088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Re-integatie, Loopbaan, Stress en Burnout herstel coaching

Vitaliteit & Arbeidsmobiliteit

Bij Xynthesis re-integratie Amsterdam coachen wij mensen die zijn uitgevallen door ziekte, of andere omstandigheden of die zoeken naar een nieuwe richting in hun werk. Onze senior coaches in Amsterdam helpen je graag! De coaches van Xynthesis Vitaliteit & Arbeidsmobiliteit steunen jou bij het weer in je kracht komen en het vinden van werk wat past bij jouw kwaliteiten en mogelijkheden.

Werk is een belangrijk deel van het leven. Werk zorgt voor plezier, levensvervulling, structuur, en het gevoel mee te tellen. Xynthesis steunt werknemers, werkgevers en werkzoekende rond arbeidsmobiliteit en vitaliteit. Wij denken mee om gezond en energiek aan de slag te gaan en te blijven in passend werk.

Xynthesis Amsterdam biedt coaching bij vragen over re-integratie, loopbaan, en stress/burn-out/vitaliteit.

 

Re-integratie

Jij wilt graag weer aan het werk na een moeilijke periode. Wij ondersteunen jou bij het opnieuw bepalen van jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt. We kijken samen naar kansen en zoeken samen met jou de passende baan! Wij doen re-integratie 1e en 2e spoor trajecten, Werkfit en Naarwerk trajecten voor het UWV.

Loopbaan

Je vraagt je af: zit ik nog op de juiste plek? Wat wil ik echt? Waar heb ik plezier in? In welke omgeving voel ik mij thuis? Samen met jou kijken we naar jouw drijfveren en waarden, jouw ambities, maar ook naar de je wensen ten aanzien van zekerheid en inkomen. Wat is dan de logische volgende stap.

Stress, burn-out en vitaliteit

Je merkt dat werk je meer energie kost dan oplevert, dat je slecht slaapt, en dat je steeds minder goed kunt omgaan met de werkdruk. Je zelfvertrouwen neemt af en je verliest de regie over je leven. Wij kijken samen hoe jij de regie terugkrijgt en weer vitaal naar je werk gaat.

De coaches in Amsterdam

Xynthesis werkt met gecertificeerde senior coaches. Bij ieder traject wordt er gekeken naar jou als persoon en je specifieke vraag. Cliënten waarderen ons onder andere om de kwaliteit van de coaches, de persoonlijke aandacht en aanpak, de betrokkenheid, flexibiliteit en de goede resultaten

Xynthesis staat voor:

  • Persoonlijke en daadkrachtige coaching voor vitaliteit en perspectief in werk.
  • Ervaren gecertificeerde coaches geven direct feedback, denkt mee en adviseren.
  • Kennispartner wetgeving re-integratie tweede spoor
  • Trajecten op maat, te typeren als persoonlijk en resultaatgericht en intensief.
  • Interactieve online tools bieden jou kennis en inzichten met de coach ga je de diepte in.
  • Een goede match tussen jou en de coach. Voor echt contact, veiligheid en vertrouwen.
  • Hoogwaardige begeleiding voor mbo-, hbo-, en wo-niveau.
  • 100% sluitend dossier

Mariët van Linschoten

Ik ben Mariët van Linschoten. Na verschillende banen in de mediawereld en een serieuze ziekte heb ik mij laten scholen tot coach. Omdat ik een internationale coachopleiding gevolgd (ICF/PCC) heb, coach ik zowel in het Nederlands als in het Engels. Ik werk graag met verschillende methodieken en ben ervan overtuigd dat het lichaam heel intelligent is en veel te vertellen heeft. Daarom werk ik ook graag met fysieke oefeningen. In een coachtraject staat vertrouwen bij mij op nummer één want je gaat samen met iemand op pad en weet niet wat je onderweg tegenkomt.

Ik ben praktisch en creatief, schuw de diepte niet maar neem ook de humor mee in mijn sessies. In alle zwaarte zit per slot van rekening ook lichtheid.

Ingrid de Jong

Ik ben Ingrid de Jong. Na een fiscale carrière waar ik echt niet op mijn plaats bleek, heb ik na de juiste studies, een switch gemaakt naar het coachvak. Ik houd mij inmiddels al twaalf jaar beroepsmatig bezig met mensen en hun persoonlijke- en zakelijke ontwikkeling. Met zorg weet ik te begeleiden, te confronteren en te spiegelen. Ik motiveer, inspireer en daag uit op het vraagstuk. Ik weet uit persoonlijke ervaring wat er bij een (loopbaan)coachtraject allemaal naar boven kan komen. De ervaring dat mensen na een paar gesprekken al nieuwe of andere stappen durven te zetten en hun richting vinden raakt me persoonlijk. Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel en ik behandel dan ook ieder traject als maatwerk.

Yvonne Knape

Ik ben Yvonne Knape. Ik heb psychologie gestudeerd vanuit mijn interesse wat mensen beweegt. Na ervaring in het bedrijfsleven ben ik nu al meer dan vijfentwintig jaar aan het werk als coach en bedrijfspsycholoog. Ik ben expert in loopbaan coaching & outplacement, persoonlijke ontwikkeling & leiderschap, re-integratie & burnout. Zelf blijf ik me voortdurend ontwikkelen en nascholen en ik gebruik veel verschillende methoden en invalshoeken. Een coachtraject bij mij is energiegevend, inspirerend, humorvol, persoonlijk en ook pijnlijk en praktisch. Ik geloof in de veerkracht van mensen.

Karin van de Kerkhoff

Ik ben Karin van de Kerkhoff, sociaal pedagoog (UvA), werkzaam als coach, trainer en family mediator. Na werkervaringen in het bedrijfsleven en de non-profit sector, gestart als zelfstandige en inmiddels zo’n 25 jaar werkzaam vanuit mijn eigen bureau. Ik ben breed onderlegd en blijf me ontwikkelen door permanente scholing. Binnen de coaching combineer ik mijn basiskennis vanuit de pedagogiek, psychologie en mediation met vaardigheden uit het verbeeldings-, mentaal/gedachtenwerk, mindfulness, systemisch en lichaamsgericht werken. Mijn aanpak is even basaal als beweeglijk en intuïtief, altijd in wederkerigheid; ik ben bevlogen, doortastend, praktisch, stimulerend en warm.

Sonja List

Ik ben Sonja List en na mijn ervaringen als HRM-adviseur in zowel profit als non-profit bedrijven ben ik gaan doen wat ik geweldig vind. Het begeleiden van mensen naar het inzicht welk werk bij ze past en hoe ze daar kunnen komen. Veel mensen (o.a. met burn-out) hebben door mijn begeleiding veel zelfinzicht gekregen, kunnen beter hun grenzen ervaren en benoemen en kunnen zich beter neerzetten met al hun kwaliteiten zodat ze sneller aan het werk kunnen. Ik vind het geweldig om mensen weer perspectief te zien krijgen en stappen te zien zetten in de richting die echt bij hen past. Ik ben invoelend en confronteer met zachte hand waar nodig. Met mijn doelgerichte houding en concrete aanpak breng ik mensen weer op hun juiste weg.

Wil je meer informatie of advies over re-integratie en vitaliteit Amsterdam?

Twijfel je of wij iets voor jou kunnen betekenen? Je kunt ons altijd bellen. We bespreken de welke vraag je hebt en welke coach in jouw regio het beste bij je past. Met hem of haar kun je vervolgens kennismaken en nader ingaan op het programma.

De re-integratiecoaches van Xynthesis zijn gevestigd in Amsterdam en omgeving, zij werken ook in Diemen, Zaandam, Landsmeer, Amstelveen, Weesp, Badhoevedorp, Monnickendam.

tel: 088 00 41 717

Op basis van een eerste telefonische oriëntatie wordt de situatie besproken en kunnen we een eerste indicatie geven van de inzet en wat daarmee kan bereikt kan worden.

Coach sluit ontzettend goed aan op mijn achtergrond, situatie waarin ik me bevind, persoonlijke competenties en het proces wat van binnen gebeurt in relatie tot de arbeidsmarkt. Goede reflecties en het loopbaantraject zit meer dan compleet in elkaar en biedt echt maatwerk!”
Bart