088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Re-integratie tweede spoor in Haarlem

 Vitaal en met plezier aan het werk

Bij het re-integratietraject tweede spoor in Haarlem gaan we de aandacht verplaatsen van je beperkingen naar jouw huidige potentieel, je kansen en perspectieven. Samen met je vaste coach ga je werken aan het vergroten van je zelfvertrouwen en het hervinden van je kwaliteiten en energiebalans. Het doel is om weer vitaal en met plezier aan het werk te kunnen gaan.

Als je na een langdurige uitval door ziekte of anderszins noodgedwongen verzuim terugkeert naar werk, is dat meestal geen kwestie van gewoon de draad weer oppakken. Werk hervatten kan dan nog een hele stap zijn. Daar heb je voldoende conditie, veerkracht, (zelf)vertrouwen en motivatie voor nodig. Hoe sta je ervoor, wat kun je aan en wat wil je weer gaan inzetten?

 

Werk wat nu past

Het is voor ons een uitdaging om samen met jou uit te vinden wat voor werk er binnen jouw huidige mogelijkheden past. We vinden het belangrijk dat dat werk is waar je plezier en voldoening van krijgt en waarin jij je gewaardeerd voelt en wat je langer volhoudt.

We beginnen een traject met het ontwikkelen van een passend loopbaanprofiel. Dit geeft je houvast om keuzes te maken en voor jezelf weer nieuw perspectief te creëren.

Persoonlijke coach voor persoonlijke overwegingen

Onze coaching is een combinatie van online-training en persoonlijke aandacht van een vaste coach. Veel praktische zaken doe je online zodat je meer aandacht krijgt voor de zaken die voor jou belangrijk zijn. Je gaat met hem of haar de diepte in. Jullie bespreken jouw persoonlijke overwegingen.

 

Xynthesis:

 • Persoonlijke en daadkrachtige coaching voor vitaliteit en perspectief in werk.
 • Ervaren gecertificeerde coaches geven direct feedback, denkt mee en adviseren.
 • Kennispartner wetgeving re-integratie tweede spoor
 • Trajecten op maat, te typeren als persoonlijk en resultaatgericht en intensief.
 • Interactieve online tools bieden jou kennis en inzichten met de coach ga je de diepte in.
 • Een goede match tussen jou en de coach. Voor echt contact, veiligheid en vertrouwen.
 • Hoogwaardige begeleiding voor mbo-, hbo-, en wo-niveau.

Interactieve online tools bieden kennis en inzicht

Behalve het contact met je vaste coach, dat bij ons altijd centraal staat, kun je gebruik maken van interactieve online-trainingen waar je in je eigen tijd aan kunt werken. De online-programma’s bestaan uit testen en oefeningen, ondersteund door praktijkvoorbeelden, inzichten van coaches en inspirerende filmpjes. Samen met de coach doorloop je het online-trainingspakket met de volgende modulen:

 • Aandacht voor zelfkennis, zelfvertrouwen en motivatie
 • Inzicht in je aanbod: wat wil je, kun je, zijn je unieke talenten?
 • Inzicht in de vraag: waar liggen kansen op de arbeidsmarkt en hoe die te benaderen?
 • Hoe en via welke zoekkanalen de markt te bewerken (bv jobhunten, netwerken)?
 • Hoe solliciteer en presenteer je je in netwerken en bij werkgevers?

Wil je meer informatie of advies over re-integratie Haarlem tweede spoor?

In een vrijblijvend telefonisch gesprek bespreken we je situatie. We bezien de herintredingsscenario’s en welke coach het best bij je past. Met hem of haar kun je vervolgens kennismaken en nader ingaan op het programma.

De re-integratiecoaches van Xynthesis werken ook in de regio van Haarlem: Zandvoort, Heemstede, Aerdenhout, Bennebroek, Hoofddorp, Velzen, IJmuiden e.o.

tel: 088 00 41 717

”Mijn re-integratiecoach was zeer professioneel, praktisch en empathisch. Haar expertise was uitstekend en sloot aan op mijn situatie. Ik heb belangrijke stappen kunnen zetten die bijgedragen hebben aan mijn herstel en het vinden van werk.”

Marika