088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Robert:

“Ik wist dat ik heel ander werk moest gaan doen. Die online trainingen gaven inzicht, de coach gaf verdieping. Het is gelukt hoor!”

Gratis loopbaan ontwikkeladvies

Werkenden en werkzoekenden kunnen een gratis ontwikkeladvies krijgen. Met een ontwikkeladvies krijg je zicht op jouw arbeidsmarktkansen die er in deze crisis voor jou zijn. Ook kunnen loopbaanadviseurs jou ondersteunen bij het kiezen van de juiste (bij)scholing of tips geven bij het zoeken en solliciteren naar werk. De ontwikkeladviezen zijn onderdeel van het crisisprogramma NL Leert Door.

Het opnieuw naar je kwaliteiten kijken en wat deze voor waarde hebben op de arbeidsmarkt is van groot belang om aan het werk te blijven of weer aan het werk te komen.

Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid stelt een subsidie van 700 euro beschikbaar voor werknemers en werkzoekenden om hun loopbaan en situatie op de arbeidsmarkt in kaart te brengen. Het zogenaamde ‘Ontwikkeladvies”.

Voordat we tot een loopbaan ontwikkeladvies komen onderzoeken wij met jou;

  • Je persoonlijkheidskenmerken en je rol binnen organisaties.
  • Je belangrijkste gedragsvoorkeuren.
  • Je werkplezier.
  • Je behoeftes, waarden, interesses en drijfveren.
  • De competenties, capaciteiten, kennis en werkervaring waar je mee verder wilt.
  • Passende beroepen en functies.
  • Wat je in de toekomst zou willen bereiken.

Vanuit daar werken we toe naar een gedegen loopbaanprofiel en loopbaan ontwikkeladvies. Dit geeft je richting en houvast voor de komende jaren.

Bij het ontwikkelen van een loopbaan ontwikkeladvies volsta je niet met enkel met het doen van een test en enkele gesprekken. Bij een loopbaan ontwikkeladvies ga je een proces aan van ontdekken, reflecteren en inzicht krijgen.”

Online-programma’s: leuker en duidelijker

Centraal staat bij ons altijd het contact met je vaste coach. Met hem of haar ga je de diepte in. De coach geeft direct feedback, denkt mee en adviseert. De interactieve online- programma’s bestaan uit testen en oefeningen, ondersteund door praktijkvoorbeelden, inzichten van coaches en inspirerende filmpjes. Deelnemers ervaren dit traject als een ontdekkingsreis.

 De subsidie van 700 euro voor loopbaan ontwikkeladvies

Contact

Ben je geïnteresseerd in het volgen van de gratis training ontwikkeladvies/loopbaanadvies dan willen wij graag samen met jou bepalen welke begeleiding en coach het beste bij jou en je coachvraag past.

 

Wil jij persoonlijk gecoacht worden in een één op één gesprek?

Ontmoet één van onze 45 coaches!