088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Merel:

Een fijne, persoonlijke afstemming, deskundigheid, betrokken, warmte. Proces mag centraal staan. Kon mijzelf zijn en heb me daarin gezien gevoeld.

 

Re-integratie Apeldoorn

Op zoek naar re-integratie in Apeldoorn? Als je na een langdurige uitval door ziekte of anderszins noodgedwongen verzuim, terugkeert naar werk is dat meestal geen kwestie van ‘gewoon de draad weer oppakken’. Werk hervatten is dan nogal eens een hele stap. Een stap waar in de eerste plaats voldoende conditie en veerkracht, (zelf)vertrouwen en motivatie voor nodig is. Hoe sta je ervoor, wat kun je aan en wil je weer gaan inzetten? Kenmerkend voor een 2de spoor re-integratietraject Apeldoorn is bovendien een nadrukkelijke accentverschuiving van beperkingen die in het eerste ziektejaar mogelijk zijn ontstaan, naar je huidige potentieel, je kansen en je perspectieven.

Re-integratie biedt nieuwe mogelijkheden

Xynthesis re-integratie Apeldoorn ondersteunt je naar de juiste baan, in de juiste omgeving en in de juiste balans. Je hebt een vaste coach die tevens contactpersoon is voor betrokken partijen. Onze coaches in Apeldoorn zijn bekend met de diversiteit van het bedrijfsleven en staan voor een persoonlijke, zorgvuldige begeleiding. Ze werken resultaatgericht en nauw met je samen opdat je weer energiek en gemotiveerd aan de slag kunt gaan. Naast je persoonlijke welzijn, verschuift het accent dus ook naar het voortbouwen op en uitbouwen van je mogelijkheden. Het gaat in het tweede spoor altijd om een uitgebreide heroriëntatie op werk; en om de stap naar werkhervatting succesvol te laten zijn, is een doortastende begeleiding en ondersteuning van belang.

Kennis maken met onze coaches? Klik op de foto

 

Wat heeft Xynthesis re-integratie te bieden?

 • 45 senior re integratie coaches met kennis van sectoren, bedrijven en functies.
 • Re-integratie coaches die weten hoe je weer in je kracht komt en weer perspectieven creëert.
 • Coaches die werken vanuit passie, gevoed door eigen ervaring en liefde voor het vak.
 • Trajecten op maat, te typeren als persoonlijk, resultaatgericht en intensief
 • Interactieve online tools die kennis en inzichten bieden
 • Specialisme: Vitaliteit, Arbeidsmarketing, netwerken, persoonlijke profilering, mbo, hbo, wo

Bij ons staat het contact met je vaste coach altijd centraal. Dat blijft de basis en met hem of haar ga je de diepte in. Interactieve online-programma’s ondersteunen je in je proces bij het vinden van een nieuwe baan. De programma’s bestaan uit testen en oefeningen, ondersteund door praktijkvoorbeelden, inzichten van coaches en inspirerende filmpjes. De coach geeft direct feedback, denkt mee en adviseert.

Onderdelen van een re-integratietraject 2e spoor Apeldoorn Xynthesis

Via de volgende elementen werken we naar een energieke, duurzame werkhervatting en een bij jou passende, nieuwe baan:

 1. Aandacht voor zelfkennis, zelfvertrouwen en motivatie.
 2. Inzicht in je aanbod: wat wil en kun je, wat zijn je unieke talenten?
 3. Inzicht in de vraag: waar liggen kansen en hoe de arbeidsmarkt te benaderen?
 4. Hoe bewerk je de markt en via welke zoekkanalen (o.m. jobhunten, netwerken)?
 5. Hoe solliciteer en presenteer je je in netwerken en bij werkgevers?

Meer informatie over 2de spoor re-integratie Apeldoorn

In een vrijblijvend telefonisch gesprek bespreken we je situatie en bezien we de herintredingsscenario’s en welke coach het best bij je past. Met hem of haar kun je vervolgens kennismaken en nader op het re-integratieprogramma ingaan. De re-integratiecoaches van Xynthesis werken ook in de regio van Apeldoorn: Ugchelen, Beekbergen, Klarenbeek, Twello, Vaassen.

Bel 088 00 41 717 en je krijgt gelijk een adviseur aan de telefoon.

Contact met ons opnemen

Martine: Ik ben erg tevreden over de gebruikte methodieken, de prettige en veilige sfeer en de flexibiliteit om methodieken af te stemmen op de hulpvraag.”

Wil jij persoonlijk gecoacht worden in een één op één gesprek?

Ontmoet één van onze 45 coaches!