088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Merel:

Een fijne, persoonlijke afstemming, deskundigheid, betrokken, warmte. Proces mag centraal staan. Kon mijzelf zijn en heb me daarin gezien gevoeld.

 

Re-integratiebureau

Wat heeft re-integratiebureau Xynthesis te bieden?

  • 40 ervaren, gecertificeerde senior re-integratie coaches met passie voor het vak.
  • Het werken met interactieve online tools die jou dagelijks ondersteuning bieden waarbij gesprekken met de coach verdieping bieden.
  • Wij weten hoe je weer in je kracht komt (vitalisering), en weer perspectieven creëert.
  • USP: vitalisering, stress management, persoonlijke profilering, arbeidsmarketing.
  • Onze werkwijze iss op maat en te typeren als persoonlijk en daadkrachtig.

Wij zijn gespecialiseerd in, en werken voor?

Re-integratiebureau Xynthesis ondersteunt mensen (mbo/hbo/wo) die door omstandigheden in zwaar weer zijn beland en/of niet goed in hun vel zitten en daardoor vastlopen of uitvallen in hun werk. Wij coachen door het verkrijgen van inzicht in de problematiek en het zoeken naar oplossingen die het plezier in en effectiviteit van (nieuw) werk vergroten.

Hoger opgeleiden (mbo, hbo, wo)

Dienstverlening voor hoger opgeleiden behoeft een specifieke aanpak. Onze methode is gericht op zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling. Er kan bij ons gerekend worden op een hoogwaardige dienstverlening die past bij jouw werk- en denkniveau. Wij zijn bovendien goede sparringpartners: We weten alles wat voor jou van belang is boven water te halen.

Voor wie werkt re-integratiebureau Xynthesis?

Xynthesis werkt op een zeer divers terrein van zakelijke, financiële en maatschappelijke dienstverlening, overheid en onderwijs. Wij hebben inmiddels voor meer dan 1000 bedrijven en instellingen outplacement-, re-integratie- en loopbaancoachingstrajecten verricht. Om hiervan een beeld te krijgen noemen we hier enkele van onze klanten:

Rabobank, TU Delft, NWO, NCOI, Adidas, Astmafonds, Ernst en Young, FCB, PWC, KPMG, Achmea, Loyalis, Vos verzuimmanagement, Boskalis, Pathé, Zilveren Kruis, Maandag, BMC, Gemeente Amsterdam, Krimpenerwaard, Katwijk… Diverse scholen zoals Surplus, Sovon, Amos, Amsterdamse Hogeschool, Montessori Scholengemeenschap Amsterdam, Hogeschool Leiden, Hogeschool Inholland, ROC Midden Nederland.

Ervaren coaches

Re-integratiebureau Xynthesis werkt met 40 senior coaches die het arbeidsproces door en door kennen en minimaal 15 jaar ervaring hebben in diverse vormen van coaching zoals bijvoorbeeld vitaliteit en arbeidsmobiliteit. Het voordeel van senior coaches is dat zij al veel levenservaring hebben en zelf ervaring hebben in beroepen in het bedrijfsleven, het onderwijs of bij de overheid. De coaches van Xynthesis werken vanuit passie, gevoed door eigen ervaring en liefde voor het vak.

Coaching re-integratie ondersteund door online tools

Een coachingstraject bij re-integratiebureau Xynthesis is een combinatie van persoonlijke coaching door een professionele coach ondersteund door een online training. De online training kan zelfstandig worden doorlopen. De oefeningen en testen worden ondersteund door praktijkvoorbeelden, inzichten van coaches en inspirerende filmpjes. Centraal staat het contact met je vaste coach. Dat blijft de basis en met hem/haar ga je de diepte in. De coach geeft je feedback, denkt met je mee en adviseert je.

Ervaring Deelnemers

De mensen die het online programma doorlopen hebben, ervaren het als een ontdekkingsreis waarbij ze telkens weer verrast worden over hoe zij zich verhouden tot werk. Het programma helpt je om jezelf (opnieuw) te ontdekken. Door de coaching wordt er actief vorm aan je ontwikkeling gegeven en worden jouw behoeften en wensen centraal gesteld.

Gerenommeerd re-integratiebureau

Re-integratiebureau Xynthesis is  CEDEO gecertificeerd en lid van de brancheorganisatie OVAL. Cliënten beoordelen ons op een: 8,5 en wij krijgen  de kwaliteitsscore ‘uitmuntend’ bij CEDEO. We werken er hard aan om een kwalitatieve speler in ons vakgebied te blijven. Hiervoor blijven wij ons ontwikkelen en laten wij ons bureau continu beoordelen door cliënten en opdrachtgevers.

Vitalisering

Het is belangrijk inzicht te krijgen in je eigen functioneren en je bewust te worden van je handelen. In de coaching wordt daar de nodige aandacht aan besteed  We werken aan zelfvertrouwen en zelfrespect, grenzen en prioriteiten stellen, het nemen van verantwoordelijkheid en keuzes maken in de door jou gewenste richting.

Veranderen kost tijd. We gaan dan ook van geworstel/belemmeringen naar, plezier en vitaliteit ervaren, ontspannen, succesvol functioneren en het zo lekker mogelijk in je vel zitten.

Onze ervaren coaches kijken met jou naar bestaande en nieuwe vitaliseringsmethodes om uit te vinden welke jou het beste passen. Wij kijken naar de mens als geheel en kijken bij welke werkwijze jij het meest baat hebt.

Werkwijze: persoonlijk en daadkrachtig

De keuze voor re-integratiebureau Xynthesis is de keuze voor een persoonlijke en daadkrachtige benadering.

-Persoonlijk omdat onze diensten op jou als persoon gericht zijn en persoonlijk ingrijpend kunnen zijn en omdat onze coaching werkt door ècht contact, in veiligheid en vertrouwen.

-Daadkrachtig omdat inzicht en doen jou de durf en moed geven te gaan realiseren wat jij wil.

Contact met ons re-integratiebureau

Graag informeren we je over onze dienstverlening. Je krijgt een professional aan de lijn om jouw mogelijkheden te bespreken of een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een coach waarvan wij inschatten dat die goed bij jou past. Neem contact op met ons op telefoonnummer 088 0041717