088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Merel:

Een fijne, persoonlijke afstemming, deskundigheid, betrokken, warmte. Proces mag centraal staan. Kon mijzelf zijn en heb me daarin gezien gevoeld.

 

Re-integratie Delft

Xynthesis re-integratie in Delft gaat je helpen! Voor en terugkeer naar werk, na een langdurige afwezigheid door ziekte of ander noodgedwongen verzuim, is meestal geen kwestie van ‘gewoon de draad weer oppakken’. Werk hervatten is dan vaak nog een hele stap. Een stap waar je allereerst voldoende (zelf)vertrouwen en motivatie, naast conditie en veerkracht voor nodig hebt. Waar sta je inmiddels, wat kun je aan en waar wil je je weer voor gaan inzetten? Kenmerkend voor onze tweede spoor re-integratie Delft is bovendien dat het accent verschuift van beperkingen die in het eerste ziektejaar mogelijk zijn ontstaan, naar je huidige potentieel , je kansen en je perspectieven.

Waarom Xynthesis re-integratie Delft

Xynthesis re-integratie Delft ondersteunt je naar de juiste baan, in de juiste omgeving en in de juiste balans. Je hebt een vaste coach die tevens contactpersoon is voor betrokken partijen. Onze coaches in Delft zijn bekend met de diversiteit van het bedrijfsleven en staan voor een persoonlijke, zorgvuldige begeleiding. Ze werken resultaatgericht en nauw met je samen opdat je weer energiek en gemotiveerd aan de slag kunt gaan.

Behalve aandacht voor je persoonlijke welzijn, verschuift het accent dus (ook) naar het voortbouwen op en uitbouwen van je mogelijkheden. Mogelijkheden in termen van: een andere dan je vorige functie en doorgaans ook bij een andere werkgever. In het Tweede Spoor gaat het om die reden altijd om een uitgebreide heroriëntatie op werk; en om de stap naar werkhervatting succesvol te laten zijn, is een doortastende begeleiding en ondersteuning van belang.

Kennis maken met onze Re-integratie coaches? Klik op de foto

 

Wat heeft Xynthesis Re-integratie te bieden?

 • 45 senior re-integratie coaches met kennis van sectoren, bedrijven en functies.
 • Coaches die weten hoe je weer in je kracht komt en weer perspectieven creëert.
 • Coaches die werken vanuit passie, gevoed door eigen ervaring en liefde voor het vak.
 • Trajecten op maat, te typeren als persoonlijk, resultaatgericht en intensief
 • Interactieve online tools die kennis en inzichten bieden
 • Specialisme: Vitaliteit, Arbeidsmarketing, netwerken, persoonlijke profilering, mbo, hbo, wo

Bij ons staat het contact met je vaste coach altijd centraal. Dat blijft de basis en met hem of haar ga je de diepte in. Interactieve online-programma’s ondersteunen je in je proces bij het vinden van een nieuwe baan. De programma’s bestaan uit testen en oefeningen, ondersteund door praktijkvoorbeelden, inzichten van coaches en inspirerende filmpjes. De coach geeft direct feedback, denkt mee en adviseert.

Onderdelen van een re-integratietraject 2e spoor Delft Xynthesis

Via de volgende elementen werken we naar een energieke, duurzame werkhervatting en een bij jou passende, nieuwe baan:

 1. Aandacht voor zelfkennis, zelfvertrouwen en motivatie.
 2. Inzicht in je aanbod: wat wil en kun je, wat zijn je unieke talenten?
 3. Inzicht in de vraag: waar liggen kansen en hoe de arbeidsmarkt te benaderen?
 4. Hoe bewerk je de markt en via welke zoekkanalen (o.m. jobhunten, netwerken)?
 5. Hoe solliciteer en presenteer je je in netwerken en bij werkgevers?

Meer informatie over 2de spoor re-integratie Delft

In een vrijblijvend telefonisch gesprek bespreken we je situatie en bezien we de herintredingsscenario’s en welke coach het best bij je past. Met hem of haar kun je vervolgens kennismaken en nader op het re-integratieprogramma ingaan.

De re-integratiecoaches van Xynthesis werken ook in de regio van Delft: Nootdorp, Berkel en Rodenrijs, Pijnacker, Bergschenhoek, De Lier, Den Hoorn, Schipluiden, Maasdijk, Bleiswijk e.o.

Tel: 088 00 41 717

Neem contact met ons op

Andrea: “Goede begeleiding van de re-integratie coach. Goede online-testen, heeft me veel inzicht gegeven”.

Je kan bij ons terecht voor vragen en advies.

Of wil je vrijblijvend gesprek met een van onze coaches.