088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Robert:

“Ik wist dat ik heel ander werk moest gaan doen. Die online trainingen gaven inzicht, de coach gaf verdieping. Het is gelukt hoor!”

Gratis loopbaan ontwikkeladvies 45-plussers

HELAAS IS DE SUBSIDIEPOT VOOR DE FINANCIERING VAN HET GRATIS LOOPBAANADVIES LEEG. ER KUNNEN GEEN NIEUWE AANVRAGEN MEER WORDEN INGEDIEND.

Iedereen denkt wel eens na over hoe de werkende toekomst er uit kan zien. De arbeidsmarkt verandert, maar jij verandert zelf ook in de loop van de tijd. Ook is het de vraag of jouw werk in de huidige vorm over een aantal jaren nog wel bestaat. Het opnieuw naar je kwaliteiten kijken en wat deze voor waarde hebben op de arbeidsmarkt is van groot belang om aan het werk te blijven.

Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid stelt een subsidie van 600 euro beschikbaar voor werknemers vanaf 45 jaar om hun loopbaan en situatie op de arbeidsmarkt in kaart te brengen. Het zogenaamde ‘Ontwikkeladvies 45-plussers’.

Voordat we tot een loopbaan ontwikkeladvies komen onderzoeken wij met jou;

  • Je persoonlijkheidskenmerken en je rol binnen organisaties.
  • Je belangrijkste gedragsvoorkeuren.
  • Je werkplezier.
  • Je behoeftes, waarden, interesses en drijfveren.
  • De competenties, capaciteiten, kennis en werkervaring waar je mee verder wilt.
  • Passende beroepen en functies.
  • Wat je in de toekomst zou willen bereiken.

Vanuit daar werken we toe naar een gedegen loopbaanprofiel en loopbaan ontwikkeladvies. Dit geeft je richting en houvast voor de komende jaren.

Bij het ontwikkelen van een loopbaan ontwikkeladvies volsta je niet met enkel met het doen van een test en enkele gesprekken. Loopbaanontwikkeling is een proces van ontdekken, inzicht krijgen en zelfreflectie.

Loopbaan coaching bij Xynthesis

Loopbaan coaching bij Xynthesis is een combinatie van het doorlopen van een traject bij een professionele loopbaancoach ondersteund door een online training. De online training kan zelfstandig worden doorlopen. Stap voor stap komen alle overwegingen en aspecten (doormiddel van inspirerende filmpjes, praktijkvoorbeelden, tests, inzichten van coaches) die in werk van belang zijn aan de orde.

Zie: https://www.xynthesis.nl/tpp/index.html

Door het volgen van de online training, kan er met de vaste coach meteen de diepte ingegaan worden. Het contact met de coach blijft de basis van de training. De coach geeft direct feedback, denkt mee en adviseert. Ook kijken we hoe jouw vak zich in de toekomst ontwikkelt en wat ervoor nodig is om duurzaam en met plezier te blijven werken.

Deelnemers ervaren dit traject als een ontdekkingsreis.

De subsidie van 600 euro voor loopbaan ontwikkeladvies

Ben je ouder dan 45 en werk je minimaal 12 uur per week dan kom je in aanmerking voor de subsidie. Hier hoef je niets voor te doen, wij regelen alle zaken met het Ministerie.

Contact

Ben je geïnteresseerd in het volgen van de gratis training ontwikkeladvies/loopbaanadvies dan willen wij je graag vrijblijvend van advies voorzien en samen bepalen welke begeleiding en coach het beste bij jou en je coachvraag passen.

Wil jij persoonlijk gecoacht worden in een één op één gesprek?

Ontmoet één van onze 45 coaches!