088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Re-integratie  Leiden

Wij zien het, bij Xynthesis re-integratie Leiden, als een uitdaging om samen met jou te gaan onderzoeken wat voor werk er het beste binnen jouw huidige mogelijkheden past. We vinden het belangrijk dat dat werk is waar je plezier en voldoening uit kunt halen en waar je dus energie van zult krijgen. Na een periode waarin jij vooral bent bezig geweest met je beperkingen wordt bij de re-integratie tweede spoor gekeken naar je mogelijkheden.

Toekomst met zelfvertrouwen

De meeste mensen die in een re-integratie traject zijn beland hebben een flinke deuk in hun zelfvertrouwen opgelopen. De ene klap na de andere maakt onzeker. De re-integratiecoaches van Xynthesis Leiden, ondersteunen je bij het vergroten van je zelfvertrouwen en het hervinden van je energiebalans zodat je weer vitaal en met plezier aan het werk kunt gaan.

Stap voor stap kijken we naar verschillende facetten zoals: je vaardigheden, kennis, behoeften, waarden, interesses, drijfveren, jouw teamrol. Zo creëren we een passend loopbaanprofiel. Dit geeft houvast om keuzes te maken en perspectief te creëren.

Re-integratie coaches Leiden

Persoonlijke coach voor persoonlijke overwegingen

Onze re-integratie coaches staan voor een persoonlijke en inspirerende begeleiding. De coaching is een combinatie van online-training en persoonlijke aandacht van een vaste coach. Veel praktische zaken doe je online zodat je tijdens de coaching meer aandacht krijgt voor de zaken die voor jou belangrijk zijn. In de ontmoetingen met je coach ga je de diepte in en worden jouw persoonlijke overwegingen besproken.

Xynthesis:

 • 100% Sluitend dossier
 • Persoonlijke en daadkrachtige coaching voor vitaliteit en perspectief in werk.
 • Ervaren gecertificeerde coaches geven feedback, denken mee en adviseren.
 • Aandacht voor verlies, Energiebalans, zelfvertrouwen, zelfkennis en motivatie.
 • Kennispartner wetgeving re-integratie tweede spoor
 • Trajecten op maat, te typeren als persoonlijk en resultaatgericht.
 • Interactieve online-tools bieden je kennis en inzicht, met de coach ga je de diepte in.
 • Een goede match tussen jou en de coach, voor echt contact, veiligheid en vertrouwen.
 • Hoogwaardige begeleiding voor mbo-, hbo-, en wo-niveau.

Wij hebben circa 35 locaties verspreid over Nederland

Re-integratie in Leiden is maatwerk

Samen met onze coach kijk je wat nodig en/of noodzakelijk is. Samen doorloop je de volgende modulen:

 1. Aandacht voor zelfkennis, zelfvertrouwen en motivatie
 2. Heroriëntatie op werk: Wat wil en kun je, wat zijn je unieke talenten?
 3. Inzicht in de vraag: Waar liggen kansen op de arbeidsmarkt en hoe deze te benaderen?
 4. Hoe en via welke zoekkanalen onderzoek je de markt (jobhunten, netwerken etc.)?
 5. Hoe solliciteer en presenteer je je in netwerken en bij werkgevers?

Xynthesis werkt met interactieve programma’s bestaan uit testen en oefeningen, ondersteund door praktijkvoorbeelden, inzichten van coaches en inspirerende filmpjes.

Wil je meer informatie of advies over re-integratie Leiden?

Bel ons, en in een vrijblijvend telefonisch gesprek kijken we naar je situatie, de mogelijke herintredingsscenario’s en doen we een voorstel voor een coach waarvan wij denken dat die goed bij je zal passen. Met hem of haar kun je vervolgens vrijblijvend kennismaken en nader ingaan op het traject.

De re-integratiecoaches van Xynthesis werken ook in de omgeving van Leiden: Oegstgeest, Rijnsburg, Alphen a/d/ Rijn, Katwijk, Noordwijk, Warmond, Leiderdorp, Sassenheim, Rijpwetering, Woubrugge, Hazerswoude, Zoeterwoude, Stomwijk e.o.

tel: 088 00 41 717

“Mijn coach heeft ervoor gezorgd dat ik mijn zwaktes en sterktes heb leren zien. Ik ben me meer bewust van mezelf en accepteer mezelf nu ook. Ik leef steeds meer en vaker in het nu. Nu durf ik zelfs op een positieve manier over werk en wensen in mijn werk na te denken. Dit heeft geleid tot werk dat ik graag doe.”
Henny