088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Robert:

“Ik wist dat ik heel ander werk moest gaan doen. Die online trainingen gaven inzicht, de coach gaf verdieping. Het is gelukt hoor!”

Slim Regeling

Maak slim gebruik van de SLIM regeling

Met de SLIM-Regeling kunnen wij u gesubsidieerd steunen in de verandering die uw organisatie doormaakt. De corona crisis heeft het afgelopen jaar voor de nodige verandering gezorgd.

Thuis werken werd het nieuwe normaal en bepaalde branches gingen helaas zelfs helemaal op slot. Iedereen wacht met smart op het moment dat alles weer opengaat en mensen weer “gewoon” naar hun werk kunnen. Dit proces van terugkeer zal op verschillende vlakken het nodige met zich meebrengen.

  • Hoe staat de organisatie ervoor?
  • Hebben we nog plek voor alle collega’s
  • Zit iedereen nog op de juiste plek?
  • Hoe staat het met de motivatie van de medewerkers?

Xynthesis ondersteunt u graag bij het goed laten verlopen van dit proces. Dit doen wij door opnieuw te kijken naar de kwaliteiten van uw personeel. Dit in combinatie met de wensen van u en uw medewerkers zorgt voor een loopbaan en ontwikkel advies per team, of individu.

De juiste mensen op de juiste plek zorgt voor betrokken en bevlogen medewerkers wat resulteert in meer productiviteit, minder verzuim en meer werkplezier! Dit maakt dat uw organisatie kan meebewegen met de constant veranderende maatschappij en klaar is voor de toekomst.

Op dit moment wordt er vanuit de overheid groots ingezet op het thema leren en ontwikkelen van onder andere MBK-medewerkers. Om deze ontwikkeling te stimuleren is de SLIM subsidieregeling beschikbaar gesteld. Deze subsidie kan oplopen tot maximaal €25.000 per MKB organisatie. De SLIM subsidie kan door MKB-ondernemers op twee momenten per jaar worden aangevraagd (maart en september). Op de website van het ministerie van Sociale zaken en werkgelegenheid treft u aanvullende info over deze interessante regeling aan. Link: https://www.uitvoeringvanbeleidszw.nl/

De SLIM regeling kan ook worden ingezet om medewerkers te ondersteunen in de overgang naar ander werk, coaching en persoonlijke ontwikkeling en eventueel outplacement.

Xynthesis heeft een enthousiast team van zeer ervaren coaches waarmee we snel kunnen schakelen en inspelen op wat uw organisatie op dit vlak nodig heeft. Geen enkele organisatie is hetzelfde, door ons uitgebreide pakket aan dienstverlening kunnen wij ook voor u een passend traject op maat samenstellen.

We gaan dan ook graag met u in gesprek, zodat we met elkaar kunnen bespreken wat de vraag/ behoefte binnen uw organisatie is. Heeft u nog vragen over deze SLIM regeling? Of wilt u weten wat Xynthesis voor u kan betekenen?

Laat het ons weten, we informeren u graag vrijblijvend!

Contact persoon SLIM regeling:
Nathalie van Koperen
nathalie.vankoperen@xynthesis.nl
088 0041717

Je kan bij ons terecht voor vragen en advies.

Of wil je vrijblijvend gesprek met een van onze coaches.