088 - 0041717
Vragen? Bel gerust!

Vestigingen in heel Nederland

Al onze coaches hebben senior niveau

Persoonlijk en daadkrachtig

Merel:

Een fijne, persoonlijke afstemming, deskundigheid, betrokken, warmte. Proces mag centraal staan. Kon mijzelf zijn en heb me daarin gezien gevoeld.

 

Re-integratie 2e spoor

Vitaal en met plezier aan het werk.

Bij het re-integratietraject tweede spoor gaan we de aandacht verplaatsen van je beperkingen naar jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Samen met je vaste coach ga je werken aan het vergroten van je zelfvertrouwen en het hervinden van je kwaliteiten en energiebalans. Het doel is om weer vitaal en met plezier aan het werk te kunnen gaan.

Werk dat nu past

Het is voor ons een uitdaging om samen met jou uit te gaan vinden wat voor werk er binnen jouw huidige mogelijkheden past. We vinden het belangrijk dat dat werk is waar je plezier in hebt en voldoening uit haalt. Als je je dan ook nog gewaardeerd voelt en hou je het vanzelf langer vol.

We beginnen een traject met het ontwikkelen van een passend loopbaanprofiel. Dit geeft je houvast om keuzes te maken en voor jezelf weer nieuw perspectief te creëren.

Toekomst met zelfvertrouwen

De meeste mensen die in een re-integratie tweede spoortraject zijn beland hebben een flinke deuk in hun zelfvertrouwen opgelopen. De ene klap na de andere maakt onzeker. Wij bieden de juiste ondersteuning bij dit gecompliceerde proces. Je zult zien dat er veel meer mogelijkheden zijn dan je misschien denkt.

De re-integratie 2e spoor coaches van Xynthesis

Persoonlijke coach voor persoonlijke overwegingen

Onze coaching is een combinatie van online-training en persoonlijke aandacht van een vaste coach. Veel praktische zaken doe je online zodat je van je coach meer aandacht krijgt voor de zaken die voor jou belangrijk zijn. Je gaat met hem of haar de diepte in en bespreekt jouw persoonlijke overwegingen. Deze coach is ook de contactpersoon voor betrokken partijen.

Xynthesis:

 • Persoonlijke en daadkrachtige coaching voor vitaliteit en perspectief in werk.
 • Ervaren gecertificeerde coaches die feedback geven, meedenken en adviseren.
 • Kennispartner wetgeving re-integratie tweede spoor
 • Trajecten op maat, te typeren als persoonlijk, intensief en resultaatgericht.
 • Interactieve online-tools bieden kennis en inzichten, met de coach ga je de diepte in.
 • Een goede match tussen jou en de coach, voor echt contact, veiligheid en vertrouwen.
 • Hoogwaardige begeleiding voor mbo-, hbo-, en wo-niveau.

Online-programma’s: leuker en duidelijker

Centraal staat bij ons altijd het contact met je vaste coach. Dat blijft de basis en met hem of haar ga je de diepte in. Daarnaast kan je gebruik maken van interactieve online-programma’s die je ondersteunen in je proces bij het vinden van een nieuwe baan. De programma’s bestaan uit testen en oefeningen, ondersteund door praktijkvoorbeelden, inzichten van coaches en inspirerende filmpjes.

Samen met onze coaches doorloop je het online-programma met de volgende modulen:

 1. Aandacht voor zelfkennis, zelfvertrouwen en motivatie
 2. Inzicht in je aanbod: Wat wil en kun je, wat zijn je unieke talenten?
 3. Inzicht in de vraag: Waar liggen kansen op de arbeidsmarkt en hoe deze te benaderen?
 4. Hoe en via welke zoekkanalen onderzoek je de markt (jobhunten, netwerken etc.)?
 5. Hoe solliciteer en presenteer je je in netwerken en bij werkgevers?

Meer informatie over re-integratie 2e spoor?

In een vrijblijvend telefonisch gesprek kijken we naar je situatie en de mogelijke herintredingsscenario’s. We doen een voorstel voor een coach waarvan wij denken dat die goed bij je past. Met hem of haar kun je vervolgens vrijblijvend kennismaken en nader ingaan op het traject.

tel: 088 00 41 717

Joost:  Mijn coach heeft me fantastisch geholpen. Ik ben zeer tevreden over haar werk, haar hulp. Ik verwachte geen werk meer te vinden waar ik het naar mijn zin zou kunnen hebben. Ik ben blij met wat ik nu heb. Haar positiviteit, energie en betrokkenheid waren voor mij boven verwachting.”

Je kan bij ons terecht voor vragen en advies.

Of wil je vrijblijvend gesprek met een van onze coaches.