: Waar liggen kansen op de arbeidsmarkt en hoe deze te benaderen?
 4. Hoe en via welke zoekkanalen onderzoek je de markt (jobhunten, netwerken etc.)?
 5. Hoe solliciteer en presenteer je je in netwerken en bij werkgevers?

Xynthesis werkt met interactieve programma’s bestaan uit testen en oefeningen, ondersteund door praktijkvoorbeelden, inzichten van coaches en inspirerende filmpjes.

Op basis van een eerste telefonische oriëntatie wordt de situatie besproken en kunnen we een eerste indicatie geven van de inzet en wat daarmee kan bereikt kan worden.