Re-integratie Den Bosch

Als je na een langdurige afwezigheid door ziekte- of ander noodgedwongen verzuim, terugkeert naar je werkplek is dat in de meeste gevallen geen kwestie van ‘gewoon de draad weer oppakken’. Het is nog een hele stap om het werk weer te hervatten. Je hebt daar voldoende (zelf)vertrouwen, motivatie, maar ook conditie en veerkracht voor nodig. Bij tweede spoor re-integratie Den Bosch gaan we de volgende zaken bekijken: ‘Waar sta je inmiddels?; Wat kun je aan? en Waar wil je je voor gaan inzetten?  Kenmerkend voor een re-integratietraject tweede spoor is bovendien dat het accent nadrukkelijk verschuift van beperkingen die wellicht zijn ontstaan, naar kansen en nieuwe perspectieven.

Behalve aandacht voor je persoonlijke welzijn, verschuift het accent dus ook naar het voortbouwen op en uitbouwen van je mogelijkheden. Dat zullen andere mogelijkheden zijn dan bij je vorige functie, die je doorgaans ook bij een andere werkgever gaat benutten. In het tweede spoor gaat het om die reden altijd om een uitgebreide heroriëntatie op werk. Om de stap naar werkhervatting succesvol te laten zijn, is een doortastende begeleiding en ondersteuning van groot belang.

Waarom Xynthesis re-integratie 2e spoor in Den Bosch?

Onze re-integratie coaches in Den Bosch zijn bekend met de diversiteit van het bedrijfsleven en staan voor een persoonlijke en zorgvuldige begeleiding. Ze werken nauw met je samen opdat je weer energiek en gemotiveerd aan de slag kunt gaan. Je hebt een vaste coach die tevens contactpersoon is voor betrokken partijen. Xynthesis Den Bosch  ondersteunt je resultaatgericht naar de juiste baan, in de juiste omgeving en in de juiste balans.

Xynthesis heeft te bieden:

 • 45 senior coaches met kennis van sectoren, bedrijven en functies.
 • Coaches die weten hoe je weer in je kracht komt en perspectieven creëert.
 • Coaches die werken vanuit passie, gevoed door eigen ervaring en liefde voor het vak.
 • Trajecten op maat, te typeren als persoonlijk, resultaatgericht en intensief.
 • Zowel beproefde als innovatieve methoden.
 • Een breed specialisme in vitaliteit, arbeidsmarketing, netwerken en persoonlijke profilering.
 • Hoogwaardige begeleiding voor mbo-, hbo-, en wo-niveau.

Onze diensten betreffen diverse, unieke vormen van coaching en training die in de praktijk hun effectiviteit hebben bewezen. Zo kan je gebruik maken van onze online-instrumenten. Deze interactieve programma’s ondersteunen jou in het proces bij het vinden van een nieuwe baan. Dit door middel van testen en oefeningen ondersteund met praktijkvoorbeelden, inzichten van coaches en inspirerende filmpjes. Centraal staat het contact met je vaste coach. Dat blijft de basis en met hem of haar ga je de diepte in. De coach geeft direct feedback, denkt mee en adviseert.

Onderdelen van een tweede spoor re-integratietraject Den Bosch Xynthesis

Via de volgende onderdelen werken we naar een energieke, duurzame werkhervatting en een bij jou passende, nieuwe baan:

 1. Aandacht voor zelfkennis, zelfvertrouwen en motivatie
 2. Inzicht in je aanbod: Wat wil en kun je, wat zijn je unieke talenten?
 3. Inzicht in de vraag: Waar liggen kansen op de arbeidsmarkt en hoe deze te benaderen?
 4. Hoe en via welke zoekkanalen bewerk je de markt (onder meer jobhunten, netwerken)?
 5. Hoe solliciteer en presenteer je je in netwerken en bij werkgevers?

Meer informatie over re-integratie Den Bosch 2e spoor

In een vrijblijvend telefonisch gesprek bespreken we je situatie, de mogelijke herintredingsscenario’s en welke coach het best bij je past. Met hem of haar kun je vervolgens vrijblijvend kennismaken en nader ingaan op het programma.

De re-integratie coaches van Xynthesis in den Bosch werken ook in de regio van Den Bosch: Vught, Sint -Michielsgestel, Geffen, Oss, Kerkdriel, Rossum en omstreken.

Tel: 088 00 41 717

contact

Onze coaches in overleg

Maak kennis met ze