088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Merel:

Een fijne, persoonlijke afstemming, deskundigheid, betrokken, warmte. Proces mag centraal staan. Kon mijzelf zijn en heb me daarin gezien gevoeld.

 

Re-integratie Alkmaar

Op zoek naar goede re-integratie in Alkmaar? Als je na een langdurige uitval door ziekte of anderszins noodgedwongen verzuim terugkeert naar werk, is dat meestal geen kwestie van ‘gewoon de draad weer oppakken’. Werk hervatten is dan vaak nog een hele stap. Een stap waar voldoende conditie en veerkracht, (zelf)vertrouwen en motivatie voor nodig is. Hoe sta je ervoor, wat kun je aan en wat wil je weer gaan inzetten? Kenmerkend voor een re-integratie traject Alkmaar 2e spoor is bovendien een nadrukkelijke accentverschuiving van beperkingen die in het eerste ziektejaar mogelijk zijn ontstaan, naar je huidige potentieel, je kansen en je perspectieven.

Waarom Xynthesis re-integratie Alkmaar?

Onze re-integratie coaches in Alkmaar staan voor een persoonlijke, zorgvuldige begeleiding. De senior coaches kennen het bedrijfsproces door en door en hebben minimaal 15 jaar ervaring in coaching en het vakgebied mobiliteit. Xynthesis re-integratie Alkmaar ondersteunt je resultaatgericht naar de juiste baan, in de juiste omgeving en in de juiste balans. Naast je persoonlijke welzijn, verschuift het accent dus ook naar het voortbouwen op en uitbouwen van mogelijkheden. In re-integratie Tweede Spoor gaat het om die reden altijd om een uitgebreide heroriëntatie op werk, en om de stap naar werkhervatting succesvol te laten zijn, is een doortastende begeleiding en ondersteuning van belang.

Kennis maken met onze re-integratie coaches? Klik op de foto

Elementen van een re-integratietraject 2e spoor

Via de volgende onderdelen werken we naar een energieke, duurzame werkhervatting bij een bij jou passende, nieuwe baan:

  1. Aandacht voor zelfkennis, zelfvertrouwen en motivatie
  2. Inzicht in je aanbod: wat wil je, kun je, zijn je unieke talenten?
  3. Inzicht in de vraag: waar liggen kansen op de arbeidsmarkt en hoe die te benaderen?
  4. Hoe en via welke zoekkanalen de markt te bewerken (o.a. jobhunten, netwerken)?
  5. Hoe solliciteer en presenteer je je in netwerken en bij werkgevers?

Behalve het contact met je vaste coach, dat bij ons altijd centraal staat, kun je gebruik maken van interactieve online-trainingen waar je in je eigen tijd aan kunt werken. De online-programma’s bestaan uit testen en oefeningen, ondersteund door praktijkvoorbeelden, inzichten van coaches en inspirerende filmpjes.

Wil je meer informatie of advies over re-integratie Alkmaar tweede spoor

In een vrijblijvend telefonisch gesprek bespreken we je situatie. We bezien de herintredingsscenario’s en welke re-integratie coach het best bij je past. Met hem of haar kun je vervolgens kennismaken en nader ingaan op het programma. De re-integratiecoaches van Xynthesis werken ook in de regio van Alkmaar: Heerhugowaard, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude, Broek op Langedijk, Heiloo, Zuidschermer, Stompetoren, Oterleek.

Tel: 088 00 41 717

Neem contact met ons op

 

Martijn: “Fijne coach. Luistert goed, toont interesse, geeft me de juiste opdrachten, goede feedback. Veel van geleerd.” South Africa, two business people talking together

Je kan bij ons terecht voor vragen en advies.

Of wil je vrijblijvend gesprek met een van onze coaches.