Re-integratie Ede

Als je, na een langere afwezigheid door ziekte of ander noodgedwongen verzuim, terugkeert naar je werkplek, weten we bij Xynthesis’ 2e spoor re-integratie Ede dat dat meestal geen kwestie van ‘de draad gewoon weer even oppakken’. Het is vaak een hele stap om het werk weer te hervatten. Je hebt daar voldoende (zelf)vertrouwen, motivatie, maar ook conditie en veerkracht voor nodig. Vragen als: ‘Waar sta ik inmiddels?; Wat kan ik aan? en Waar wil ik me voor gaan inzetten? zullen beantwoord moeten worden. Bij re-integratie tweede spoor kijken wij vooral naar de mogelijkheden. Opnieuw kijken naar mogelijkheden, geeft kansen en perspectief.

Behalve aandacht voor je persoonlijke welzijn, verschuift het accent dus naar het voortbouwen op en uitbouwen van je mogelijkheden. Wanneer werkhervatting door ziekte in dezelfde of een andere functie binnen de eigen organisatie niet haalbaar blijkt, is re-integratie tweede spoor een prima pad voor terugkeer naar passend werk. Om de stap naar werkhervatting succesvol te laten verlopen, is een doortastende begeleiding en ondersteuning van groot belang.

Waarom Xynthesis re-integratie tweede spoor  Ede?

Onze coaches in Ede staan voor een persoonlijke, zorgvuldige begeleiding en zijn bekend met de diversiteit van het bedrijfsleven. Samen werken jullie ernaar toe dat je weer energiek en gemotiveerd aan de slag kunt gaan. Je vaste coach is ook contactpersoon voor betrokken partijen. Xynthesis Ede ondersteunt je doel- en resultaatgericht: naar de juiste baan, in de juiste omgeving en in de juiste balans.

Xynthesis heeft te bieden:

 • 45 senior coaches die kennis hebben van sectoren, bedrijven en functies.
 • We weten hoe je weer zelfvertrouwen krijgt en perspectieven creëert.
 • We werken vanuit passie, gevoed door eigen ervaring en liefde voor het vak.
 • Onze trajecten zijn op maat en te typeren als persoonlijk, resultaatgericht en intensief.
 • Inzet van zowel beproefde als innovatieve methoden.
 • Specialisme: vitaliteit, arbeidsmarketing, netwerken, persoonlijke profilering, mbo, hbo, wo.

Wij werken met unieke manieren van coaching die zeer efficiënt zijn gebleken. Behalve het contact met je vaste coach, dat bij ons altijd centraal staat, kun je gebruik maken van interactieve online-trainingen waar je in je eigen tijd aan kunt werken. De online-programma’s bestaan uit testen en oefeningen, ondersteund door praktijkvoorbeelden, inzichten van coaches en inspirerende filmpjes.

 

Onderdelen van een 2e spoor re-integratietraject Ede Xynthesis

Om te komen tot een energieke, duurzame werkhervatting in een passende, nieuwe baan komen de volgende elementen aan bod:

 1. Aandacht voor zelfkennis, zelfvertrouwen en motivatie
 2. Aandacht voor vitaliteit: door de vergroting van vitaliteit en veerkracht krijg je meer plezier in je ontwikkeling en perspectief op werk.
 3. Inzicht in je aanbod: wat wil je, kun je, zijn je unieke talenten?
 4. Inzicht in de vraag: waar liggen kansen op de arbeidsmarkt en hoe deze te benaderen?
 5. Hoe en via welke zoekkanalen de markt te bewerken (bv jobhunten, netwerken).
 6. Hoe solliciteer en presenteer je je in netwerken en bij werkgevers?

Wil je meer weten over tweede spoor re-integratie Ede?

In een vrijblijvend telefonisch gesprek bespreken we je situatie, de herintredingsscenario’s die relevant zijn en welke coach het best bij je past. Met hem of haar kun je vervolgens kennismaken en nader ingaan op het programma.

De re-integratie coaches van Xynthesis werken ook in de regio van Ede: Wageningen, Veenendaal, Lunteren, Bennekom, Otterlo en omstreken.

Tel: 088 00 41 717

contact

 

Onze coaches in overleg

Maak kennis met ze