088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Aarti:

“Goed inlevend vermogen, goede feedback en adviezen gebaseerd op theorie en ervaring, oprechte interesse en de wil om mij verder te helpen.”

Vitaliteitsscan

De vitaliteitsscan geeft inzicht in je eigen vitaliteit en veerkracht

Vaak ziet de omgeving al dat het niet zo goed met je gaat. In dat soort situaties heb je vaak de neiging nog even door te zetten omdat je je ervoor schaamt of je wilt het zelf oplossen. Om erger te voorkomen is het juist dan goed om even naar jezelf te kijken. Een vitaliteitsscan en een gesprek met een coach kunnen je zicht op je situatie geven, zodat je kan besluiten of je er wat aan wilt doen en wat de mogelijkheden zijn om uit die situatie te komen.

De bedoeling van de vitaliteitsscan is om je bewust te worden van de eventuele ontstane knelpunten en zicht te geven op hoe je deze knelpunten het meest effectief aan kunt pakken.

Gesprek met de coach

De coach gaat met de jou in gesprek om de waarde en betekenis van de test te bespreken. De spiegel die de test voorhoudt wordt gebruikt om achterliggende oorzaken bespreekbaar te maken. Dit vormt de basis voor een persoonlijk vitaliteitsplan waarin de coach in samenwerking met jou een aantal acties opstelt.

Wat meet de vitaliteitsscan?

De scan kijkt naar de vitaliteit en veerkracht van een persoon.

Vitaliteit gaat over je mentale weerbaarheid, emotionele stabiliteit, lichamelijke conditie en sociale vaardigheden en sociale steun. Veerkracht gaat over het inzicht in je energiebalans en het vermogen tot het opbouwen van weerstand.

Voor plezier, ontwikkeling en perspectief in werk

Ieder heeft zijn eigen proces om weer vitaal en veerkrachtig te worden. Voor sommigen is een Vitaliteitsscan voldoende voor anderen is er meer nodig. Xynthesis kan jou praktisch en gericht ondersteunen bij het veranderen van je leef- en werkpatronen. Het vitaliteitsprogramma kan je per module afnemen.

Contact

Voordat je met de Vitaliteitsscan begint, willen wij je graag vrijblijvend van advies voorzien en samen bepalen welke begeleiding en welke coach in jouw situatie het beste bij je past.

Je kan bij ons terecht voor vragen en advies.

Of wil je vrijblijvend gesprek met een van onze coaches.